سايت اين شرکت فعال شده و حاوی اطلاعات مربوط به گوشی هاست من خودم از مدل رز خوشم اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت اين شرکت فعال شده و حاوی اطلاعات مربوط به گوشی هاست من خودم از مدل رز خوشم اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مارک بلوتوس چه تابلو زیر صفحه نمایش!!
بابام جان خرده نگیرید اولشه
پیکان هم بعد از 40 سال که راه افتاد به Rd تبدیل شد الان ملت دارن از باد کولرش نهایت سو استفاده رو میبرن
اندکی صبر....سحر نزدیک است....
سلام
این گوشی Nec هست که دارای 5 اسپیکر هست با صدای فوق العاده قیمتش هم 360 یا 370 بود
کسی بلد نیست جی پی ارس اینا رو فعال کنه؟
زنگ زدم ایرانسل گفت گوشی هاتونو نمی شناسه!!!!
باز هم سلام .![]()
داخل کارتن : یک عدد p3660 ( کاش همون هم نبود) ، یک عدد هندزفری با سیم ، 2 عدد باتری ، یک عدد شارژر ، سیم usb ، سیم تلفیزیون ( درسته ، غلط بیخودی نگیرید ) یک عدد کارت گارانتی ( طبق معمول هیچی شامل گارانتی نمیشه
) ، و از همه جالب تر دفتر چه کاملا انگلیسی که فقط آرم fpc روش خورده .( فکر می کنم چیزی یادم نرفته باشد )
cd هم در کار نیست .
در باره سلیقه دوستم ، اصلا توصیه نمی کنم خودتون رو با سلیقه ایشون match کنید. ( خدا رو شکر دوستم اینترنت نداره و این پست رو نمی خونه . ) سلیقه اش خاصه . ولی فکر می کنم این گوشی با توجه به تاچ اسکرین بودن بتونه تا 6 ماهی آدمو راضی کنه ( فکر کنم ، بیشتر شخصیه )
میشه هر چیزی رو به عنوان زنگ یا زنگ sms انتخاب کنید .
در باره picture massege هم نمی دونم ، اینو می پرسم .
بینید ، اگر نظر بنده رو بخواهید ، می گم حیف نیست اون d 820 رو بفروشی و یه گوشی بی ننه و بابا بخری . . . . ؟ اون هم با چه قیمتی . . . ؟ شنیدم p 990 امده رو 340 تومان . . . . !![]()
من به نظرم باید صبر کرد هم به خاطر اینکه این گوشی امنحانشو پس بده هم به خاطر این که مدل هایی جدید تر داره می آید ( هم از همین شرکت ، هم یه صداهایی از بعضی شرکتها داره می آید ) و از همه مهم تر اینکه تعرفه واردات گوشی از 60 درصد دراه می آید رو 15 درصد . دوست ندارید که متضرر بشید ؟ می دونید چرا این گوشی داره با خیال راحت می فروشه ؟ چون هرچی تو بازار هست از انبار وارد کننده ها داره در می آید ، چندین ماهه مخابرات رجیستر نمی کنه . . .![]()
کلا باید به نظر بنده صبر کرد ، وضع بازار گوشی به هم ریخته است . اگه میتونید صبر کنید و منتظر گند کاری بیشتر آقایون باشید تا شاید سرشون به سنگ بخوره و درست بشه . . . . ان شاالله .
یا حق![]()
ممنونم... مي خواستم بدونم اين گوشي هم مونتاژ پيشرو رايانه فارسه؟..... اطلاعات دقيق تر از اين گوشي كجا گيرم مياد؟..... كجا مي فروشند؟... با تشكر
[quote=akhoond;1186359]باز هم سلام .![]()
داخل کارتن : یک عدد p3660 ( کاش همون هم نبود) ، یک عدد هندزفری با سیم ، 2 عدد باتری ، یک عدد شارژر ، سیم usb ، سیم تلفیزیون ( درسته ، غلط بیخودی نگیرید ) یک عدد کارت گارانتی ( طبق معمول هیچی شامل گارانتی نمیشه
) ، و از همه جالب تر دفتر چه کاملا انگلیسی که فقط آرم fpc روش خورده .( فکر می کنم چیزی یادم نرفته باشد )
cd هم در کار نیست .
در باره سلیقه دوستم ، اصلا توصیه نمی کنم خودتون رو با سلیقه ایشون match کنید. ( خدا رو شکر دوستم اینترنت نداره و این پست رو نمی خونه . ) سلیقه اش خاصه . ولی فکر می کنم این گوشی با توجه به تاچ اسکرین بودن بتونه تا 6 ماهی آدمو راضی کنه ( فکر کنم ، بیشتر شخصیه )
میشه هر چیزی رو به عنوان زنگ یا زنگ sms انتخاب کنید .
در باره picture massege هم نمی دونم ، اینو می پرسم .
بینید ، اگر نظر بنده رو بخواهید ، می گم حیف نیست اون d 820 رو بفروشی و یه گوشی بی ننه و بابا بخری . . . . ؟ اون هم با چه قیمتی . . . ؟ شنیدم p 990 امده رو 340 تومان . . . . !![]()
من به نظرم باید صبر کرد هم به خاطر اینکه این گوشی امنحانشو پس بده هم به خاطر این که مدل هایی جدید تر داره می آید ( هم از همین شرکت ، هم یه صداهایی از بعضی شرکتها داره می آید ) و از همه مهم تر اینکه تعرفه واردات گوشی از 60 درصد دراه می آید رو 15 درصد . دوست ندارید که متضرر بشید ؟ می دونید چرا این گوشی داره با خیال راحت می فروشه ؟ چون هرچی تو بازار هست از انبار وارد کننده ها داره در می آید ، چندین ماهه مخابرات رجیستر نمی کنه . . .![]()
کلا باید به نظر بنده صبر کرد ، وضع بازار گوشی به هم ریخته است . اگه میتونید صبر کنید و منتظر گند کاری بیشتر آقایون باشید تا شاید سرشون به سنگ بخوره و درست بشه . . . . ان شاالله .
یا حق[/quot
مطلب شما رو مطالعه كردم حق با شماست... هنوز براي تصميم گرفتن وخريدن خيلي زوده ..ممن.ن از راهنمايي شما
اين مطلب رو تو سايتش به عنوان تاريخچه نوشته بود.
به نظر من شركتي كه تا چند سال پيش كيس و پاور مونتاژ ميكرده خيلي قابل اعتماد نيست!
کارخانه تعاونی صد و نود و چهار پيشرو رایانه فارس درسال هزار و سیصد و هشتاد و یک درمنطقه
شهرک صنعتی بزرگ شیراز زون الکترونیک بلوک بی دو قطعه 1 فعالیت خود را در زمینی به
مساحت تقریبی هزارو دویست پنجاه متر مربع با زیر بنای هفصدو هشتاد متر مربع به مدیریت آقای
فرهاد پور مختار بوشهری با اهداف ذیل تاسیس گردید
اشتغال زایی *
ارتقاع تکنولوژی*
جلوگیری خروج ارز از کشور - خرید بیش از 80درصد مواد اولیه از تولید کنندگان داخلی*
حذف واسطه ها*
رشد اقتصادی*
رشد اجتماعی*
رشد فرهنگی *
تقویت تولید کنندگان و کارآفرینان داخلی*
.فاز اول کارخانه با 20نفرپرسنل متخصص,کارآمد و مجرب آغاز به کار کرد
را باگارانتی منحصر به فرد به بازار عرضه نمود Model:fp 560e در مرحله اول اسپیکر
. و درصد زیادی از بازار فروش را به خود اختصاص داد
. سال بعدپرسنل کارخانه به 45 نفرافزایش یافت
مدير شرکت جی ال ایکس
حمید سعیدی
همزمان با تولیداسپیکر مونتاژ کیس و تولید پاور را آغاز نمودیم و هم اکنون
این کارخانه با راه اندازی خطوط مختلف توانایی تولید اسپیکردرچند مدل , کیس در 30 مدل
و پاور در 5 مدل , قادر است سالانه تا چهار صد و پنجاه هزاردستگاه
اسپیکر, کیس, پاور و کی برد تولید و به بازار های داخلی و خارجی عرضه نماید
شایان ذکر است که مرحله اول فاز دو شرکت با سرمایه سه میلیارد و دویست میلیون تومان
به مساحت دو هزار وپانصد متر مربع و زیر بنای 2100متر مربع آغاز به
کار کرد که توانای تولید هر گونه برد الکترونیکی با تکنولوژی پیشرفته
Smt , Tht
مانند موبایل, کارت گرافیک , مادربرد و غیره را دار است
در این مرحله مجموع فاز های اول ودوم با احتساب دو شیفت کاری
تعداد 270 نفر مشغول به کار خواهند شد
مرحله دوم فاز دو با سرمایه گذاری نزذیک به چهار میلیارد تومان جهت تولید یک میلیون و پانصد
هزار دستگاه گوشی تلفن همرا ه با مشارکت شرکت جی ال ایکس به بهره برداری رسید
امید است با هدایت و هم یاری شما بزرگواران از تولیدات داخلی موفقیت روز افزون خود را در
. سالهای آتی نظاره گر باشیم
مدیر عامل شرکت پیشرو رایانه فارس
فرهاد پورمختار بوشهری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)