چاكرم
آخه كلنك جان چرا دقت نميكني نزديك بود بچم...... به خير گذشت .
از اين گوشي ها كسي خبر نداره W580
W660
W880
W610
W888
W200
زمان توليد و قيمت و مناسب ترين زمان خريد؟
چاكرم
آخه كلنك جان چرا دقت نميكني نزديك بود بچم...... به خير گذشت .
از اين گوشي ها كسي خبر نداره W580
W660
W880
W610
W888
W200
زمان توليد و قيمت و مناسب ترين زمان خريد؟
من بلاخره تصميم گرفتم كه كپسولي گوشيما عوض كنم(m600)اما يه مشكل من گوشيم حدود7 -6 ماه ديگه از گارانتيش مونده.حالا به نظر شما برم عوض كنم وقيد اين7- 6 ماه گارانتي را بزنم و يا صبر كنم 6-7 ماه ديگه عوضش كنم.![]()
مصطفی جان ( دکمه خ خراب شده ها ... به خودت نگیری )
چند روز نیومدم میبینم تاپیکت رفته اون بالا بالاها ...
دنبال این تاپیک بودم پیداش نکردم . رفتم صفحه دو که دیدم تو مهم هاست وووو .... کفیدم .
مبارک باشه . از مطالبت هم ممنون . همه مفید هستند .
دوست عزیز عوض کردن کپسولی نیاز به تحقیق داره....شما چقدر از کپسول صدای گوشیتون یهنی ام 600 می دونی؟خوب اول باید بری دنبالش ببینی اصلا می شه تعویضش کرد با یه مدله دیگه یا نه
معمولا گوشی های یک سری ساختار مشابهی دارن(معمولا)
خوب اول باید دنبال یک گوشی تو سری ام باشی که صداش بیشتر از مال خودت باشه....بعد ببینی ایا می شه کپسول صداتو با مال اون مدل مذکور عوض کنی یا نه
بعد این مطلب شما باید چک کنی ببینی چقدر مال اون مدل صداش بیشتر از مدل شماست...اگه یه کم صداش بیشتر باشه خوب معلومه نمی صرفه این همه زحمت واسش تحمل کنی....
اگه با صداش کنار میایی بگذار بعد اتمام گارانتی...البته یه سوال گارانتیش معتبره؟
اگه که نه از صداش خیلی ناراحتی...مسئله ایی نیست..از الان برو دنبال این کارهایی که گفتم
خبرشو هم به من بدی ممنون می شم![]()
قربونت بهنام جان....خ خرابه؟!!!اگه خرابه چه جوری نوشتی خرابه؟
شوخی بودا
![]()
مرسی...اره به لطف دوستان این تاپیک به حقش رسیده![]()
خوش حالم از مطالب راضی هستی....شما و سایر دوستان هم اگه مطلبی دارین که احساس می کنید اینجا نیست و باید باشه خوش حال می شم کمک کنید
شاد باشید![]()
[QUOTE=mostafa_khan;1056867]دوست عزیز عوض کردن کپسولی نیاز به تحقیق داره....شما چقدر از کپسول صدای گوشیتون یهنی ام 600 می دونی؟خوب اول باید بری دنبالش ببینی اصلا می شه تعویضش کرد با یه مدله دیگه یا نه
معمولا گوشی های یک سری ساختار مشابهی دارن(معمولا)
خوب اول باید دنبال یک گوشی تو سری ام باشی که صداش بیشتر از مال خودت باشه....بعد ببینی ایا می شه کپسول صداتو با مال اون مدل مذکور عوض کنی یا نه
بعد این مطلب شما باید چک کنی ببینی چقدر مال اون مدل صداش بیشتر از مدل شماست...اگه یه کم صداش بیشتر باشه خوب معلومه نمی صرفه این همه زحمت واسش تحمل کنی....
اگه با صداش کنار میایی بگذار بعد اتمام گارانتی...البته یه سوال گارانتیش معتبره؟
اگه که نه از صداش خیلی ناراحتی...مسئله ایی نیست..از الان برو دنبال این کارهایی که گفتم
خبرشو هم به من بدی ممنون می شم![]()
گوشي تو سري m فقط m608 هست كه اونم تو ايران نيست و فكر نكنم تفافتي با هم داشته باشند.پس به درد من نميخوره.
فكر كنم ماله W950 به گوشيم بخوره چون شكل ظاهري اين دو گوشي با هم يكي هست.اما از نظر الكترونيكي نميدونم.اما تا حالا صداي w950 را نشنيدم.
عكس كپسولي w800 ا به دوستم كه m600 و در گوشيشا باز كرده نشون دادم گفت همين شكله.خودم هم كه يكم دقت كردم تونستم اون دايره كه نقظه نقطه هستا از پشته طوري گوشي ببينم.
فلا كه صداش ازيتم نميكنه.فقط حدود دو سوم صداي k750 هست.ميخوام كپسولشا عوض كنم تا گوشيم از گوشي دوستام سر تر باشه.![]()
گارانتي گوشيم سيتادل هست.
ممنون از راهنمايي هاتون![]()
Last edited by choory; 03-05-2007 at 17:39.
نگرفتی . اگه خ خرابه من چه جوری نوشتم خ ؟؟؟؟؟؟ نه آقا . به خودت بگیر با تو بودم .
دوستان كامپيوتر من گوشي رو بعنوان سخت افزار نميشناسه ( كا 750) البته قبلا خوب بود و با نرم افزار پي سي سوييت خوب كار ميكرد . لطفا يه راه كار نشون بدين.
توضيح اينكه با نرم افزار خود گوشي ميتونم بازي و آهنگ و... بريزم ولي نميتونم از گوشي استخراج كنم. به عبارتي فايل مجازي درست نميكنه
[QUOTE=choory;1057102]بله...ظاهرا شبيه هستن..اما فقط ظاهرشون اينجوريه...بايد ديد باطنشون چطور؟!!
خوب شما اگه خواستين....بايد اول يه جا ببرين که خودش بگه اين کار مي شه و عملي هست...اشنا باشه طرف خيلي بهتره...اگه مطمئني يک شکل هستن دقيقا کپسول صدا ها پس مس شه تعويضش کرد ديگه...شما برو ببين کپسول صداي 850 هم مثل ام 600 هست يا نه
اگه بود 850 رو بگو واست بندازه...اگه ديدي نشد دبليو 800 رو امتحان کن...
متاسفانه چون اين کارها واسه اولين بار هست و نتيجشم معلوم نيست بايستي يه کم بيشتر پول بديم..چرا؟چون اگه مثلا خود من مي دونستم...دبليو 800 رو مي تونم بندازم و شک نداشتم..نمي زاشتم طرف واسم بندازه که 3-4 تومنم واسه باز و بسته کردن هاش ازم بگيره
صداش دو سوم 750 هست؟خوب بايد کم باشه ديگه...از 810 فکر نکنم بيشتر باشه با اين اوصاف نه؟
راستي يه چيزي بگم شايد واست جالب باشه
قيمت کپسول صدا که کمتر از 10-12 تومن نمي توني هيچ جا گير بياري...فقط 5-6 تومنه!!!منتها اين فروشنده هاي با انصاف...
اينو دوستم گفت:قيمتش 5-6 تومنه اما به مشتري کمتر از 12 نمي ديم!!!
شاد باشید![]()
![]()
دوست عزيز متاسفانه اصلا روشن توضيح ندادي من که متوجه نشدم![]()
الان با pc suite مشکلي داري؟
ديگه همهي کاراهاي اوليه شو حتما مي دوني ديگه..چون گفتي قبلا باهاش کار مي کردم بدون مسئله ايي...
بعد...يعني بگذاري رو حالت transfer file درايو هاي جديد نمي سازه؟
لطفا يه کم توضيح بده تا ببينيم چه مي شه کرد با اين مسئله![]()
ببين عزيزم ( مصطفي خان )
قبلا همين كه گوشي رو با كابل يو اس بي به كامپيوتر وصل ميكردم سيستم شروع ميكرد يه درايو مجازي ميساخت ولي چند وقتيه اينتور نيست.
با پي سي سوييت مشكل ندارم . ولي چون قبلا از راه درايو مجازي عكس و فيلمهاي گوشي رو استخراج ميكردم حالا نميتونم .
راستي از طريق پي سي سوييت ميشه فايلهاي درو ن گوشي رو به سيستم منتقل كرد؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)