دوستان امروز برگه منم اومد و افتادیم شهرستان عجب شیر- اموزشگاه شهید برخورداری نزاجا (03)کسی اونجا بوده؟ بد جوری استرس گرفتم از اسم عجب شیر
چه جور جاییه؟
مرخصی میدن بیای لباسارو اندازه بگیری؟
شانسه مارو کجا افتادیم
دوستان امروز برگه منم اومد و افتادیم شهرستان عجب شیر- اموزشگاه شهید برخورداری نزاجا (03)کسی اونجا بوده؟ بد جوری استرس گرفتم از اسم عجب شیر
چه جور جاییه؟
مرخصی میدن بیای لباسارو اندازه بگیری؟
شانسه مارو کجا افتادیم
Last edited by imnot12; 02-12-2014 at 13:28.
منم امروز رفتم +10 گفتن هنوز توی سیستمشون ثبت نشده، بند پ من فقط به همین درد خورد! کلاً به هر طرف رفتم با سر رفتم تو در بسته
![]()
Last edited by Pouria_061; 02-12-2014 at 14:00.
یکی از دوستام پارسال 02 افتاده بود الان هم توی استان خودمون با درجه ستوان سه داره کار اداری میکنه
امیدوارم این دو سال زود بیاد و بره ، شده مثل آمپول زدن دوران کودکی...
Last edited by Pouria_061; 02-12-2014 at 15:26.
02 جای خوبیه...داداش این امپول زدن 21ماه طول میکشه اما مطمئنم اونقدرا که فکر میکنیم سخت نیس![]()
یک ماه تا 25 روز مانده میاد رو سیستم.
عجب شیر دیگه عجب شیره
دو تا پادگان قدیمی تو ایران باشه یکیش همین عجبشیر هست که تو کل ایران میشناسن و یه شعار معروف از قدیم داره (تابلو داشت جلو پادگان)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان حالا واقعا عجب شیر مخوف و ترسناکه؟(قدیما که اینطوری میگفتن همونطور که خودتم اشاره کردی)
در مورد ستوانی، اینجا تو زرهی شیراز گفتن که چون تعداد لیسانسه ها زیاد شده، دولت تصمیم گرفته که دیگه ستوانی به لیسانس نده و اینجوری هم که ما از اینور و اونور پرسجو کردیم، گویا حقیقت داره!
تو مینی سیتی هم، پدرم رفت اونجا که ببینه مدارک شرایط داریم ثبت شده؟ مدارکمو داده به مسئولش، اونم تو سیستم زده گفته بله ثبت شده و افتاده پادگان پرندک
برای زیر دیپلم بله، برای لیسانس خیلی نه.
البته چند ساله لیسانس آموزش میدن، اصلا لیسانس آموزش نمیدادن، پادگان 03 عجب شیر زمان رضاشاه تاسیس شده از پادگان های قدیمی ایران هست و به خاطر شرایط سختش تو ایران معروفه... فکر نکنم اون تابلو مونده باشه ولی زمان شاه تابلو بوده (شعار عروفش) که خر بیا آدم برو....
پس جای نگرانی نیست.
خوش به سعادت شما
03 عجب شیر هم لیسانس نمگیره
فوق دیپلم بالاترین مدرک تحصیلیِ که میگیره
پس جای نگرانی نیست دیگه؟ میگم پادگانش بیرون شهره تو بیابونه کجاست؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)