سلام
دیکشنری بابیلون Babylon | معرفی جدیدترین کرکها فقط در این تاپیک
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=345907
موفق باشید
سلام
دیکشنری بابیلون Babylon | معرفی جدیدترین کرکها فقط در این تاپیک
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=345907
موفق باشید
مشکلی که میگین من تو ویندوز 7 ندارم. نمیدونم مشکل چه جوری ایجاد شده.
سافت گذر قبلا یه نظر سنحجی در مورد جاسوسی بودن و تمایل کابر برای استفاده از برنامه گذاشت ولی با اینکه احتمال جاسوس بود این برنامه رو گوشزد کرده بود نظر سنجی نتیجه ی جالبی داشت. با هم ملت میخواستن استفاده کنن.
من هم موافق بودم که استفاده کنم چون تو سیستم من هیچ چیز خصوصی پیدا نمیشه.
الان یه برنامه وجود داره که بسیار عالیه. شبیه بابیلون نیست ولی استفاده از اون بعد از مدتی راحت میشه. میتونه تمام گلاسری های بابیلون رو هم باز کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تازه مال بعضی دیکشنری های دیگه رو هم باز میکنه.
کرک بابیلون رو میخواست ماز سافت گذر لینک بدم که دیدم کلا ورش داشته و به جاش همین گلدن دیکشنری رو جایگزین کرده. فکر کنم قضیه ی جاسوسی جدی بوده.
کرکی که دارم رو آپلود میکنم لینک میدم به زودی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کرکش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم یه پچ داره و هم یه فایل لایسنس. من دو تاش رو ریختم و تونستم آنلاین آپدیت هم بکنم. ولی پیشنهاد میدم وقتی دارین کرک شده استفاده میکنین این آپدیت رو بی خیال شین بهتره.
با سلام وقتي از بابيلون برا ترجمه آن لاين استفاده مي كنم اين خطا رو بهم ميده لطف ميكنيد بگيد دليلش چيه؟
Babylon failed to connect to the server. If you are connected to the Internet, please check your connection settings in the configuration. (Error 0x80BF0000)
ضمناً دوستاي خوب و قديمي خودم خواستم بگم كه اگه ميشه بفرمائيد برا كار ترجمه متون حسابداري خيلي زياد چكار كنموهمين برنامه خوبه يا برنامه ديگه اي رو كه تخصصي كار ميكنه معرفي ميكنين
ممنون
Babylon Pro 8.0.9 r4
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Babylon 8.xx - Lifetime License
Babylon Pro 8.0.10 (r16) Final
سلام آقا من Babylon 8.xx - Lifetime License (پست 255 ) رو وقتی ببیبیلونو نصبیدم زدم روش
ولی امروز دیگه ببیلونم کار نمیکنه.میگه باید بخری...
این چطور ؟
دمت گرم حاجی.این جواب داد.
ممکنه دوباره خراب شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)