ميتوني بعدآ با Sound Forge درستش كني
ميتوني بعدآ با Sound Forge درستش كني
شما میکروفنت چیه؟دوست عزیز سلام
من یه سوال برام پیش اومده
میشه لطف کنی کن رو راهنمایی کنی
میخوام بدونم اگه توی آهنگ رپ آهنگ عقب تر از صدا قرار بگیره با صدا عقب تر از آهنگ ، کار به هم میریزه؟![]()
من با Voice ظبط میکنم 2 هزار تومن گرفتم.اگه نمونه صدا خواستی برات میزارم.
ولی خب کیفیتش عالی نیست.واسه همین میخوام یه میکروفن بگیرم زیر 60 تومن.کسی اگه میتونی راهنمایی کنه که چه میکروفنی با قیمت زیر 60 تومن خوبه؟
سلام
می خواستم سوال کنم که این مدل ارگ ها قیمتش چنده و کجا می شه گیر اورد
Yamaha PSR1000 Keyboard
Yamaha PSR2000 Keyboard
Yamaha PSR3000 keyboard
Last edited by netlcom; 02-06-2008 at 14:59.
خواهش میکنم.
راستش من خیلی ساله ارگ کار نمیکنم و قیمت دقیقو اصلا نمیدونم.و لی فکر میکنم اینا که گفتم براتون بد نباشه.
در مورد آهنگ رپ هم من وارد نیستم.
در مورد میکروفن واسه ضبط خانگی کارت صدای M-Audio Audiophile 2496 و میکروفون Shure PG58 پیشنهاد میشه.(البته از یکی از دوستان که وارد بودن پرسیدم) برای ضبط صدا هم نرم افزارهای Cubase Sonar Nuendo LogicPro گفتن خوبه.
موفق باشید.
اينجا بيستو خورده اي صفحه سواله كلا 10 تا جواب. خودت برو جمهوري قيمت بگير
وقت همگي بخير
ما يه C40m داريم دو ساله. حالا ميخوام با يه فولك عوض كنمو 40 تومنم بدم. فولكه پيك داره و تميزه
دوستان نظرشونو بگن ممنون ميشم
باز هم تشکر میکنم.خواهش میکنم.
راستش من خیلی ساله ارگ کار نمیکنم و قیمت دقیقو اصلا نمیدونم.و لی فکر میکنم اینا که گفتم براتون بد نباشه.
در مورد آهنگ رپ هم من وارد نیستم.
در مورد میکروفن واسه ضبط خانگی کارت صدای M-Audio Audiophile 2496 و میکروفون Shure PG58 پیشنهاد میشه.(البته از یکی از دوستان که وارد بودن پرسیدم) برای ضبط صدا هم نرم افزارهای Cubase Sonar Nuendo LogicPro گفتن خوبه.
موفق باشید.
سلام .
از اونجایی که علاقه ی بسیاری به سنتور دارم می خوام برم یاد بگیرم . از اساتید می خواستم بپرسم سنتور ساز سختیه یعنی یاد گیری کاملش چقدر وقت می گیره .امروز که رفتم ثبت نام کنم استاد گفت عصر بیا یه سری سوال ازت بپرسم ببینم اصلاً استعدادشو داری یا نه . حالا می ترسم بزنه تو ذوقم و بگه استعداد نداری چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)