تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 33 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 324

نام تاپيک: سووالات پزشکی بپرسید !

پروفشنال surena_iran2564's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

سلام دكتر جون!
    خوشحالم كه مى‌بينيم اين تاپيكى كه پيشنهادش رو دادم () تونسته براى بچه‌ها مفيد باشه.

ممنون مى‌شم اگه در مورد سياهى و گودافتادگى دور چشم به طور كلى يه توضيحاتى بدى.
    آره حتمآ توضیح مفید و روشهای درمانش رو بده .دور چشمم سالهاست که سیاه و گود افتادست.زمان دقیقش رو هم نمیدونم از کی بوده ولی هست .خیلی هم شدیده. چند نوع کرم رو هم امتحان کردم ولی خوب نشده. حالا دست به دامن شما شدم تا ببینم چطوری میتونم زیر چشمم رو از این حالت نجات بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

1

سلام دكتر جون!
    خوشحالم كه مى‌بينيم اين تاپيكى كه پيشنهادش رو دادم () تونسته براى بچه‌ها مفيد باشه.

ممنون مى‌شم اگه در مورد سياهى و گودافتادگى دور چشم به طور كلى يه توضيحاتى بدى.
    من هم با اجازه همکار عزیزم Sector-0 ، سعی می کنم پاسخ سوالات دوستان را در حد دانش خودم بدهم.
    دوست عزیز، "سیاهی اطراف چشم" که شما می فرمایید دو چیز رو توی ذهن من میاره که یکیشون مشکل بسیار جدی و خطرناکی است و یکی یک مساله ساده و کم اهمیت:
    1. در بیمارانی که ضربه به سرشان وارد شده، عارضه ای هست به نام Raccoon's Eye که چشم بیمار دقیقا مثل چشم راکون دورش کاملا سیاه می شود، که این علامت شکستگی استخوان های قاعده جمجمه و نیازمند رسیدگی فوری است. البته این عارضه نادری است و بعید می دونم منظور شما این بوده.
    2. اگر منظور شما همین گودافتادگی و سیاهی معمولی دور چشم است که برخی افراد کم و بیش دچار آن هستند، این موضوع از لحاظ پزشکی نگرانی چندانی ایجاد نمی کند، و فقط از لحاظ زیبایی مهم است. برای برطرف شدن این عارضه می توانید:
    - حتما به میزان کافی خواب داشته باشید تا این عارضه خفیف تر شود.
    - شنیده ام که سیگار در شدیدتر شدن این عارضه اثر دارد، سیگاری که نیستید؟ هان؟ اعتراف کنید! ( )
    - از کرم های مخصوصی که توی اکثر داروخانه ها برای این موضوع هست استفاده کنید. من چند سال پیش یادمه که از ایرانی ها مارک ساویز و گل پسندش بود. خارجیش رو هم باید داشته باشند.
    موفق باشید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

تا اونجايى كه من اطلاع دارم، سياهى معمول دور چشم بعضى افراد به علت نازك بودن لايه‌ى چرپى زير پوست در اين ناحيه است كه باعث مى‌شه ديواره‌ى رگ‌هاى اين قسمت، از روى پوست اين شكلى ديده بشه (كبود رنگ).

درسته؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله دوست عزیز درسته، البته همونطور که گفتم این یکی از عللش است و عوامل دیگر هم در ایجادش دخالت دارند.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

پس به چه نحوى مى‌شه به ضخامت اين لايه افزود و مشكل رو رفع كرد؟

راستى، من به پزشكى خيلى علاقه دارم. البته دير به علاقم پى بردم...
    به نظر شما مى‌تونم شروع كنم؟ امكانش هست؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پس به چه نحوى مى‌شه به ضخامت اين لايه افزود و مشكل رو رفع كرد؟

راستى، من به پزشكى خيلى علاقه دارم. البته دير به علاقم پى بردم...
    به نظر شما مى‌تونم شروع كنم؟ امكانش هست؟
    در مورد لایه چربی، معمولا نازک شدن لایه چربی زیر پوست تغییرات سنی و فرسایشی بدن (Senile) است، و اگر نازکی لایه چربی بخواهد علت سیاه شدن زیر چشم باشد معمولا انتظار داریم فرد مسن باشد که در مورد شما اینطور نیست.
    همونطور که گفتم علل سیاهی و گودی دور چشمها متعدد هستند و در هر فردی علتش ممکنه یه چیز خاصی باشه، در مورد شما که به احتمال قوی جوون هستید من به نازکی لایه چربی پوست که تغییرات ناشی از فرسودگی و پیری جسم است خیلی فکر نمی کنم، شما همون راه حل هایی رو که گفتم به کار ببرید به احتمال قوی جواب می گیرید.
    در مورد شروع پزشکی چرا که نه؟ من تعداد زیادی افراد 35-30 ساله رو توی دانشکده خودمون دیدم و باور کنید اکثر اونها هم افراد بسیار باانگیزه، قوی و درسخوانی بودند. چون در سنین پایین تر خیلی ها فقط از روی جبر پدر و مادر شدید درس می خونند و کنکور خوبی میدند و میاند پزشکی و بعد هم وقتی به قول Sector-0 سیب کرمو رو گاز می زنند، ناامید میشند، ولی فرد سن بالاتری که با اختیار خودش میاد معمولا بسیار باانگیزه و قوی است.

آقا mahi فکر کنم شما الان تو طرحین
    نه؟
    والا نه، ولی امسال باید برم و از این بابت هم نگرانی و استرس زیادی دارم. چون کسانی که رفتند خیلی چیزهای بد و وحشتناکی ازش تعریف می کنند. خصوصا ما رو که پسر هستیم به ده کوره هایی می فرستند که در خیلی موارد حتی آب و برق ندارد و به دلیل فرهنگ بسیار پایین مردم آنجا، سر و کله زدن با آنها کار بسیار صعب و شاقی است.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Isthmus

پيش فرض

با عرض سلام خدمت اقای دکتر
    من 17 سال سن دارم .قدم 176 .وزن80 .ایا دارویی برای افزیش قدهست؟
    آیا قرص کلسیم تاثیری داره؟
    آیا مکمل Zink Plus موثره.؟ اگر تمرینات ورزشی خاصی نیز هست بفرمایید
    در ضمن از تلاش وزحمت شما سپاسگزارم.

آخر فروم باز ali reza majidi 14's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اشکان جان فکر کنم طبیعی هستی فقط چاقی کلاسیک نوع 1 داری اگر غیر عضلانی هستی بایدچربی تو کم کنی
    موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با سلام به شما عزیزان امیدوارم حالتون خوب باشه

بنده پسری 19 ساله هستم , اما هنوز ریش من بطور کامل در نیومده اگه بخوام درصدی بگم هنوز 25% ریشم دراومده , من اختلالات هورمونی هم کم و بیش دارم و تیروئید کم کار دارم که قرص مصرف میکنم چندین ساله . دکتر معالج من (فوق تخصص غدد هستن)که حدود 9 ساله برای تیروئیدم و کلا کنترل هورمونی پیشش میرم همچنین یه ساله که آمپول تستوسترون انانتات 250 برام تجویز کرده(دو هفته یک بار) که البته مصرف این آمپول تاثیر زیادی در رویش ریش من داشته اما همونطور که گفتم هنوز مقدارش خیلی کمه . تو خونواده(پدر , عمو دایی و ....) هم مشکل کمی ریش وجود نداره و فکر کنم مشکل من همین کمبود تستوسترون هست اما میخواستم بپرسم تا کی باید منتظر بمونم که بقیه موهای صورتم دربیاد و بعد اینکه چطور میشه علاوه بر تزریق تستوسترون روند رشد موی صورت رو سرعت داد؟ کمبود موی صورت برام در روابط عمومی کمی مشکل ایجاد کرده
    ممنون از توجهتون

حـــــرفـه ای Marichka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

لطفا با توجه به عنوان تاپيك فقط پرسش هاي پزشكي خودتون رو در اين تاپيك مطرح بفرماييد تا پزشك محترم انجمن پاسخگو باشن.

از مطرح كردن بحث هاي خارج از موضوع پرسش و پاسخ پزشكي خودداري بفرماييد.

تاپيك ويرايش شد

پايدار و پيروز باشيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •