بابا مكافي براي خودش ميگه..شما نود32 رو نصب كن...
بابا مكافي براي خودش ميگه..شما نود32 رو نصب كن...
يک ديکشنري انگليسي به فارسي براي گوشيهاي سري 60 نوکيا. اين برنامه با گوشي هاي نظير هم که داراي سيستم عامل سيمبين هستند سازگار است.
دانلود : (نسخه کامل)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام برو یچ
من تازه یه n73 گرفتم. می خاستم دردرجه اول تشکر کنم. خیلی تاپیک خوبیه.
و یه سوال هم دارم . وقتی من این برنامه رو نصب کردم و اجرا یه پیغامی داد به این معنی که فراموش ننم رجیسترش کنم. آیا اگه این کار رو انجام ندم مشکلی پیش میاد؟ یعنی میشه مثلاً برنامه expire بشه و فایل هایی که پسورد گذاشتم از بین بره؟
راستی من این برنامه answering machin رو دانلود کردم اما درست کار نمی کنه. یعنی اولاً پیغامی که براش تنظیم میکنه پخش نمی کنه. دوماً پیغام های رو که تماس گیرنده می زاره درست ظبط نمی کنه. مثلاً من یه پیغام 30 ثانیه ای گذاشتم اما یه فیال 3 بایتی درست کرد. چرا این جوریه؟؟؟؟؟
اين برنامه ها به گوشي نوكيا 5700 ميخوره؟؟؟؟ براي نوكسا 5700 ميخوام
سلام
آقایون شرمنده. شاید سوال تکراری باشه ولی من هم همین مشکل رو دارم .
اگه زحمتی نیست بهترین answering رو پیشنهاد بدید.
مرسی
آره دوست عزیز با توجه به اینکه گوشی شما دارای سیستم عامل S60v3 است بیشتر برنامه ها روش نصب میشه...
من دو نسخه مختلف از اين برنامه رو دارم كه هر دوشون همين مشكل رو دارن! بهمين دليل برنامه Advance Call Manager رو نثب كردم و الان داره خوب كار مي كنه.
کسی برنامه ms dic viewer به همراه دیکشنری english pro و english to german و english to italian رو برای نسخه سوم سراغ نداره؟ (البته کرک شده)
Divx هم خیلی دنبالش گشتم ولی هر چی توی این تاپیک پیدا کردم کار نکرد. اگه یه نسخه کرک شده درست و حسابیشو دارید لطفا از ما دریغ نکنید.
ممنون
Last edited by pedram325; 23-08-2007 at 10:58.
ویرایش ............
Last edited by D o l f i n; 24-08-2007 at 23:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)