تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 26 از 34 اولاول ... 16222324252627282930 ... آخرآخر
نمايش نتايج 251 به 260 از 335

نام تاپيک: ◄◄ تاپیک جامع پرسش و پاسخ در مورد ایـــــــــــــدز ►►

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کاملا غلط جواب دادین منبع حرفتون چیه؟در هر دو صورت امکان انتقال هست چه مرد و چه زن

اینم غلطه چون ممکنه همون لحظه اول منتقل بشه

بعد از 6 ماه تست آنتی بادی میتونه بیماری رو تشخیص بده

دوست عزیز نتیجه ازمایش تا قبل از 6 ماه قابل قبول نیست چون ممکنه بدن هنوز آنتی بادی بر علیه ویروس نساخته باشه

میشه آدرس این درمانگاه ها رو هم بدین ما هم بدونیم تا جایی که میدونم تو آمریکا هم همچین چیزی که شما میگین نیست
    نخیر . زن آلوده به HIV نمیتونه ویروس رو از راه مقعد منتقل کنه ولی همونطور که من عرض کردم بازم احتیاط لازمه
    نخیر شما استباه میکنین . 6 ماه برای انجام آزمایش خیلی خیلی دیره
    بله آدرسش اینه :
    نزدیکترین بیمارستان دولتی محل سکونتتون
    1. انتقال ویروس هم از زن به مرد و هم از مرد به زن ممکن است
    2.درسته که هرچه مدت تماس کمتر باشه احتمال شاید پایین تر باشد ولی این احتمال هیچگاه صفر نیست .
    3.اگر منظور از ابتلا به ایدز ایجاد علایم بیماری می باشد . درست است و ممکن است سالها طول بکشد که بیماری ایجاد شود ولی اگر منظور ورود ویروس به بدن و ناقل بودن فرد می باشد از زمان ورود ویروس فرد ناقل و بیمار در نظر گرفته می شود .
    4.آزمایشات معمولی که اکنون انجام می شوند 2 الی 6 ماه زمان نیاز دارند تا بتوان به آنها اعتماد کرد . در هفته های اول جواب آزمایشات معتبر نیستند .
    5.هنوز درمان تایید شده خاصی برای زمانی که ویروس وارد بدنمی شود وجود ندارد .گرچه در بعضی متون مصرف داروهای آنتی ویروس خاص را توصیه کرده اند ولی این درمان بصورت روتین و همه گیر قابل استفاده نیست چون تشخیص هنوز زیر سوال می باشد . کلیه درمانها برای زمانی می باشد که تشخیص به تایید رسیده باشد .
    1- آقای دکتر منظور من انتقال از راه مقعد بود ها . چون اون دوستمون سوالشون همین رو پرسیده بودن. من گفتم که معمولا چنین چیزی ممکن نیست . آیا اشتباهه ؟ اگه رابظه جنسی مقعدی باشه ( و خونریزی و ... ) هم وجود نداشته در حالت عادی چنین چیزی ممکنه که زن آلوده مرد رو آلوده کنه ؟

3- منم همین رو گفتم دیگه تاکید هم کردم که در این مدت فرد ناقل بیماری هست و اگه رابطه مشکوک داشته باید حتما آزمایش بده .

5- بیمارستان فاطمی اردبیل یه تابلو خیلی بزرگ توی سالن انتظار بخش اورانسش داره که کلی جدول در مورد ایدز نوشته و همین داروهای ضدویرووس که شما فرمودین رو هم توش نوشته و زیرش هم نوشته که طرف اگه بلافاصله پس از رابطه یا بریدگی مشکوک مراجعه کنه ممکنه جلوی ابتلا به بیماری گرفته بشه .

تازه کلی از این داروها هم در مطب های دندانپزشک ها و جراح ها و ارتوپدها و ... وجود داره که خودشون در مواقع ضروری ازش استفاده کنن .
    راستی این دارو ها چطور اثر میکنن ؟ وقتی ویروس وارد بدن شده و توی سلول های بدن DNA خودش رو تکثیر کرده جلوشون رو میگیره که دیگه تکثیر نشن ؟ یا مثل اینترفرون هست و باعث میشه سلول های دیگه آلوده نشن ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

زن آلوده به HIV نمیتونه ویروس رو از راه مقعد منتقل کنه
    کاملا اشتباه بیشترین راه انتقال ایدز از رابطه مقعدی هست منبع با زبان اصلی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

وقتی ویروس وارد بدن شده و توی سلول های بدن DNA خودش رو تکثیر کرده جلوشون رو میگیره که دیگه تکثیر نشن ؟
    ویروس ایدز به خودی خود نمیتونه تکثیر بشه برای تکثیر باید گلبول های سفید بشه و هیچ داروی نمیتونه نابودش کنه چون اگه بخواد نابودش کنه باید کل گلبول های سفید رو نابود کنه

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کاملا اشتباه بیشترین راه انتقال ایدز از رابطه مقعدی هست منبع با زبان اصلی:

ویروس ایدز به خودی خود نمیتونه تکثیر بشه برای تکثیر باید گلبول های سفید بشه و هیچ داروی نمیتونه نابودش کنه چون اگه بخواد نابودش کنه باید کل گلبول های سفید رو نابود کنه
    اونجا فقط گفته از راه مقعدی هم انتقال پیدا میکنه . من نگفتم نمیکنه . منتها از این راه سرایت معمولا از مرد به زن هست نه بلعکس ( مگر در مواردی که خونریزی و ... وجود داشته باشه )

جوابی هم که در مورد تکثیر ویرووس دادین ربطی به سوال من نداره و کاملا هم اشباه هست . ویروس مقدار کمی از سلول ها رو آلوده میکنه و کل سلول های سفید رو آلوده نمیکنه که دارو بخواد کل سلول های سفید رو از بین ببره !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

ویروس مقدار کمی از سلول ها رو آلوده میکن
    اتفاقا مقدار زیادی از سلول های سفید رو آلوده میکنه که یه فرد ایدزی با یه سرماخوردگی کوچولو می میره
    شما یه سر به این سایت بزن خیلی اطلاعاتش دقیق و درسته:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اونجا فقط گفته از راه مقعدی هم انتقال پیدا میکنه . من نگفتم نمیکنه . منتها از این راه سرایت معمولا از مرد به زن هست نه بلعکس ( مگر در مواردی که خونریزی و ... وجود داشته باشه )
    تو همین مورد اگه به اتفاق نظر برسید کافیه !!!

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

1- آقای دکتر منظور من انتقال از راه مقعد بود ها . چون اون دوستمون سوالشون همین رو پرسیده بودن. من گفتم که معمولا چنین چیزی ممکن نیست . آیا اشتباهه ؟ اگه رابظه جنسی مقعدی باشه ( و خونریزی و ... ) هم وجود نداشته در حالت عادی چنین چیزی ممکنه که زن آلوده مرد رو آلوده کنه ؟

3- منم همین رو گفتم دیگه تاکید هم کردم که در این مدت فرد ناقل بیماری هست و اگه رابطه مشکوک داشته باید حتما آزمایش بده .

5- بیمارستان فاطمی اردبیل یه تابلو خیلی بزرگ توی سالن انتظار بخش اورانسش داره که کلی جدول در مورد ایدز نوشته و همین داروهای ضدویرووس که شما فرمودین رو هم توش نوشته و زیرش هم نوشته که طرف اگه بلافاصله پس از رابطه یا بریدگی مشکوک مراجعه کنه ممکنه جلوی ابتلا به بیماری گرفته بشه .

تازه کلی از این داروها هم در مطب های دندانپزشک ها و جراح ها و ارتوپدها و ... وجود داره که خودشون در مواقع ضروری ازش استفاده کنن .
    راستی این دارو ها چطور اثر میکنن ؟ وقتی ویروس وارد بدن شده و توی سلول های بدن DNA خودش رو تکثیر کرده جلوشون رو میگیره که دیگه تکثیر نشن ؟ یا مثل اینترفرون هست و باعث میشه سلول های دیگه آلوده نشن ؟
    1.منظور بنده هم همینه . بله نظر شما اشتباه می باشد و در این حالت هم انتقال صورت می گیرد و تماس مخاطی کفایت می کند و نیازی به خونریزی نیست .
    5. بله کلی تابلو و این جور حرفها وجود دارد ولی به هر کسی که یک تماس مشکوک دارد که داروی ضد ویروس نمی زنند . شما برای اطمینان تشریف ببرید آنجا و بگوئید که مشکوک به بیماری هستید ببنید آنها چکار می کنند . آیا بلافاصله به شما دارو می دهند ؟؟ فقط در یک صورت که تماس خونی و یا تماس جنسی با فرد اثبات شده HIV داشته باشید ممکن است پس از طی مراحل اولیه با نظر متخصص برای شما پرو تکل درمانی خاص گذاشته شود .
    در مورد آخر هم بنده تا آنجاییکه می دانم هیچ دارویی برای پیشگیری و درمان ایدز در مطبها وجود ندارد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

تماس مخاطی کفایت می کند و نیازی به خونریزی نیست .
    منظورتون از تماس مخاطی کجاهای بدن میشه

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

منظورتون از تماس مخاطی کجاهای بدن میشه
    عمدتا مخاط نواحی تناسلی و مقعد .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

عمدتا مخاط نواحی تناسلی و مقعد .
    این درسته 90 درصد افراد موقع ورود ویروس ایدز به بدنشون هیچ علایمی رو حس نمیکنن و اصلا نمیفهمنن الوده شدن

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان عزیز با توجه به اینکه مطالب موجود در این تاپیک می تونه برای کاربران بسیار مفید باشد و در عین حال این تاپیک استعداد فراوانی برای به انحراف کشیده شدن بحث و احیانا حذف تاپیک های غیر مفید و یا قفل شدن را دارد لذا درخواست بنده اینه که از سوالات بی مورد و خلاف قوانین انجمن و به انحراف کشیدن بحث بپرهیزید .
    قبلا از همکاری همه شما ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •