تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 130 اولاول ... 162223242526272829303676126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 1296

نام تاپيک: چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یه سوال من تا حالا فکر میکردم xs++ همون xs معمولی هست !!!!!!!!!!!!

حالا بگید که این دو تا چه فرقی با هم دارن ؟

من تا حالا هر چی امتحان میکردم با xs بود !!!!!!!!!!!

ممکنه با xs++ دیگه روشن نشه و هک بشه گوشی بدونه اینکه سریال بپره ؟
    --------------------------------------------------

سلام ، میشه لینک دانلود این xs++ رو بگذاری ؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

اگه نباشه جاش خالی می مونه saegheh67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    استان اصفهان

پيش فرض

با عرض سلام من 2 تا سوال داشتم اول اینکه من نمیتوانم usb flash را نصب کنم یعنی علامت زرد در device mange بعد انجام کارها ظاهر نمیشود
    و دوم اینکه ایا بعد از اپدیت زبان فارسی که از قبل روی گوشی بوده از بین میرود؟
    با تشکر

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام ...

حمید خان هیچ بعید نیست که به سخت افزار سیستم و سرعت ترنسفر پورت یو اس بی و یا سیستم عامل ربط داشته باشه ممکنه این ضعف و باگ ویندوز ایکس باشه ، البته همه ی اینها یه فرض کاش میشد از ساختار این برنامه فون ایکس و روشی که برای هک لودر داره مطلع بشیم ؟!

.

من که هر روشی رو امتحان کردم نشد که نشد ، تنها یک بار با فون ایکس آلفا 3 تو کامپیوتر سایت دانشگاهمون این جوری روشن نمیشد که اون هم وقت نداشتم بشینم پاش چند ساعت مجبور شدم قطعش کنم ...

.

اینم تصاویر ...

بعدش درایور جدید رو نصب کردم اما زود تر از همیشه روشن میشه الان دیگه بی خیالش شدم تا بعدا روش بهتری پیدا بشه ، مرسی.
    عجیبه! تمامه مراحلو درست انجام دادی چرا باز روشن میشه!؟ یه چیز جالبتر ! شما مگه گوشیتو با usb به کامپیوتر وصل نمیکنی تا توش فایل و mp3 و از این چیزا ...چرا پس درایور usb mass storge device که 2 تاست تو عکست نیست...ماله من چند تا درایور دیگه هم هست...البته من pc suit رو هم نصب کردم....عکسش و هر کاری میکنم آپ نمیشه(اینقدر سرعت ضایست) ...برا من اینها رو داره:

sony ericcson usb flash
    sony ericcson w810 driver
    unknown device
    usb composit device
    usb mass storge device
    usb mass storge device
    بقیه شم مثله ماله خودته
    .................................................. .................................................. .....................

این کارا رو که میگم انجام بده شاید فرجی بشه:

تیر آخر : این pc suit رو نصب کن (از سایت سونی با حجم 40 مگ میتونی دانلود کنی) ...بعد از اینکه pc suit رو نصب کردی یه بار دیگه با روش قبلی usb flash رو unistall کن بعد سیستم رو ریستارت کن...وقتی اومد بالا usb flash driver جدید رو نصب کن ... یه صلوات بفرست با یه بسم الله گوشی وصل کن اول به phone xs alpha6 ...بعد اگه نشد وصل کن به ++xs ورژن 1.2 ...انشالا که دیگه ایندفه روشن نمیشه...! موفق باشی ....یا حق...

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

hamid khan bebakhshid fing type mikonam
    man orbitpass ro up kardaam teme orbit ham rikhtam
    mishe begi chetory bala miad
    شما آموزش صفحه اول و بخون درباره theme با منوی فلش ...خیلی به درد بخوره...بگو کدوم فایلو آپلود کردی تو گوشی (اسم فایل ) تا تم مربوط به اون رو بزارم...

یه سوال من تا حالا فکر میکردم xs++ همون xs معمولی هست !!!!!!!!!!!!

حالا بگید که این دو تا چه فرقی با هم دارن ؟

من تا حالا هر چی امتحان میکردم با xs بود !!!!!!!!!!!

ممکنه با xs++ دیگه روشن نشه و هک بشه گوشی بدونه اینکه سریال بپره ؟
    --------------------------------------------------

این xs++ همون phone xs هست که چند وقتیه تغییر نام داده... یه ذره بهتر شده ...باگهاش برطرف شده... روشش هم مثله phone xs هست....رجیستر نمیپرونه...

آقا من با فار نمیتونم به w810 کانکت بشم
    اون پلاگین 3.75 رو هم هر بار دان میکنم ارور میده و تا 500 بیشتر دتن نمیشه
    باید چی کار کنم که فار (1.7) به W810 کانکت بشه ؟
    xs دارم، w810 رو هم میشناسه ولی وقتی میخوام چیزی بریزم روش fail میزنه

در کل میخوام 3 کار رو 810 (CDI 49-red) انجام بدم
    1- تغیر منوی گوشی
    2-تغیر فونت
    3-حذف ir-tci

میشه راهنمایی کنید که چه جور کانکت بشم
    از دیروز تا حالا هر بوده خوندم
    دارم قاطی میکنم دیگه !!
    شما اون پلاگینه صفحه اوله تاپیک رو دانلود کن ....آموزشش هم اونجاست....کامل کامل...اگه مشکلی داشتی بپرس....

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا حمید من آخرین باری که گوشیمو حک کردم . آگوستیک جدیدو با اسکین Club Polse ریختم و چند تا عکس و موزیک و تمی که با گوشی Delet نمی شه رو هم Delete کردم . الان نمی دونم چرا گوشیم حالی به حالی شده یک بار عکسا رو سیو نمیکنه یک بار اسکین جدید بالا نمیاد ( همون نارنجیه بالا میاد ) نمی دونم یک بار موزیک رو Next می کنم صدای وز وز میاد و مشکلای دیگه ... دوستم میگه گوشیت زمین خورده ولی بعد از حک این اتفاق برام افتاد . حالا چی کار کنم ؟؟؟؟ گوشیم داره از دست میره !!!

خوب همینه دیگه...هرکی هک میکنه گوشیشو پای لرزشم میشینه...(ضرب المثل تلفیقی) ....برا منم اینجوری شده...اصولا اسکین والکمن و منو و خیلی چیزای دیگه تو قسمت main فریمور هست ...که نمیشه انگولک کرد ..ال یه راه...با استفاده از vkp پچ....که فعلن رو w810 جواب نمیده و گوشیو از کار میندازه....اگه با فار به گوشیت وصل بشی میبینی که اونجایی که اسکینه واکمنو میریزی هیچ فایل gif نیست...اونا رو بعدا ما خودمون میریزیم...اسکینه اصلی واکمن تو main فریمور هست...بعضی وقتا گوشی قاتی میکنه که از کدوم بخونه اسکینه اصلی رو بالا میاره...ریستارت کنی درست میشه...عکس که سیو نمیکنه مال درایور دوربینه (اگه عوض کردی) باگ داره بعضی وقتا اینجوری میشه ...ریستارت کنی درست میشه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من اربيت پس رو اپ كردم وبعد بلوپس رو با رم ريدر ريختم تو گوشيم الان كه تو گوشيم اجراش مي كنم اون صفحه بلو پس كه مثلا اربيته باز نمي شه

orbitpass

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوب اکولایزر تا آخر نبر بالا....ابن درایور ها خودشون صداشون تا آخره! معلومه با ایک اکولایزر اسپیکر جواب نیده...من که این مشکلو نداشتم...اکولایزر رو تا قسمت زرد بیشتر نبر بالا!
    هرچی بگی بازم یه جای کار میلنگه من که فکر میکنم ورژن 1 همه جوره بهتر بود!!!
    منم فکر می کنم درایو قبلی بهتر بود . این درایو درست خش رو از بین برده ولی اسپیکر این گوشی نمی کشه . به نظر من درایو قبلی خیلی بهتر بود ...
    آره منم با اون اولی بیشتر حل کردم اگه حسش بیاد دوباره اونو میذارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •