سلام در مورد خاک زعیم واسه من یه سوال پیش اومد:
این بسته ها چند کیلوییه؟ و از کجا تهیه اش کردین؟
ممنونم
سلام در مورد خاک زعیم واسه من یه سوال پیش اومد:
این بسته ها چند کیلوییه؟ و از کجا تهیه اش کردین؟
ممنونم
من در مورد نحوه کشت ذرت و تمام شرایطی که لازم داره یکسری اطلاعات نیاز دارم، اگه اطلاعاتی بتونین در اختیارم قرار بدین ممنون می شم
سلام
ممکنه اینا بدردتون بخوره :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مطمئنا میتونید از پیازهاشون برای سالهای آینده استفاده کنید.البته لازم نیست هیچ کاری بکنید.پیازها خودشون در خاک تا سال بعد باقی میمانند و بموقع هم جوانه میزنند.
موفق باشید.
سلام
شما مراحم هستید.
درمورد آبیاری کمی احتیاط کنید که زیاده از حد آبیاری نکنید.از وجود سوراخ ته گلدان و خروج آب اضافی مطمئن شوید.
برای جابجا کردن گلهای تازه روییده صبر کنید تا برگهای اصلی ظاهر شوند. اگر خیلی زود بخواهید آنها را جابجا کنید باید تا 4 برگی شدنشان صبر کنید و بعدا اینکار را بکنید.
کمی تحمل کنید.اگر بذورتان مشکلی نداشته باشند حتما سبز میشوند. دیر و زودش زیاد مهم نیست. فقط باز هم یادآوری میکنم که در مورد آبیاری احتیاط کنید. مبادا بذورتان را بپوسانید یا خفه کنید. اگر چنانچه خاک گلدان مرطوب هست نیازی به آبیاری هر روزه نیست.
موفق باشید.امین رخ
AaVaAجان ینهاروازگلفروشیه زعیم تهیه کردمنوشته شده توسط ;2287822
یکی ازبزرگترین وبهترین گل فروشیهای تهران است
سایتشون:وزنشم دقیق نمی دونمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی توهمین اندازه ها معمولیه
بازم کمکی از دستم برمیاد امربفرمایین
خوشحال میشم کمکتون کنم
آدرسشم توسایت زدن
ممنونم امین جان
ولی من صبحهاه اب میدم عصریاغروب نگاه می کنم به نظر خشکه
فکر می کردم برای نشاکاری بایدخیسه خیس باشه
لطف کردین وقت گذاشتین
ولی تواون صفحه اول ازابیاری چیزایی گفتین که تعجب کردم
که مثلاً میگفتین گلدونو بزارین توسطل آب
زیادیش نمیشه؟؟؟
واقعاًوجوددوستانی مثل شما و " آ ا و ا آ " نعمت و ضروریه
موفق باشین![]()
سلام
شما چوبکاری میفرمایین.البته در مورد آ و آ جان و سایردوستان حق با شماست.
البته در مورد اون مسایلی که در مورد آبیاری عرض کرده ام خواهش میکنم همه اش را بخوانید و به قسمتی از موضوع بسنده نکنید.مثلا طبیعی هست که اگر گلدان را برای مدت زیاد و دائم در سطل آب بگذارید، خوب معلومه که خفه میشه و ریشه از بین خواهد رفت! و همینطور موادغذایی شسته خواهد شد که برای تامین آن هم مطالبی را عرض کرده ام که بنابر این بد نیست که همه مطلب را بخوانید.
مثلا در مورد میزان آبیاری گلدانها و اینکه بنظر میرسه کی خشک هست و کی نیاز به آبیاری داره هم مطالبی داریم که راستش خاطرم نیست دقیقا جاش کجاست ولی باید توی همون تاپیک باشه.
موفق باشید.امین رخ
Last edited by amin_rogh; 10-04-2008 at 22:35.
بله امین جان کامل خوندم حق باشماست
آموزش تصویری کاشت وپرورش گلهارومی خوام
بنظرتون ازکجامی تونم پیداکنم؟؟؟
باتشکر![]()
Last edited by book worm; 14-04-2008 at 21:43.
سلام
هووم ممنون دوست من..محاله از میدون پاستور رد بشم و نسبت به این گلفروشی بی تفاوت باشم . وقتی گفتین زعیم فکر کردم این بسته های خاکش رو همه جا پخش کرده ، از آشنایی با یکی دیگه از دوستداران گلفروشی زعیم خوشحالمواقعا جدیدا زیبا تر هم شده.ایشالا که موفق باشن
----
در ضمن از لطفی که شما و جناب امین رخ داشتین هم ممنونم
بدون تعارف میگم اینجا از جناب امین رخ چیزهایی یاد گرفتم که واقعا برام جایگاه استاد دارن ایشونامیدوارم هر جای این کره ی خاکی هستن موفق باشن با یه زندگی زیبا
اگه منظورتون کتابه که کتابهای زیادی تو اینجور موضوع ها پیدا میشه فکر کنم تو کتابفروشی های انقلاب هم راحت پیدا بشن ، من خودم از نمایشگاههای دانشکده که تخصصی برگزار میشه میگیریم واسه همین نمیتونم با اطمینان بگم کدوم کتابفروشی میتونین برین..اما راستی دو سه هفته دیگه نمایشگاه بین المللی کتاب دوباره راه میوفته ، اونجا جای خوبیه واسه این جست و جو ها
موفق باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)