تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2598 از 3745 اولاول ... 1598209824982548258825942595259625972598259926002601260226082648269830983598 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,971 به 25,980 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پروانه FCP ربطی به مجوز های قبلی نداره اما خودشون مستقلا توان اجاره پهنای باند رو ندارن و از زیر مجموعه عای شرکت های بزرگی مثل اسیاتک و پارس انلاین هستند

شما در لینک زیر سایت سازمان تنظیم و مقررات کل کشور اسامی شرکتهای داری پروانه fcp رو مشاهده میکنید که اسمی از های وب و دیگر شرکت های خورده پا نیست شاید شما بخواید بگید همین ماه گذشته پروانه گرفتن!! که من در جریان نیستم اما در سالهای گذشته اینگونه نبوده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز

تو همین لینک شما اولین گزینه یعنی «شرکت داده گستر عصر نوين» همون های‌وبه دیگه.

2. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    دوستان در صورت تخلیه آسیاتک بقیه پول رو میده؟
    مثلا از 3 ماه 2 ماه مونده باشه هنوز با کلی گیگ!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان در صورت تخلیه آسیاتک بقیه پول رو میده؟
    مثلا از 3 ماه 2 ماه مونده باشه هنوز با کلی گیگ!
    احتمالن خیلی سخت بده.

بهترین کار اینه که کل حجمت رو مصرف کنی و بعد تخلیه کنی. چون عمده هزینه سرویس‌ها برای همون حجمشونه. هزینه سرعت و هزینه ثابت دیگه در حالت عادی، معمولن بخش کمی از کل قیمت سرویس رو تشکیل می‌دن.

5. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

درسته که سرعت ریموت آپلودبوی به اندازه 4upld نیست. ولی به نظرم نمی‌شه گفت، افتضاحه. شاید سرورهای داخلی مستقیمش سرعت ریموت به مراتب کمتری داشته باشن، اما اگه از سرورهای uk2ir یا ca2ir‌ استفاده بشه، نتیجه بهتری می‌شه گرفت. مثلن یه لینک مستقیم از uptobox روی سرور داخلی آپلودبوی با سرعت متوسط 250 کیلوبایت در ثانیه ریموت شد ولی روی سرور uk2ir با سرعت حداقل 10مگابایت در ثانیه. البته یه زمانی هم طول می‌کشه تا فایل از سرور uk به سرور داخلی ریموت بشه مجدد. اما چون این کار بین سرورهای خود آپلودبویه، به مراتب سرعتش از ریموت مستقیم روی سرور داخلی آسیاتک بیشتره.

اما به هر حال یه ویژگی مثبت داره که شما هر لینکی برای ریموت بهش بدی، به شرطی که اون لینک اکسپایر نشه، حتی اگه شده باشه بعد از 24 ساعت اون لینک رو ریموت می‌کنه و نیازی نیست که شما صفحه مربوط به ریموت رو باز نگه داری. اما 4upld این قابلیت رو نداره. خیلی وقتا با این که سرعت ریموت بهتری داره، اما ریموت وسط کار گیر می‌کنه و باید از نو تعریفش کرد.

بله. 4upld قبلن (بیشتر از 1 سال پیش) سرورهاش روی آسیاتک بود، اما بعدش به شاتل کوچک کرد.
    اینجا جای بحث آپلود سنترها نیست برای همین نمیشه مفصل وارد بحث شد
    ولی خلاصه اینکه
    1.من با هر دو کار کردم و اکثر فایل هایul2ir وقتی میان روی ایران خراب میشند
    2.اینکه بابستن صفحه ریموت ادامه پیدا کنه توی 4upld هم هست
    3.سرعت ریموت 4upld حداقل چندین برابر آپلود بوی هس اونم به خاطر سیستم خاصی هست که دارند
    بحث بیشتر دیگه ربطی به این تایپک نداره و الا بحث خوبی هست
    پروانه FCP ربطی به مجوز های قبلی نداره اما خودشون مستقلا توان اجاره پهنای باند رو ندارن و از زیر مجموعه عای شرکت های بزرگی مثل اسیاتک و پارس انلاین هستند

شما در لینک زیر سایت سازمان تنظیم و مقررات کل کشور اسامی شرکتهای داری پروانه fcp رو مشاهده میکنید که اسمی از های وب و دیگر شرکت های خورده پا نیست شاید شما بخواید بگید همین ماه گذشته پروانه گرفتن!! که من در جریان نیستم اما در سالهای گذشته اینگونه نبوده.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز تو همین صفحه ای داده داده گشتر عصر نوین همین های وب هست

7. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز

تو همین لینک شما اولین گزینه یعنی «شرکت داده گستر عصر نوين» همون های‌وبه دیگه.
    خب بنده اطلاعی نداشتم معذرت میخوام اما قبلا بیاد دارم که این شرکت در لیست مجوز ها نبود و فقط چند شرکت مثل اسیاتک و پارس انلاین و شاتل بودن ممنون که اطلاع بهم دادین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

بدی uk2.ir و ca2.ir اینکه فقط با قند شکن باز میشن

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من از های وب درخواست جمع اوری دادم دوباره میام اسیا تک !
    تو مدتی که اسیا تک بودم سر جریان نویز به دوست عزیزمون sorooshfm بی احترامی کردم - امیدوارم بخشیده باشه
    سلام دوست عزیز عیبی نداره بخشیدمت شما هم اگه از من ناراحت شدین ببخشید من فقط درخواست محترمانه کرده بودم موفق باشید چقدر کار پسندیده ای است اگه همه ما به اشتباهاتمون اعتراف کنیم و همچنین گذشت داشته باشیم و سو ٔ تفاهماتمون را برطرف کنیم چون حفظ حرمت انسانها خیلی مهم هست.
    Last edited by sorooshfm; 08-12-2015 at 15:07.

11. 3 کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بدی uk2.ir و ca2.ir اینکه فقط با قند شکن باز میشن

Sent from my H30-U10 using Tapatalk
    منظور من، سرورهای UK2IR و CA2IR خود آپلودبوی بود نه این سایت‌هایی که شما نوشتین. این سرورهای آپلودبوی فایل‌ها رو به جای این که مستقیم روی سرورهای ایران آپلود یا ریموت کنن، اول اونا رو روی یه سرور واسطه تو انگلیس یا کانادا بارگذاری می‌کنن و بعد به صورت خودکار، از اون جا به سرورهای داخل کشور انتقال می‌دن. این سرورها به ویژه برای فایل‌هایی که بنا به دلایلی نمی‌شه مستقیم به داخل ایران بیان، کاربرد داره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینجا جای بحث آپلود سنترها نیست برای همین نمیشه مفصل وارد بحث شد
    ولی خلاصه اینکه
    1.من با هر دو کار کردم و اکثر فایل هایul2ir وقتی میان روی ایران خراب میشند
    2.اینکه بابستن صفحه ریموت ادامه پیدا کنه توی 4upld هم هست
    3.سرعت ریموت 4upld حداقل چندین برابر آپلود بوی هس اونم به خاطر سیستم خاصی هست که دارند
    بحث بیشتر دیگه ربطی به این تایپک نداره و الا بحث خوبی هست
    بله. حق با شماست. البته من هم قصد مقایسه این دو تا رو نداشتم. دوستان دنبال فایل‌شیرینگ‌های ایرانی بودن که سروراشون روی آسیاتک باشه. بنده هم عرض کردم که فعلن پایدارترین سرویس رو تو فایل‌شیرینگ‌های آسیاتکی همین آپلودبوی داره. بقیه فایل‌شیرینگ‌ها از جمله آپلودباز خیلی نوسانشون زیاده. یه روز هستن، یه روز نیستن.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    دوستان به نظر شما اگر فاصله 3.3 کیلومتری با مرکز داشته باشیم حدودا تا چه قدر می تونم دان استریم بگیرم؟
    یک لینکی دیدم
    خواستم اینجا هم از کسایی که تجربه دارن بپرسم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •