تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 255 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 2548

نام تاپيک: قرار ملاقات کاربران در تهران

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هادي جان سلام
    مطمئن باش اگه بازي اون روز به طور زنده از شبكه هاي ماهواره اي پخش مي شد، الان تمام دنيا هم حرف من رو تأييد مي كردند!
    در مورد اينكه مي گي 2 صفحه نوشته اي و من چند خط جواب دادم بايد بگم كه از قديم گفتن كم گوي و گزيده گوي چون دٌر
    به نظر من در جواب اون مطالب بي محتوا!! شما همين 2 خط هم زياد بود!

نقل قول نوشته شده توسط hadikhobe
    چند پپيشنهاد دارم كه هر كس خواست pm بده خصوصي بگم روم نميشه اينجا بگم
    سلام به بر و بچس و همكارا برسون بابت شير قهوه هم ممنون
    اين تيكه از پستت آخرش بود! هر كسي كه تو رو نشناسه، كافيه پستهاي قبلي تو در اين تاپيك رو بخونه تا به طور كامل به كم رويي و خجالتي بودن تو پي ببره!
    راستي تو دهات ما به اون چيزي كه نوشتي شير قهوه!! مي گن نسكافه!!!

حـــــرفـه ای OMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    ای بابا هی هر چی من هیچی نمیگم این مهدی بست خالی میبنده
    عرضم به حضورتون که این مهدی همش داره خالی میبنده
    طی کری هایی که قبلا هم مهدی و مصطفی عشقی توی این تاپیک میخوندن که همه هم شاهد هستید ما رفتیم یه تیم شدیم و باهاشون بازی کردیم که هادی توضیحات را در این مورد داد.
    در کل ما یک دست به مهدی باختیم و دو یا سه دست بردیم و اون دستی هم که باختیم به این قرار بود که گفتن تا ساعت 6:30 بازی کنیم هر کی برد برندست دیگه خلاصه ما بازی کردیم و ساعت 6:30 ما 5 بر 4 بازی رو بردیم که مافیا هم شاهد عینی هست که من هی به مهدی میگفتم مهدی جون ساعت 6:30 دقیقه هستا باختین خلاصه هی بازی رو کش دادن تا اینکه یک گل زدند بعد هم به پنالتی کشید و در ضربات پنالتی به خاطر مصدومیت یار ما امین101 که از ناحیه شلوار مصدوم شده بود باعث شد که پنالتی رو بزنه تو باقالیا و این باعث شد که دست آخر رو ما ببازیم در ضربات پنالتی.

نکته جالب توجه تیم مهدی بست این بود که تیمشون بهم ریخته بود هی مهدی بست به مصطفی گیر میداد و مصطفی هی به مهدی بست و همین کلی باحال بود و ما کلی خندیدیم که این دو نفر که اینقدر از خودشون تعریف میکردن چه قاطی کرده بودند البته تقصیری هم ندارن شما خودتون بگین تیمی که همش ببازه بازیکناش قاطی میکنن دیگه
    در پایان هم من به عنوان بازیکن خوش اخلاق مسابقات انتخاب شدم در کل بازی هیچ خطایی انجام ندادم

آخر فروم باز Lovelyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    همین دورو برا!

پيش فرض

باشما هستيم با بر نامه ي نود و سه ووووووووووووووو نيم بابا اين جا كه جاي اين حرفا نيست اين تاپيك واسه مشخص شدن زمان ملاقات و نمايش عكس ها و تعريف مطالب مطرح شده است نه جاي كلكل كردن كه! آقا سينا شما هم يه چيزي بگو ديگه

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

lovelyman جان سلام
    اتفاقا جاي اين حرفهاست! چون وقتي دوستاني مثل شما تشريف نمي آوريد ما براي ترغيب دوستان به حضور در جمع و ايجاد انگيزه براي اينكه بدانيد چقدر اين قرارها لذت بخش است، اين كري ها را مي خوانيم.
    در ضمن چه ربطي داره كه سينا جان اينجا پست بدهد؟ مگه قراره در هر چيزي ادمين سايت وقت گذاشته و نظر بدهد؟ كارهاي مهمتري هم ايشان دارند.

----------------------------------------------

اميد جان سلام
    خسته نباشي! بازيكن اخلاق!!! اصلا خطا نمي كردي! واقعا كه! البته دروغ گفتن ماليات كه نداره!!!!
    در اين تاپيك فقط تو و هادي خوبه از هم حمايت مي كنيد اما بقيه شاهد ماجرا بودن و نظرشون رو گفتن!

پروفشنال navid_mansour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    جایی که عاشقاش زنده ان....

پيش فرض

واسه مشهديا؟؟؟؟

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

با سلام

هادی و مهدی جان بسی از این کری های شما لذت بردیم .

نمی خواین ادامه بدین ؟

در ضمن یه سری پیشنهاد هم واسه بهتر شدن قرار ملاقات ها بدین من هم یه سری پیشنهاد دارم که بعدا می گم

جا داره اینجا از تمامی افرادی که در قرار حضور پیدا کردن تشکر کنم . به من که خوش گذشت امیدوارم قرارهای بعدی با تعداد بیشتری برگزار بشه

موفق باشید

آخر فروم باز Lovelyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    همین دورو برا!

پيش فرض

ممنون از جوابت مهدي جون ولي آخه ماهم دردسر و درس و اين حرفا داريم بابا هميم كه آن ميشم هنره!
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

loveluman جون سلام
    باور كن ما هم كار داريم. بقيه بچه هايي كه مي آيند هم كار و درس دارند اما در ماه يك روز مشكلي ايجاد نمي كنه. اميدوارم در قرارهاي بعدي شما رو هم ببينيم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    Video Games !!!

پيش فرض

منم خیلی مشتاق دیدن شما هستم اما برام مقدور نیست !
    اما مهدی جان , خوب بعضی از دوستان براشون درس خوندن مهم نیست , دلیل نمیشه که دیگران هم درس خوندن رو کنار بذارن و بیان سر قرار که !

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سروش جان سلام
    شكي ندارم كه 2-3 ساعت در يك ماه به هيچ كسي ضرري نمي زنه. كسي كه درس خون باشه با اين 2-3 ساعت از درسش نمي افته. خيلي كارهاي ديگر انجام مي شود و مشكلي پيش نمي آد حالا با 2-3 ساعت در يك ماه ضرر زده مي شه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •