خوب به غیر از 4و 5 3 هم واسه pc عرضه شده و بقیه من که تا حالا ندیدم
البته برای قسمت 2 چند بار با شرکتهای مختلف اومد ولی مش ناقص بود.
خوب به غیر از 4و 5 3 هم واسه pc عرضه شده و بقیه من که تا حالا ندیدم
البته برای قسمت 2 چند بار با شرکتهای مختلف اومد ولی مش ناقص بود.
ليست بازي هاي سري اويل ساخته شده براي كامپيوتر همراه با تاريخ انتشار و امتيازي كه گرفتند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من 1 و 2 و 3 و 4 و 5 ش رو برا پی سی داشتم
اون كرم بزرگي كه توي قبرستون مياد رو بهتره با چي بكشم؟ پدر$%@ خيلي جون سخته!
خوب راههای زیادی هستشاون كرم بزرگي كه توي قبرستون مياد رو بهتره با چي بكشم؟ پدر$%@ خيلي جون سخته!
یکی اینکه یه تیر برق اونجا هستش اونو بندازی برق کرمرو میگیره ..
یکی هم اینکه با شاتگان و مگنوم میمیره زیاد سخت نیست..
كسي تا حالا نميسيس رو با كلت زده؟ من امروز زدمش. با 29 گلوگه كلت ميخوره زمين با 23 گلوله كلت بعدي خلاص ميشه! كلا با 52 گلوله كلت ميميره. اگه يادتون باشه توي حيات اداره پليس كه با هاش براي اولين بار روبرو ميشيم، اسلحه اي به غير از كلت و شاتگان نداريم كه با كلت راحت تر ميميره چون سريعتر هست. با اين كار تمام وسايلي رو كه در طي بازي ميده رو ميشه جمع كرد از جمله اون جعبه مهمات و پر از گلوگه رو كه آخرين وسيله اي هست كه ميده.
اگه منظورت اون کلت معمولیه که نه زمانی که شاتگان داشتیمكسي تا حالا نميسيس رو با كلت زده؟ من امروز زدمش. با 29 گلوگه كلت ميخوره زمين با 23 گلوله كلت بعدي خلاص ميشه! كلا با 52 گلوله كلت ميميره. اگه يادتون باشه توي حيات اداره پليس كه با هاش براي اولين بار روبرو ميشيم، اسلحه اي به غير از كلت و شاتگان نداريم كه با كلت راحت تر ميميره چون سريعتر هست. با اين كار تمام وسايلي رو كه در طي بازي ميده رو ميشه جمع كرد از جمله اون جعبه مهمات و پر از گلوگه رو كه آخرين وسيله اي هست كه ميده.
با اون میزدم فرق کلش ...ولی بازم سخت بود زدنش..
اشكال شاتگان اينه كه سرعتش خيلي كمه و بعد از شكليك كردن دوساعت طول ميكشه پوكه فشنگش رو خالي بكنهكه خيلي وقت تلف ميكنه و نميسيس مياد و اگه شانس بياري فقط يه دونه ميخوابونه تو فرق سرت!
اگه هم شانس نياري ميگيره بلندت ميكنه!
ولي كلت سرعتش زياد هست و ميتوني يه دونه بزني بعد از سمت راست نميسيس فرار كني (چون چپ دست هست) و دوباره همين كار رو تكرار بكني![]()
بالاخره دفتر خاطرات جيل رو هم گرفتم!ولي چقدر توش پرت و پلا نوشته!
Bingo !
من خودم که بشخصه هیچوقت این دفترچه رو گیر نیاوردم !
تو خاطراتش هم مقدمه چینی هست واسه بازی Umbrella Darkside Chronicles ، البته ظاهرا کاپکومی ها شخصیت محبوب Re1 یعنی بری بوردون Berry Borton رو جا انداختن و کلا فراموشش کردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)