خاک بر سرا یک هفتست شبا دیس میشه دیگه ولصم نمیشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خاک بر سرا یک هفتست شبا دیس میشه دیگه ولصم نمیشه
یادش به خیر شاتل 128 ها رو روی 640می بست ما فکر می کردیم اگر سرعتها بیاد پایین کیفیت خوب میشه
بدتر شد که بهتر نشد.
واقعاً متاسفم براي شاتل
مركز حافظ دو روز هست قطع هست انگار نه انگار
بعد زنگ زدم تهران ميگم چرا اطلاع ندادين ميگه مگه آب و برقتون ميخواد قطع بشه بهتون ميگن ؟
حيف وقت نداشتم . فردا درستشون ميكنم
دوستان یه خبر جالب . همین الان خونه پسر عمم بودم . سرویس Art Home داره . داشت با سرعت 21 فیکس دانلود میکرد !! رفتم Downstream رو نگاه کردم روی 192 بود !! داشتم شاخ در میاوردم .![]()
یه مراجعه ای به صفحات قدیمی تر می کردید بد نبود. خیلی وقته که art home رو روی 192 می بندن.
کلا یه چند شبی هست اوضاع پینگ و time out بهتر از هفته های پیش شده .
ولی قبول دارم DC زیاده . اگه می خواین دانلود کنین فایل های حجم بالاتر از 100 مگ که قابلیت Resume ندارن رو بهتره بی خیال شید.
اگه می خواین راحت و بی دردسر دانلود کنید و با استفاده از حداکثر پهنای باند ممکن برای خودتون و DC هم براتون مشکلی نباشه = رپیدشیر پرمیوم (یا پرمیوم هر هاست دیگه ای )+ آخرین ورژن IDM
من از 5 شنبه سرويسم وصل شده . art 1 گرفتم.
Downstream خط بين 33 تا 39 هستش - ميخواستم ببينم خوبه يا نه
مشكل ديگه كه دارم خط من از 8 شب قطع ميشه كلا dsl من down ميشه چند باز زنگ زدم پشتيباني گفتا دارن از مخابرات پيگيري ميكنن-
من دیشب مصرف دورم به 100% رسید یه پیام از شاتل برام اومد که گفته اگه ترافیک نخری
خطتون به کل قطع میشه!!!
یعنی چی؟؟؟
art 5.
نوشته شده توسط anahita2002_anahita2002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
DownStream ya DS منظورتون کدومشه؟
Modem Status
Connection Status Connected
Us Rate (Kbps) ------------------160
Ds Rate (Kbps)------------------ 576
US Margin ------------------- 31
DS Margin-------------------- 15
LOS Errors---------------------- 0
DS Line Attenuation-------------------- 46
US Line Attenuation-------------------- 62
اگه Ds Rate شده بین 33 تا 39 که حتما نویز دارین که اینطور شده.ولی اگه Ds margin رو گفتین که بالای 30 خیلی خوبه.همینطور که در بالا میبینید 3 فاکتور مربوط به Ds وجود داره.منظور شما کدومه؟
آقای مجتبی شما هم با 23099 بخش فروش تماس بگیرین و عدد 2 رو بزنید تا کارشناس فروش تکلیف شما رو روشن کنه.سرویس نامحدود که این حرفا رو نداره.
Last edited by floorfilla73; 02-11-2010 at 10:51.
ببین مشکل از طرف شاتل نباید باشه.من دارم از تورنت میگیرم حالا بعضی وقتا افت داره ولی در ماه 2 روز شاید اینطور بشه.شاید برنامه ای که باهاش تورنت رو میگیری عوض کنی درست بشه.بعضی وقتا هم مشکل از Port Forwarding و اینا هست که پورتت بسته هست و باید برا تورنت بازش کنی.معمولا همیشه مشکل از بسته بودن پورت هست.اگه از utorrent استفاده میکنی فعال کردن گزینه Protocol Encryption کمک میکنه تا اگه فیلترینگ روی ترافیک تورنتت باشه اونو دور بزنه چون DATA رو کد گذاری شده منتقل میکنه و البته کمی CPU میکشه ولی همیشه جواب مثبت نمیده.همینطور میتونی از Proxy Server تورنت کمک بگیری و تست کنی ببینی آیا با ------ سرعتت بالا میره یا نه.اگه بالا بره یعنی ISP محدودت کرده.توی گوگل هم بگردی سایتهایی هستن که پورت تورنتت رو چک میکنن و میگن مشکل از کجاس.
هم اکنون 50 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 50 مهمان)