تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -

0 0%
  • -

0 0%
صفحه 26 از 83 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 829

نام تاپيک: ◄◄ اتـــاق حــســاب دیــفــرانــسیــل و انــتـــگــرال ►►

کـاربـر بـاسـابـقـه Iron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شرمنده من دقیقا نمی دونم زوش ذوزنقه چیه اگه باید از روی نمودار به دست آورد ،رسم نمودارش خیلی سخته.
    گفتم که ترجیحا میخوام نا معین باشه.
    از همکاریتون متشکرم.
    سلام

در روش ذوزنقه، بازه مورد نظرتونو ه n قسمت تقسیم می کنید. فرض کنید طول هر قسمت باشهdx. مجموع مقدار تابع رو در هر یک از نقاط میانی حساب می کنید و با نصف مجموع مقدار تابع در ابتدا و انتها جمع می کنید. نتیجه رو در dx ضرب کنید تا مقدار تقریبی انتگرال بصورت عددی بدست بیاد. هرچی تعداد تقسیمات بیشتر باشه دقت بالاتر خواهد بود. البته روشهای عددی دیگری هم برای انتگرالگیری عددی وجود داره.

داره خودمونی میشه reza2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    texas

پيش فرض

یعنی در بینهایت یا ... خیلی خیلی به یه عدد نزدیک میشه ولی نه کاملا" خود عدد.

داره خودمونی میشه reza2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    texas

پيش فرض

خوب البته میتونه اگه خیلی پیش بره مساوی با اون عدد بشه یا به قول maxwell کاملا" برابر با اون عدد بشه.

داره خودمونی میشه کاپیتان رضائی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به قول داش رضا حد یه تابع غیر ثابت هزگر ایکس صفر نمیشه ( به عدد نمیرسیم دیگه)
    اونی که ماکسی جون هم میگه مال تابع ثابته که حد دقیقا به یه عدد میل میکنه
    ممنان

داره خودمونی میشه vaheeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    با استفاده از ذوش ذوزنقه مقدلر های مثبت رو میشه حساب کرد ولی برای مقدار های منفی با یه مشکل کوچولو مواجه میشم. اونم اینه که: از نظر من -2 به توان -2 باید مثبت 0.25 بشه در حالی که با ماشین حساب که حساب میکنم این مقدار منفی بدست میاد.
    در مورد f(x)^g(x) این هم من نتونستم کاری بکنم اگه میشه بیشتر راهنمای کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran- mashhad

پيش فرض

سلام
    با استفاده از ذوش ذوزنقه مقدلر های مثبت رو میشه حساب کرد ولی برای مقدار های منفی با یه مشکل کوچولو مواجه میشم. اونم اینه که: از نظر من -2 به توان -2 باید مثبت 0.25 بشه در حالی که با ماشین حساب که حساب میکنم این مقدار منفی بدست میاد.
    در مورد f(x)^g(x) این هم من نتونستم کاری بکنم اگه میشه بیشتر راهنمای کنید.
    سلام
    جواب همون مثبت 0.25 میشه،شما احتمالا با ماشین حساب اشتباه حساب می کنید،منفی دو رو توی پرانتز بذارید و بعد به توان منفی دو برسونید.در غیر اینصورت ماشین حساب منفی(دو به توان منفی دو) رو حساب می کنه(چون اولویت توان بیشتر از منفی پشت عدد هست) که منفی میشه.در ضمن x^x برای بعضی از x های منفی تعریف نشدست!مثلا منفی نیم!

داره خودمونی میشه vaheeed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من یه نرم افزار روی گوشیم دارم که نمودار رسم میکنه. جواب تمام اعداد منفی ، منفی شده.
    هنوز کسی درست منو راهنمایی نکرده. لطفا کامل راهنمایی کنید. مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    tehran- mashhad

پيش فرض

من یه نرم افزار روی گوشیم دارم که نمودار رسم میکنه. جواب تمام اعداد منفی ، منفی شده.
    هنوز کسی درست منو راهنمایی نکرده. لطفا کامل راهنمایی کنید. مرسی
    دوست عزیز ،شک نکنید که x^x برای برخی از x های منفی تعریف نشدست وبرای برخی x های منفی مثبت است!
    نرم افزارتون باگ داره...که اصلان هم عجیب نیست که در مورد رسم همچین نموداری باگ داشته باشه...چون معمولا نرم افزارها از نقطه یابی برای رسم نمودار استفاده می کنن و بعد با فرض پیوستگی نمودار نقاطو به هم وصل می کنن،در مورد توابع ناپیوسته و نقط ناپیوستگی به جوابشون اعتمادی نیست!و میتونه باگهای وحشتناکی داشته باشه!البته به نرم افزار هم خیلی بستگی داره...
    مثلا بیاید با نقطه یابی نمودارو رسم کنیم...نقاط منفی یک و منفی سه و منفی پنجو در نظر بگیرید...مقدار تابع در این نقطه ها رو بدست بیارید و نقطه های متناظرو توی صفحه مشخص کنید و این نقاطو به هم وصل کنید،می بینید که از روی نمودار،مقدار بدست امده برای x های منفی منفی است!حالا یکبار دیگر نمودار را با استفاده از نقطه یابی و با نقاط منفی دو و منفی چهار و منفی شش رسم کنید،میبیند که از روی نمودار مقدار بدست امده برای x های منفی، مثبت است!!!!!!

برای بررسی انتگرال تابع x^x روی اعداد منفی باید اول تعریف دقیق انتگرالی که مد نظرتونرو بگید،و x^x رو برای x های گنگ منفی تعریف کنید!چون در غیر اینصورت تابع فقط در شمارا نقطه ی منفی تعریف شدست...
    Last edited by ali_hp; 16-12-2008 at 12:36.

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

13 یه سوال معادلات دیفرانسیل

سلام
    یه سوال تو کتاب معادلات دکتر کرایه چیان دیدم هر کاری کردم نتونستم راه حلش رو پیدا کنم
    البته جواب رو دارم
    اگه کمکم کنین ممنون میشم

------------------------
    در یک صبج زمستانی برف سنگینی با آهنگ ثابت شروع به باریدن نمود. در ظهر ، ساعت 12 ، در حالی که بارش برف ادامه داشت ، یک ماشین برف روبی شروع به پاک کردن جاده نمود . در یک ساعت اول ، دو مایل و در ساعت دوم یک مایل از جاده را پاک نمود . با فرض آنکه ماشین برف روب با سرعت ثابت جاده را برف روبی کند ، تعیین کنید در چه ساعتی برف شروع به باریدن نموده است ؟
    جواب : 11:23

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

کسی میتونه این انتگرال را حل کنه (root((x+1)/(x-1), 3)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •