sinr مقدار نویز هست من ماله من شبا نویز کمتر میشه مثلا بین ۵ تا ۱۵ رو باند ۷ نوسان داره و رو باند ۳ بالا ۱۰ هست تا ۱۷ ۱۸ که ربط مستقیم به سرعت همین نویز هست عوامل نویز هم یکیش سیگنال فایوای هست موتورهای الکتریکی که امواج مغناطیسی داره و تداخل امواج
sinr مقدار نویز هست من ماله من شبا نویز کمتر میشه مثلا بین ۵ تا ۱۵ رو باند ۷ نوسان داره و رو باند ۳ بالا ۱۰ هست تا ۱۷ ۱۸ که ربط مستقیم به سرعت همین نویز هست عوامل نویز هم یکیش سیگنال فایوای هست موتورهای الکتریکی که امواج مغناطیسی داره و تداخل امواج
به نظر شما انتن تلویزیون هم میتونه نویز تولید کنه همین انتنای آلومینیومی بشقابی اخه روی میله ای که من انتن وصل کردم دوتا انتن هم همسایه های طبقات دیگه گذاشتن رو به روش هم دوتا دیشه ماهواره است ولی خاموشه استفاده نمیشن مرکز کانون دیشها هم حداقل ۴متر با انتن من فاصله داره (البته منظورم از انتن sxt lteهست)
ماهواره و تلویزیون فکر نکنم تداخلی داشته باشه شما فقط محیط اطراف انتن رو نبین ممکنه در بین راه دکل تا انتن نویز زیاد باشه تجربه من این بوده که شبا نویز کمتر میشه روبرو ما دارن یک اپارتمان میسازن که یک جرثقیل بزرگ گذاشتن که کار میکنه شاید موتور این جرثقیل باعث نویز بشه که شبا خاموش میکنن باعث میشه نویز کم بشه نمیدونم شاید هم نویز به دکل هم ربط داشته باشه مثلا پاور دکل فکر کنم ربطی به نویز هم داشته باشه
نوسان همین الان توی نمودار
![]()
من تازه مودم 4g گرفتم چه جوری میشه باند رو دید و یا عوض کرد ? یعنی از کجا بفهمم تو منطقه من چه باندهایی وجود داره آیا نرم افزار یا اپلیکیشن خاصی هست ؟ مودم من: huawei 8372
سلام . دوستان اهوازی لطفا جواب بدن ، درمنطقه ی 3 راه فرودگاه کوی عابدی ، وضعیت اینترنت 4g به چه شکل هست؟ نیاز من ، دانلود حداقل 50 گیگ در شب هست. تو شهر مورد سکونت فعلیم با نت ADSL دارم شبی 30 گیگ دانلود رایگان میکنم . اگر بخوام دو تومن هزینه کنم باید حدقال 50 گیگ بشه. لطفا راهنمایی کنید.
.
یه شب دو تومن هزینه کن ببین
این هم وضعیت ما در بهترین حالت
![]()
Last edited by es4; 21-11-2016 at 20:15.
یه شب 900 تومن هزینه کن بسته یه ساعته بگیر ببین وضعیت چطوره که اگه سرعت هم پایین بود زیاد ضرر نکنی 1100 رو هم بزنی به زخم دیگه
نیمه پر لیوان رو ببین - جـمهوری اسـلامیFaster than 84% of
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)