آره بزار از همونجا خوبه دستت درد نکنه![]()
آره بزار از همونجا خوبه دستت درد نکنه![]()
سلام
این سیوی که گزاشتم از اول جاده چرنوبیله و هم ماموریت فرعی و هم اصلی رو داره البته من تا اینجا بیشتر بازی نکردم وبقیشو گزاشتم واسه بعد از امتحان ها چون اگه نشستم پاش 4-5 ساعت باید صرف کنم ......... اونایی که پایان فرعی رو دیدن حتما یادشونه که ماموریتش چی بود snake in to نمیدونم چی .... حالا تو لیست ماموریت ها اون بالا رو نگاه کنید یه دونه این هست که به پایان فرعی میرسه یکی دیگه هست که اون ماله پایان اصلی امیدوارم که پیداش کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
maxxx جان دمت گرم که به درخواستم جواب دادی.
موفق باشی.![]()
سلام سیو برای S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl می خوام ممنون
یه نگاه به اون بالا کنی پست الکی نمیدی پست شماره 252.
در ضمن maxxx جان اون دو راهیی که تو توش سیو کردی من از سمت راست همونجا اومدم به این قسمت بازی و بعد به سمت همونجایی که تو سیو تو هست رفتم(پشت جایی که تو سیوت هستی)
آقا خیلی ممنون من از اونجایی که گفتی خیلی رد کردم . کد اولی درست بود کد دومی هم فهمیدم کجا مینویسه . که 9524 بود
الان رسیدم به یه جایی که با اینکه لباس مخصوص دارم بازم این علامت فاشق چنگال به رنگ قرمز میاد و هی خونم کم میشه ازش بعضی مواقع هم اون علامت انزؤی هسته ای میاد که سبز بعد قرمز میشه اگه میشه ترینر این بازی بدید چوت تیر هم خیلی کم دارم . حدود 30 40 تا .
سلام
آقا چه اصطلاحات باحالی کلی خندیدم اون قاشق چنگال که میاد باسه اینه که گشنست باید از تویه کوله پشتی بر رویه غذا کلیک کنی تا بره او علامت انرژی هسته ای حق مسلم ماست باسه منطقه آلودست که آخر هایه بازی خیلی زیاده و باید تند تند آمپول بزنی درمورد تیر هم معمولا وقتی کسی رو کشتی باید تیر هاشو برداری تا هیچ وقت تیر کم نیاری............. البته راجب تیرباید بگم شما هر منطقه ای که وارد میشی گروه خاصی از اون محافظت میکنن و تیر هایه بیشتر تفنگ هاشون به هم میخوره بنا برین بهتره شمتا اسلحه تو مناسب با منطقه ای که وارد میشی انتخاب کنی و بعد از کشتن دشمن ها خشاب هاشون رو برداری اینطوری هیچوقت تیر کم نمیاری و همچنین راه دیگه اینه که پیش از اینکه از شهر راه بیوفتی برایه ماموریت تا میتونی تیر تفنگ مورد علاقت رو بخری تا کم نیاری ................... در مورد ترینر باید بگم اصلا حال نمیکنم ولی تو cheathappens اگه بگردی باید باشه inkareeeee هم داره بگو تابرات بزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)