تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2597 از 3347 اولاول ... 159720972497254725872593259425952596259725982599260026012607264726973097 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,961 به 25,970 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال malek911's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.دوستان این قدرت آنتن بنده هستش و با آنتن تقویتی اینو میده.الان سرعت دانلودم با سیم ایرانسل 6.5 هستش ولی هر کاری میکنم با E5186 Toolbox نمیتونم باند رو به 2600 تغییر بدم و آنتن کلا میپره.یعنی الان دکلی که بهش وصلم فرکانس 2600 رو نداره؟یا اینکه مودم E8372 ساپورتش نمیکنه؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.دوستان این قدرت آنتن بنده هستش و با آنتن تقویتی اینو میده.الان سرعت دانلودم با سیم ایرانسل 6.5 هستش ولی هر کاری میکنم با E5186 Toolbox نمیتونم باند رو به 2600 تغییر بدم و آنتن کلا میپره.یعنی الان دکلی که بهش وصلم فرکانس 2600 رو نداره؟یا اینکه مودم E8372 ساپورتش نمیکنه؟

اگر میزاری روی 2600 و انتن دیگه نداری یعنی اونجا باند هفت فعال نیست

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

3. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shape of Despair's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016
    محل سكونت
    (Hell (Iran

پيش فرض

صبح داشتم یه تست هایی رو مودم جدیدم انجام میدادم یک گیگ در دو دقیقه 25 ثانیه دانلود شد. واقعا قابل تحسینه

اینم لینک ویدئوش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مودم e5186s-22a هست که حالت پلاس هم داره اما متاسفانه برای من حالت پلاس با حالت تک باند تفاوت چندانی نمی کنه. شاید به خاطر اینکه سرعت باندهام با هم جور نیست. آخه باند هفتم تا 80 مگ میره اما باند سه تا 20
    به هر حال همونطوری که توی فیلم می بینید حالت ca فعال شده
    ضمنا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وصل کرده بودم
    البته تقریبا همین کار با یه 3372 به تنهایی یا به همراه یه 3020 برمیاد چون پلاس حداقل توی سرعت بالا موثر نبود برای من، هر چند تاثیرش در حالت کاهش سرعت باند 7 ملموس تر هست
    تصویری از مودم

واقعا آپارت گند میزنه به فیلمهایی که آپلود می کنی . جای دیگه کیفیت خوب رو اپلود می کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوست خوب یه سوال زیادی کلی ازت بپرسم عزیز ممنون میشم یه سری اقدامات کلی که انجام دادی تا به این سرعت برسی رو بگی قبل از انجام اینکار سرعت شما چند بود اغلب اوقات؟

من یه مودم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داخل منزل سیگنالم هم تو یه نقطه ای از منزل همیشه خوب میشه و سرعت متوسط 4 مگابایته و تا 6 مگ هم میرسید و ثابت میشد بعضاً شما پیشنهادی میدی بنده

چه کارهای دیگه ای (کلی) بکنم که سرعت بهتری داشته باشم.نظرتون رو هم راجع به مودم بنده بدید ممنون میشم.البته این سرعت رو همیشه بین ساعت 2 تا 3 چهار مگابایت بود و ساعت های

بین 4 تا 5 سرعت به شش مگابایت هم میرسید گاهی.ممنوم میشم یه راهنمایی به بنده فرمائید.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوست خوب یه سوال زیادی کلی ازت بپرسم عزیز ممنون میشم یه سری اقدامات کلی که انجام دادی تا به این سرعت برسی رو بگی قبل از انجام اینکار سرعت شما چند بود اغلب اوقات؟

من یه مودم دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داخل منزل سیگنالم هم تو یه نقطه ای از منزل همیشه خوب میشه و سرعت متوسط 4 مگابایته و تا 6 مگ هم میرسید و ثابت میشد بعضاً شما پیشنهادی میدی بنده

چه کارهای دیگه ای (کلی) بکنم که سرعت بهتری داشته باشم.نظرتون رو هم راجع به مودم بنده بدید ممنون میشم.البته این سرعت رو همیشه بین ساعت 2 تا 3 چهار مگابایت بود و ساعت های

بین 4 تا 5 سرعت به شش مگابایت هم میرسید گاهی.ممنوم میشم یه راهنمایی به بنده فرمائید.
    من قبلا با 3372 با همین انتن ها همین سرعت رو می گرفتم کلا این 5186 برای من تغییر خاصی ایجاد نکرد هر چند بدون اتصال آنتن کمی بهتر عمل می کنه
    اما کلا فکر نمی کنم با تغییر مودم تغییر زیادی حاصل بشه مهم تر اینه که خودتون باندها رو چک کنید ببینید کدوم سرعت بیشتری میده و اینکه اگر آنتن اضافه کنید بهتره تا تغییر مودم

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Shape of Despair's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2016
    محل سكونت
    (Hell (Iran

پيش فرض

من قبلا با 3372 با همین انتن ها همین سرعت رو می گرفتم کلا این 5186 برای من تغییر خاصی ایجاد نکرد هر چند بدون اتصال آنتن کمی بهتر عمل می کنه
    اما کلا فکر نمی کنم با تغییر مودم تغییر زیادی حاصل بشه مهم تر اینه که خودتون باندها رو چک کنید ببینید کدوم سرعت بیشتری میده و اینکه اگر آنتن اضافه کنید بهتره تا تغییر مودم
    نه عزیز مودم رو نمیخوام عوض کنم ازش راضی هستم کارش خوبه.چطوری میتونم باندهارو چک کنم یا عوض کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دوستان به نظر شما چه چیزی باعث میشه وقتی یه مودم میتونه قدرت دریافت سیگنالی تا منهای۴۲داشته باشه ولی sinr همیشه منفی از منهای ۲تا منهای۴ اخه اگه بخواهیم بگیم این مودم در راستای دید مستقیم دکل نیست یا فاصله اش با دکل زیاده پس چطور میتونه تا این حد دریافت سیگنالی قوی باشه
    به نظر من این دستگاههای sxt lte در نشون دادن rssiدارن اقراق میکنن وغیر واقعی مینویسند گرچه کمپانی میکروتیک برند معروفیه ولی در مورد من که اون سرعتی رو که دوستان میگفتند جواب نداد

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان به نظر شما چه چیزی باعث میشه وقتی یه مودم میتونه قدرت دریافت سیگنالی تا منهای۴۲داشته باشه ولی sinr همیشه منفی از منهای ۲تا منهای۴ اخه اگه بخواهیم بگیم این مودم در راستای دید مستقیم دکل نیست یا فاصله اش با دکل زیاده پس چطور میتونه تا این حد دریافت سیگنالی قوی باشه
    به نظر من این دستگاههای sxt lte در نشون دادن rssiدارن اقراق میکنن وغیر واقعی مینویسند گرچه کمپانی میکروتیک برند معروفیه ولی در مورد من که اون سرعتی رو که دوستان میگفتند جواب نداد
    اس ان آر به نویز برمی گرده و تداخل سیگنال های دیگه
    یه نظر تخیلی : دور رو برش با چیزی که جلوی سیگنال رو می گیره بپوشون و فقط از طرف دکلی که بهش وصلی باز باشه یا توی چون چنین شرایطی قرارش بده

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه عزیز مودم رو نمیخوام عوض کنم ازش راضی هستم کارش خوبه.چطوری میتونم باندهارو چک کنم یا عوض کنم؟
    برای تی پی لینک چیزی سراغ ندارم

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با مودمی که لینکش رو گذاشتی نه میتونی باند رو چک نه تغییر باند بدی .

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

حالا یکی از دوستان در مورد sinr پرسیدن،سوال منم همینه اما منتها همونطور که قبلا گفتم مودمو با روتر اوردم روبرو ی دکل ،فاصله هم فقط ۱۰۰متره،یعنی خونه ی ما اول کوچه هست ،دکل اخر کوچه،چرا sinr اینقد نوسان داره؟؟دقیقا از ۲۰تا ۰تغییر میکنه،با اینکه سیگنالو میزنه rssi زیر ۵۱و rsrq بین ۱۰تا ۷هست،بازم sinr هیچوقت بالای ۲۰نمیره
    آقای ak313 شما الان که انتن یاگی دارید،sinr نوسانش چقده؟ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •