یعنی احتمالش هست بسته 4g سرعتش از 16 مگابیتی که من تو تایم رایگان Adsl میگیرم کمتر باشه؟
یعنی احتمالش هست بسته 4g سرعتش از 16 مگابیتی که من تو تایم رایگان Adsl میگیرم کمتر باشه؟
سلام من جدیدا یه مودم d100 خریدم سرعتم بیشتر از 1.2 نمیشه اگه واسه مودم انتن بخرم تاثیر داره؟چجور میتونم باند رو عوض کنم؟و اینکه من یه بسته دو ماهه فعال کردم رو همین سیم کارت اگه شبانه فعال کنم اتوماتیک از شبانه استفاده میکنه؟از حجم روزانم کم نمیشه؟لازم نیست مودم خاموش روشن کنم؟
احتمالش هست . احتمال اینم هست که با دو تا بسته سه ساعته بتونی شبی 120 گیگ بگیری.
در مورد آنتن نمیشه نظر قطعی داد . توی بخش technology تنظیمات مودم میتونی باند رو تغییر بدی . اتوماتیک میره رو بسته شبانه بدون اینکه بسته روزانت مصرف بشه . نیازی به خاموش روشن کردن مودم هم نیست
این تکنولوژی میشه دقیقا کجای مودم؟ببخشید البته
Mobile Network --> Technology
لازم هست که حتما با یوزر و پسورد administrator وارد پنل کاربری مودمتون بشید و با یوزر و پس admin امکان تغییر باند رو ندارید . (کلا اگه با admin وارد بشید قسمت technology رو نشون نمیده)
User name : administrator
Password : administrator
ممنون داداش واقعا کمک کردی مرسی از توجهت
بعد دو هفته و خورده ای داغونی اینترنت و مشکل داشتن باز شبکه محل ما سرعتش برگشته شد اما تک کانکشن هنوز وضعیت داغونی داره
![]()
دوستان یه سوالی دارم ممنون میشم هرچه سریع تر جوابمو بدید پهنای باند 3G و 4G مشترکه یا نه؟ چون الان نهایت تا یک مگابایت از 3G سرعت بگیرم حالا میخواستم مودم 4G بگیرم اگه پهنای باندشون یکیه این ضرر رو نکنم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)