با سلام
به نظر شما ارزش داره از ترکیه که یکی از آشنا که برای مسافرت اونجا رفته یک ایکس باکس بیاره ؟ راهی هست که بگم مثلا حتما درایو 9504 بیاره؟
به نظر شما ارزش داره از ترکیه که یکی از آشنا که برای مسافرت اونجا رفته یک ایکس باکس بیاره ؟ راهی هست که بگم مثلا حتما درایو 9504 بیاره؟
اگه قیمتش بهتر از اینجا باشه و البته 9504 باشه که اقلا بتونین بازی های قدیمی رو باهاش بازی کنین مشکلی نداره! البته مهم اینه که 9504 باشه که ممکنه اونجا گیر نیاد!
ممنون ازکجا دانلودش کنم بعد هم معمولی رایت کنم دیگه جواب میده یک راهنمایی منو بکن چون میدونی که داش میلاد ما مثل شما حرفه ای نیستیم
از اینجاها دانلودش کنید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رایتش رو هم از توی تاپیک رایت بازی های 360 روش اول ، فقط موقع رایت میگه دیستک 8 گیگه و فایل 1 مگ ! رایت کنم ؟ بزنید آره .
سلام
نمیشه xbox رو جوری اپدیت کرد یا کاری کرد که دوباره انلاین بازی کرد؟
سلام خدمت همه ی دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده
لصفا کمکم کنید
درایو ایکس باکسم باز نمیشه (نه از طریق دسته و نه با فشار دادن دکمه ی خودش)
دکمه سبزه ی روی خود ایکس باکس هم همینجور چشمک میزنه
در ضمن بازی wwe smackdown vs raw 2011 هم که داخلش بود نه اجرا میشه نه میاد بیرون
مادربرد ایکس باکسم جسپره و الایت هم هست 6 ماه پیش گرفتمش
چکار کنم؟؟؟
تورو خدا کمکم کنید
بازش کنید و کابل پاورش رو چک کنید .
کابل پاورش رو هم چک کردم از اون نیست
چراغ پاور(روی خود ایکس باکس) چشمک میزنه و فقط داشبرد ایکس باکس میاد و نه بازی میاد بیرون و نه اجرا میشه
از چیه که اینطوری شده![]()
Last edited by Abolfazl_Real; 17-07-2011 at 23:33.
کابل پاور خود کنسول نه ها ، باید کل قاب کنسول رو باز کنین و کابل پاور درایو رو چک کنین... به احتمال زیاد از اونه...
ایکسباکسم دیگه به live وصل نمیشه online هم نمتونم بازی کنم چیکهر باید کنم؟ کاریش میشه کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)