توپارسيكس قسمت پارتيشن اديتور با اين كه با روت بالاميام ولي تمام فايلها قفل داره چه كاربايد بكنم كه قفل نداشته باشه
توپارسيكس قسمت پارتيشن اديتور با اين كه با روت بالاميام ولي تمام فايلها قفل داره چه كاربايد بكنم كه قفل نداشته باشه
Last edited by samaneh87; 11-08-2008 at 17:03.
دلیلی نداره که با کاربر root لوگین کنید ! با کاربر عادی وارد شوید و GParted را اجرا کنید و با وارد کردن پسورد رووت وارد برنامه شوید. اگر مشکل حل نشد برنامه را در ترمینال اجرا کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
میخواستم بدونم بهترین زبان برنامه نویسی که در ارسیکس میشه استفاده کردچی هست؟
و کسی میتونه تو این زمینه به من کمک کنه
ممنون![]()
البته جای بحثش توی این تاپیک نیست ! ولی به طور خلاصه به نظر من بهتره با زبان ساده ( در یادگیری ) و قدرتمند پایتون شروع کنید. نیاز به برنامه ی خاصی هم نداره ! میتونید با یک ایدتور متنی ساده مانند gedit و ... شروع کنید. اگر محیط برنامه نویسی با امکانات بیشتر ( IDE ) می خواهید می توانید برنامه هایی مانند eric , spe , eclipse + pydev plugin و ... رو نصب کنید. برای شروع به سایت زیر مراجعه کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ببخشيد ميشه يه منبع خوب در مورد اموزش پارسيكس معرفي كنيد
خيلي ممنون![]()
کتاب پارسیکس در خود پارسیکس موجود است ! فکر می کنم در داخل منوی system میتونید پیداش کنید !
سلام
ايا lilo (نمي دونم درست نوشتم يا نه ولي منظورم ليلو ي بوتيبل سيستم عاملهاست) درپارسيكس ميشه نصب بشه؟؟
اگه اره چه طوري نصب مي شه؟
يه نرم افزار براي فيلمبرداري درمحيط پارسيكس مي خوام
ميشه راهنماييم كنيد
ممنون حسين اقا
ولي من اين e-book رودارم و بعضي قسمتهاشو خوندم ولي اكثرا خيلي مختصره ونميتونه مشكل ماروحل كنه
منبع ديگه اگه سراغ داريد معرفي كنيد
پارسيكس براساس ابونتو نوشته شده يا دبيان؟؟؟
سلام
از GRUB استفاده کنید
نسل lilo دیگه وراقتاده
فکر کنم با apt-get میتونید نصب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)