منم تا به حال با ایرانسل جونم 2.5گیگ دانلود کردم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
گوشیم بدبخت صبح تا شب و شب تا صبح داره دانلود میکنه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
البطه اینم بگم گوشیم w810 و edge رو هم ساپورت میکنه و سرعتشم توپه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
منم تا به حال با ایرانسل جونم 2.5گیگ دانلود کردم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
گوشیم بدبخت صبح تا شب و شب تا صبح داره دانلود میکنه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
البطه اینم بگم گوشیم w810 و edge رو هم ساپورت میکنه و سرعتشم توپه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مگه ايرانسل edge را هم فعال كرده؟![]()
يه سوال از دوستاني كه تو اصفهان هستند و ايرانسل هم دارند .
ايا gprs ايرانسل تو اصفهان كار ميكنه.اگه خودتون امتحان كرديد بگووييد.اخه من از چنتا موبايل فروش پرسيدم گفتند نه.اما دوستم ميگفت كه ماله يه فاميلاشون فعاله!!!
ای ول منم w810 دارم
پس بگو نسبت به بقیه , من سرعت دانلودم بیشتره به خاطره edge هست.!!!!!!!!!!!!
آقا دمت گرم رديف شد. من گوشيمو گفته بودم 6630 بود و دقيقا مشكل شما رو داشتم. الانم دارم با ايرانسل پست ميزنم. واقعا ازت ممنونم، اما يه چيزي من كه اولين بار كه سيم كارتو فعال كردم يه مسيج اومد كه گفت 5 تومن هديه نوروزي براي شما اومده اما من وقتي كد *140# رو ميزنم اعتبارو 9 خورده اي ميگه !
نميدونم كسي از اين قضيه خبر داره يانه؟ شايدم اين برنامه بعد از فروردين رله شه. چون يه سري از بچه ها ميگفتن كه قراره كدهاي ايرانسل از فروردين به بعد كار كنه ...
به هر حال ممنون
4 تومن اعتبار اولیه + 5 تومن هدیه = 9 تومن
دوستان اونی که شما میگین، من بعید می دونم که Edge باشه. من گوشی خودم بجای G بیشتر وقتا E میاد ولی توی یکی از منوهای مخفی مربوط به Gprs گوشیم، تنظیم نوع Gprs بود که دو نوع بود: Gprs و Egprs
از طرفی هم خیلی بعیده که ایرانسل Edge رو فعال کنه و حرفی ازش نزنه. آخه یه مزیت بزرگ محسوب میشه.
اگه فعال بشه، حتماً میگه. فعلاً که فقط حرف از Gprs هست و فکر می کنم اون هم Egprs هست.
يعني اعتبارش 4 تومن بوده؟
من فكر ميكردم كه 10 تومن تهش داره .
Egprs che hast ?
badesh rahi hast ke speed esh beshtar besheh ?
gprs ro migam?
پس چرا وقتی من با w810 دانلود میکنم سرعت دانلودم در حدود 10 تا 14 ولی وقتی با k750 که edge رو ساپورت نمیکنه وصل میشم سرعتم 4 تا میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)