تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2597 از 3017 اولاول ... 15972097249725472587259325942595259625972598259926002601260726472697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,961 به 25,970 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یه فیلم 600مگابایتی نتونستیم دانلود کنیم خاک تو سر خودشون و اینترنت مضخرفشون
    آسیاتک اگه رو همه سرویس ها شبانه رایگان داشت میرفتم آسیاتک مشکل اینجاست که 10گیگ تو یک ماه برا من خیلی زیاده اصلا نمیصرفه

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    یه اتصالی زدم به خط تلفن اینجور شد:

دوباره یه اتصالی دیگه زدم اینجور شد قضیه چیه؟!
    Last edited by farshad0123; 08-08-2015 at 14:58.

2. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

یه فیلم 600مگابایتی نتونستیم دانلود کنیم خاک تو سر خودشون و اینترنت مضخرفشون
    آسیاتک اگه رو همه سرویس ها شبانه رایگان داشت میرفتم آسیاتک مشکل اینجاست که 10گیگ تو یک ماه برا من خیلی زیاده اصلا نمیصرفه

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    یه اتصالی زدم به خط تلفن اینجور شد:

دوباره یه اتصالی دیگه زدم اینجور شد قضیه چیه؟!

فرشاد من قبلا اسیاتک داشتم بد زد تو پرم! الان پولش برام مهم نیست. 10 گیگ هم کافیه برام

مشکلی که هست سرعتشه! شاید گرفتم علکی بود این حرفا و سرعت محدود شد. بعد چیکار کنم ؟

قبلا من 2 مگ 10 گیگ داشتم از اسیاتک منظورم از قبلا از شهریور 92 هست تا خرداد 93

43 تومان پول می دادم. بعد اون وقت کل ماه فقط می تونستم 90 گیگ دان کنم.

4. این کاربر از THE VAIPER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

والا تا اونجا که میدونم سرویس 1مگو رو 10مگ میبندن دفعه قبل زنگ زدم به پشتیبانی تهران گفت 1مگو رو 10مگ دان استریم و 512آپ استریم میبندیم حالا اگه میخوای دان استریمتو میزاریم رو 8مگ در عوض آپ استریم رو 700 خلاصه 3ساعت باهاش چونه زدم که دان استریمو پایین نیاره قبول نکرد گوشی رو قطع کردم رفتم تو مودم دیدم دان استریم گذاشت رو 8مگ ولی آپ استریمو بالا نبرد
    الان این چیزی که دارم میبینم محدودیت سرعتی از اکانتینگ وجود نداره چون به اندازه دان استریم 8مگ داره سرعت میده حالا اینکه مثلا سرویس 512با دان استریم 10مگ هم همین سرعتو میده یا نه نمیدونم
    ولی احتمال میدم که اگه از سرویس 1مگ بریم رو 512 دان استریمو کم کنن مثلا ممکنه رو 5مگ بزارن

تو این مورد را از کجا می دونی؟ منظورم دان استریم 10 مگ هست

6. این کاربر از THE VAIPER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

تو این مورد را از کجا می دونی؟ منظورم دان استریم 10 مگ هست
    خودشون خطو رو 10مگ بسته بودن ولی من زنگ زدم گفتم آپ استریمو بالا ببرید چون رو 509 بود گفت نمیشه اگه میخوای دان استریمو میزاریم رو 8مگ در عوض آپ استریم رو 700 گفتمش نمیخواد بعد که قطع کردم دیدم دان استریمو گذاشت رو 8 ولی آپ استریمو بالا نبرد اصلا از طرز حرف زدنش مشخص بود که لج کرده
    هر چی باشه در حال حاضر شبانش بهتر از مخابراته آسیاتک رو 8کانکشن 200کیلوبایتو میداد و رو 32کانکشن سرعتش از 750کمتر نمیشد بین 750-830متغییر بود الان من دیشب که با مخابرات میخواستم 600مگ دانلود کنم نتونستم
    رو 32کانکشن 380کیلوبایتو نمیداد بزور به 200میرسید لامصب یه بلایی سر شبانه آورده که از ساعت 2 صفحه هم بزور باز میکنه

8. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه AminMrz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کنتور نمیندازه

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان من قبل از اینکه لینک ثابت بشه باید یه اتصالی بزنم به خط تلفن که اس ان آر بالا بره و رو استریم بالا آپ بشه در غیر اینصورت اگر اتصالی نزنم snrمیاد پایین در حد 1-3 کسی میدونه دلیلش چیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان من قبل از اینکه لینک ثابت بشه باید یه اتصالی بزنم به خط تلفن که اس ان آر بالا بره و رو استریم بالا آپ بشه در غیر اینصورت اگر اتصالی نزنم snrمیاد پایین در حد 1-3 کسی میدونه دلیلش چیه؟
    سیم برق جفت سیم تلفنت هست یا سیم تلویزیون و ...
    با این کار یه جور شوک بهش میدی که درست شه ولی موقتیه

تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سیم برق جفت سیم تلفنت هست یا سیم تلویزیون و ...
    با این کار یه جور شوک بهش میدی که درست شه ولی موقتیه
    آره سیمش از کنار آسانسور گذشته
    ولی موقتی درست نمیشه وقتی اتصالی میزنم و لینک ثابت میشه دیگه snr بالا میمونه تا وقتی که خودم مودمو خاموش/روشن کنم دوباره snr پایین بیاد
    الان از عصری که اتصالی زدم snr هنوز بالاست ولی اگه الان مودمو خاموش روشن کنم پایین میاد

کـاربـر بـاسـابـقـه EHSANRF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

آره سیمش از کنار آسانسور گذشته
    ولی موقتی درست نمیشه وقتی اتصالی میزنم و لینک ثابت میشه دیگه snr بالا میمونه تا وقتی که خودم مودمو خاموش/روشن کنم دوباره snr پایین بیاد
    الان از عصری که اتصالی زدم snr هنوز بالاست ولی اگه الان مودمو خاموش روشن کنم پایین میاد
    خوب همین دیگه، خونه قبلی ما هم وقتی کسی زنگ آیفون رو میزد نتم SNR میپروند
    خط و پورتت ضعیفه! بگو فیوزتو عوض کنن تو رک مخابرات حل میشه احتمالا ( واسه یکی از دوستان این مورد پیش اومده )
    SNR همیشه اولش کشش خوبه، اگه خوب باشه تغییری تو خط ندی همینطور میمونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

برای من هم چند روزی هستش اینجوری شده snr خیلی متغییر شب یه چیز فردا صبح پا میشم دوباره درست شده سیم کشی همون قبلیاست یکی دو هفتست اینجوریاست برای دوستم هم همینطور شده خودشون احتمالا یه کارایی میکنن سرعت نتشون که داغون شده استریم ها همش دست کاری میکنن نمیدونم اینجا چند نفر هستن که ازنت مخابرات استفاده میکنن ولی اگر همه با هم اعتراض کنیم زنگ بزنیم 2020 سایت 195 شکایت کنیم شاید یه کاری کنن وگرنه با این وضعیت اینترنت نمیشه هیچ کاری کنیم فقط دلمون خوشه که وصلیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •