بايد اين مسير رو بريد:
option>manage>copy>bluetooth>look for devices
بايد اين مسير رو بريد:
option>manage>copy>bluetooth>look for devices
من یه v3i دارم الان یه مدتی هستش وقتی دارم صحبت میکنم باهاش خصوصا وقتی یه کم مکالمه طول بکشه گوشی خودکار خاموش میشه!در حالیکه مثلا دو خط شارژ داره گرفتارم کرده اما وقتی میزنم به شارژ ودر حالت شارژ شدن حرف میزنم این مشکل پیش نمیاد.مشکل از باتری هستش؟ یا دلیل دیگه داره؟ باتری خوب از کجا بخرم؟
دوستم يه وي تري آي داره. ميگه وقتي كه گوشي رو باز ميكني ميبيني كه برجستگي ها و فرو رفتگي هاي گوشي روي ال سي دي مشخصه مثلا روي ال سي دي ميتوني چهار ينج تا خط ببيني (دوستم اين گوشي رو دست دوم خريده.)
خواستم سوال كنم كه عزيزاني كه اين گوشي رو دارن و باهاش كار كردن به اين مشكل برخوردن يا نه
ممنون
آره معمولا اين مشكل تو وي تري آي و وي تري ايكس هست. ولي اگه از همون اول روي ال سي دي برچسب مخصوص بزنه ديگه اين مشكل پيش نمياد.
ناصر جون مرسي از جوابي كه دادي. اين برچسبهايي كه گفتي اندازه ي خود ال سي دي هست يا بايد با قيچي كوچيكش كرد.
راستش از وي تري آي خوشم اومده شايد يكي خريدم. قيافش حرف نداره
اگه ممکنه یکی جواب سوال منو که پرسیدم بده.
اگه خراب شد راست می فرستیم دوبی ! برای ما که نزدیکه :dخیلی ظریف و شیکن ولی میگن خراب شدن قطعه ای ازشون گیر نمی
در مورد این بر چسبا ! به فروشم هست تهران؟
راستش طبق تجربه ای که من دارم ارهمن یه v3i دارم الان یه مدتی هستش وقتی دارم صحبت میکنم باهاش خصوصا وقتی یه کم مکالمه طول بکشه گوشی خودکار خاموش میشه!در حالیکه مثلا دو خط شارژ داره گرفتارم کرده اما وقتی میزنم به شارژ ودر حالت شارژ شدن حرف میزنم این مشکل پیش نمیاد.مشکل از باتری هستش؟ یا دلیل دیگه داره؟ باتری خوب از کجا بخرم؟
اشکال از باتری هستش ! سعی کن یه باتری خوب بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)