تک لینک الان تست کردم تا 330 تا رفت ولی وقتی چنتا لینک همزمان میزنم مثلا این 330 تا تقسیم میشه بین لینکا حالا مشکل از چیه به نظرت؟![]()
تک لینک الان تست کردم تا 330 تا رفت ولی وقتی چنتا لینک همزمان میزنم مثلا این 330 تا تقسیم میشه بین لینکا حالا مشکل از چیه به نظرت؟![]()
شما یک کاری کنی شاید بهتر به نتیجه برسی...توی ساعت 5 تا 9 بعد از ظهر (پشتیبانای خوبی این ساعت هستن) با تهران تماس بگیر و بگو با این که مشکل نویز ندارم سرویسم حتی در روز ماکسیمم سرعت که روی 9 بسته شده را نمیده...بعد بگو پشتیبانی شهره خودمون گفتن با تهران تماس بگیریدبعد گفت پهنای باند و ... نمیکشه بگو از همین مرکز دوستان دیگه در روز با سرعته 900 دانلود میکنند
تازه نویزشونم از من بدتره...بعد میگه یک تغییراتی الان روی پروفایلتون میدم دوباره تست کنید احتمالا بهتر بشه...
باید گولشون بزنی تا جواب بگیری تجربه اینو ثابت کرده![]()
داداش ما خیلی تیزیم همه این کلکا رو زدم بیچاره ها خودشونم موندن چیکار کنن یا شایدم دارن نقش بازی میکنن
اومد رو سیستمم 300 مگ چیز دانلود کرد میگه واسه سروی 2 مگ خوبه دیگه 250 تا بده من میگم چه فرقی کرد پس من که 128 بودم همینقدر رو میداد اومدم
2 مگ تا با سرعت بیشتر دانلود کنم بعد میگه مشکل از پهنای باند و شلوغی مرکزتونه![]()
وقتی که هر پشتیبان میزاره و اطلاعات فنی اون شخص با شخص دیگه فرق داره پس با یکی دو نفره دیگه هم تست کن...دیگه تو روز باید ماکسیمم و بهت بده...شباش شانسیه....
یک سوال
اگر مشکل پهنای باند باشه
چرا با چند لینک میشه تمام پهنای باند رو کشید؟
با تک لینک اگر محدودیت ایجاد بشه و با چند لینک درست بشه (که معمولا شبا ایجاد میشه) مشکل از پهنای باند نیست بلکه اعمال محدودیت از ISP روی تک لینک هستش و در بعضی موارد هم اشکال از سروری که دانلود میشه چون شبا یا اون ساعت ترافیکش سنگین میشه روی تک لینک محدودیت میزارن...
من اینطور برداشت کردم.
سلام به همه
کسی اینجا از سرویس512 استفاده میکنه؟
سرعت دانلود تو روز چنده؟ شبانه چنده؟
بستگی به سرویس شما داره نامحدود یا محدود
بستگی به مخابرات منطقه شما داره
دیروز یه پیام تبلیغاتی واسم اومد متن پیام
3ماه اینترنت پرسرعت+نصب=پهنای باند 9مگ 36000تومان=پارس اانلاین
سوال من کدوم سرویس محدود یا نا محدود؟؟؟؟؟؟
دوستان یه راهنمایی میکنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)