تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 87 اولاول ... 162223242526272829303676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 866

نام تاپيک: نويسندگان عزيز ميخواهيم داستان بنويسيم!

پروفشنال Mahdi_Shadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اوایل فقط همدیگر را نگاه می کردند. روی پله ها می نشستن و دزدکی همدیگر را نگاه می کردند. چند روز که گذشت با نگاهشون لبخند هم می زدند. یک روز یکی شان پیش قدم شد و اسمش را گفت. لبخند طرف مقابل را که دید، قند توی دلش اب کردند.
    حالا بعد از دو سال زندگی مشترک دارند از هم جدا می شوند. وقتی دفتر را امضا می کردند قرار گذاشتند که دیگه همدیگر را نبینند.
    خب نوشين خانوم...اولاً كه اصلاً غريبي نكن!
    بعدش هم داستانت واقعاً قشنگه و به نظرم هم موضوع خوبي داره...هم سير جالبي داره و هم خوب و واقعاً ميني مال بهش پرداختي...فقط نمي‌دونم چرا احساس مي‌كنم كه آخر داستانت چند تا كلمه يا يه جمله كمه....امّا بازم مي‌گم كه خيلي قشنگه.....

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من در مورد تبریک گفتن شوخی کردم اینقدر منو شرمنده نکنید اما مهدی جان از اینکه آفتابی شدی خوشحال شدم
    ممنون عزيزم...
    از اين به بعد شايد آفتابي تر هم بشم....فقط دعا كن....!

اگه نباشه جاش خالی می مونه NOOSHIN_29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من هم یکی به ذهنم اومد ... راستی نوشین جا اگه ناراحت نشی میخوام چند تا ایراد بگیرم ... شما هم از ماله من بگیر .. تا کاره همه خوب بشه روز به روز ...
    و بشیم یک پا وسترن و حمید و مهدی ... راستی از حمید کسی خبری داره ؟ :( خدا کنه اتفاقه بدی نیفتاده باشه ...

اولا اینکه این داستان قشنگ بود ولی نتیجه ای نداشت حتی اگه به خواننده واگذار بشه ... دو کلمه ی نگاه می کردند هم تکرار داره که جایز نیست ...

ببخشید ها .. :( ولی برای خودتون خوبه اشکال های من رو هم بگید ...
    ممنونم
    نه برای چی ناراحت بشم؟
    در مورد ایراد اول باید بگم که اگه راستشو بخوای و عصبانی نشی اصلا قصد نداشتم نتیجه گیری کنم البته هر کسی که یه داستان مینیمال رو می خونه می تونه یه برداشتی ازش داشته باشه. این یکی از ویژگی های داستان مینیمال و در کل یک اثر هنریه (البته اصلا منظورم نبود که این یه اثر هنریه)
    اگه نتیجه ای گرفتی یا نگرفتی در کل حق با توئه چون هر کسی بر اساس طرز فکر خودش از یک اثر تاثیر می گیره و به سازنده اثر هم ربطی نداره
    در مورد ایراد دوم هم دومی رو حذف کن ببین واقعا خوب میشه؟
    البته مطمئنا که این یه کار کامل نیست و یه عالمه ایراد داره .. اگه نداشت که خوب من الان ویرجینیا وولف بودم
    در هر صورت خوشحالم که نظرتو گفتی

من در مورد تبریک گفتن شوخی کردم اینقدر منو شرمنده نکنید اما مهدی جان از اینکه آفتابی شدی خوشحال شدم
    و به نوشین جان باید بگم از داستانش خوشم اومد اتفاقاً نتیجه خوبی هم داشت و این برام جالب بود در چند سطر پایان عاقلانه داشته باشه
    موفق باشی دخترم!!!!!
    مرسی عزیزم نظرت برام خیلی مهمه

همون طور که به بنی هم گفتم این که چه نتیجه گیری داشته باشین و چه طور به نظر بیاد به خودتون برمی گرده و اصلا هم عجیب نیست که دو نفر دو نظر مخالف درباره یه اثر داشته باشن

خب نوشين خانوم...اولاً كه اصلاً غريبي نكن!
    بعدش هم داستانت واقعاً قشنگه و به نظرم هم موضوع خوبي داره...هم سير جالبي داره و هم خوب و واقعاً ميني مال بهش پرداختي...فقط نمي‌دونم چرا احساس مي‌كنم كه آخر داستانت چند تا كلمه يا يه جمله كمه....امّا بازم مي‌گم كه خيلي قشنگه.....
    اول مرسی که دلداری دادی
    بعد هم نظر لطفته...
    خوب به نظر چی کمه؟
    اگه می خواستی درستش کنی چی می نوشتی؟
    ممنونم

1- بچه ها شما هم یه حرکتی بکنید.
    2- بازم داستان دارم ولی اولا ترجیح می دم شماها هم بذارید بعد من بذارم
    دوما می خوام تک تک بذارم که نظرتونو درباره ی هر کدومشون بدونم
    3- خیلی ذوق زده ام کردید اصلا فکر نمی کردم کسی تو این تاپیک بیاد
    4- منتظرم!

Last edited by NOOSHIN_29; 14-03-2008 at 20:35.

4. این کاربر از NOOSHIN_29 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه western's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

نوشین جان تو منتظر نباش داستان داری بذار ما هم می رسونیم...در ضمن صابخونه تاپیک رو اجاره داده به ما رفته عروسی چرا اینجا سر نزنیم ؟گلدونهاشو به ما سپرده!من توی یک مسابقه شرکت می کنم براش دوتا داستان کوتاه
    نوشتم(اینجاش شنیدنی مهدی جان!)مجبور شدم برای اولین بار ایرانی بنویسم و آخرش رو خراب کنم حالا می بینم
    نویسنده های ایرانی حق دارند هر کاری کردم نشد آخرش خوب تموم شه!!!!بفرستم مسابقه بعد می ذارم اینجا شما هم بخونید نظر وَدید!

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنونم
    نه برای چی ناراحت بشم؟
    در مورد ایراد اول باید بگم که اگه راستشو بخوای و عصبانی نشی اصلا قصد نداشتم نتیجه گیری کنم البته هر کسی که یه داستان مینیمال رو می خونه می تونه یه برداشتی ازش داشته باشه. این یکی از ویژگی های داستان مینیمال و در کل یک اثر هنریه (البته اصلا منظورم نبود که این یه اثر هنریه)
    اگه نتیجه ای گرفتی یا نگرفتی در کل حق با توئه چون هر کسی بر اساس طرز فکر خودش از یک اثر تاثیر می گیره و به سازنده اثر هم ربطی نداره
    در مورد ایراد دوم هم دومی رو حذف کن ببین واقعا خوب میشه؟
    البته مطمئنا که این یه کار کامل نیست و یه عالمه ایراد داره .. اگه نداشت که خوب من الان ویرجینیا وولف بودم
    در هر صورت خوشحالم که نظرتو گفتی
    البته به من هم برمیگرده ....
    با این حساب من ..
    شوخی کردم کارات خوبن ادامه بده ...

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اول مرسی که دلداری دادی
    بعد هم نظر لطفته...
    خوب به نظر چی کمه؟
    اگه می خواستی درستش کنی چی می نوشتی؟
    ممنونم

راستش نمي‌دونم چي كمه....امّا گفتم كه...به نظرم موضوع خوب و سير خوبي داره...فقط همون كه گفتم....كه البتّه خودتم مي‌دوني كه اگه مي‌دونستم چي كمه همون دفعه اول بهت مي‌گفتم ديگه....!

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نوشین جان تو منتظر نباش داستان داری بذار ما هم می رسونیم...در ضمن صابخونه تاپیک رو اجاره داده به ما رفته عروسی چرا اینجا سر نزنیم ؟گلدونهاشو به ما سپرده!من توی یک مسابقه شرکت می کنم براش دوتا داستان کوتاه
    نوشتم(اینجاش شنیدنی مهدی جان!)مجبور شدم برای اولین بار ایرانی بنویسم و آخرش رو خراب کنم حالا می بینم
    نویسنده های ایرانی حق دارند هر کاری کردم نشد آخرش خوب تموم شه!!!!بفرستم مسابقه بعد می ذارم اینجا شما هم بخونید نظر وَدید!
    پس ديگه اين يكي رو واقعاً نمي‌شه از دست داد.....فكرشو بكن....وسترن ايراني نوشته...!
    من يكي كه از همين الان قبل از اين كه بذاري مي‌خوام نظر بدم:
    .
    .
    .
    چيه....واقعاً فكر كردي نظر مي‌دم تا نذاري....!؟!
    ولي بي شوخي زودتر بذار كه مي‌خوام اين شاهكارتو ببينم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

چه شاهکاری پسر؟بگو آفتابه !ولی خوب به خودم امیدوار شدم چون از لحظه ای که موضوع رو بهم دادند تا یک ساعت بعد نوشته بودم!!!!!!!بعد موضوع دوم گفتند در مورد تصادفات بنویس شانست زیادتر میشه اونم در عرض چند دقیقه موضوع به ذهنم اومد رفتم نوشتم فرستادم دوستم باورش نمی شد !اما من هنوز خودم هم باورم نمی شه من...وسترن...ایرانی نوشتم بالاخره!ولی یک چیزی اعتراف کنم؟در حین نوشتم احساس نمی کردم ایرانی می نوسم فقط اسمها ایرانی بودند فضا بازم فرنگی بود!
    Last edited by western; 16-03-2008 at 07:25.

پروفشنال hamidma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان گرامی
    از لطفتون خیلی خیلی ممنونم. عمل موفقیت امیز بود. ولی فعلا نباید با کامپیوتر کار کنم. الان هم همسرم خواب هست که یواشکی دارم این مطلب رو می نویسم.
    از اینکه این همه مطلب جدید و داستان جدید گذاشتید خیلی خیلی خوشحال شدم. مینی می نویسم ولی چون نباید پای کامپیوتر بشینم فعلا فقط اجازه دارم یه خورده بنویسم. بعدا حتما همه را می گذرام.

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    for sale

پيش فرض

اوه سلام حمید جان.خداروشکر بالاخره آواتار تورو می بینیم!!!!!!!!خوش اومدی و سلامت باشی...بی صبرانه منتظر
    مینی مال های تو هستیم زود خوب شو بیا بنویس!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •