تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2597 از 4105 اولاول ... 1597209724972547258725932594259525962597259825992600260126072647269730973597 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,961 به 25,970 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه Persia Xperia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

معاف از رزم در ارتش هیچ نقشی در درچه نداره از ابتدا تیر امسال در ارتش به فوق لیسانس ها ستوان ۳ میده.اکثرا کاره های دفتری و اداری ذارند.
    نه داداش فوق لیسانس تغییری نکرده درجش تا جایی که من میدونم.همچنان ستوان 2 میدن.البته کلا فرق آنچنانی نداره واسه وظیفه ها 2 و 3.بستگی به محل خدمت و فرماندهان داره.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یعنی با لیسانس دفتری نمیدن؟
    ستوان2 نمیشه؟ مطمئنی شما؟من شنیدم فقط درجه لیسانسو کم کرده بودن
    داداش من این کار دفتری که دوستمون میگه به مدرک ربطی نداره به آشنا ربط داره من دکترا میشناسم با ستوان تمام بدترین جایی که شما فکرشو میکنی داره خدمت میکنه یه سیکل هم میشناسم دفتریه......
    اگه بدون پارتی میری انتضار همه چیزو داشته باش....حتی شاید بندازنت پاسداری
    نه داداش فوق لیسانس تغییری نکرده درجش تا جایی که من میدونم.همچنان ستوان 2 میدن.البته کلا فرق آنچنانی نداره واسه وظیفه ها 2 و 3.بستگی به محل خدمت و فرماندهان داره.
    در اخربن ماه خدمتم که یک سری از بچه ها ۰۱ امده بودند بین اون ها فوق لبسانس بودند با درجه س۳ حالا در این چند ماه شاید دوباره روال گذشته رو گرفته باشه.اما عملا فرقی در س۳ و ۲ نیست.از تقریبا ۲ سال قبل حجم سرباز و گروهبان ها در ارتش عملا کاهش یافته و اگر شما تجربه خدمت یا حضور در پادگان های ارتش را داشته باشید عملا دید که اغلب کارهای خدماتی و نظافتی به عهده سرباز ها است علاوه بر ان پاسداری و نگهبانی روی برجک نیز بر عهده دارند، برای رفع این خلا ارتش درجه ها رو کاهش داد و علاوه برخی از وظایف سربازها نیز به گروهیان ها (بچه های فوق دیپلم و لیسانس ) سپرده شد ، من به واسطه وظیفه ای که داشتم در طول مدت خدمت به ۳ پادگان ارتش رفت و امد داشتم و عملا در ماه اخر خدمتم که در سال جاری بود می دیدم که روی برجک ها بچه های گروهبان بودند و یا بخشی از نظافت محیط را به انان سپرده بودند.
    اما در مورد کار دفتری . من هم در طول ۱۹ماه بعد اموزشی کار دفتری داشتم اما حاضر بودم پاسداری یا دژبانی بدم، هر روز از ساعت ۸ تا ۱ ۱۳ باید کلی امار و ارقام رو پر می کردم و به یک مشت ادم... به خصوص امیر پادگان جواب می دادم علاوه بر این باید هفته ای ۲ روز مداومت کار وا می استادیم تا ساعت ۵ بعد از ظهر . فقط تنها فایده اش این بود که چون من در ساختمان فرماندهی پادگان بودم خیلی از کادری ها و سوباز ها ی دژبانی رفیق بودند. یعنی هر کار دفتری خوب نیست.
    دوستی که گفته بودند که چند سال دیگه دکترا سرباز صفر میشه، باید گفت تا وقتی سیستم خدمت عمومی همین باشه و تعداد ذکور کاهش یابد ، قطعا خدمت برای بچه های تحصیل کرده فارغ از نوع مدرک سختر میشه.
    Last edited by mani6606; 01-12-2014 at 21:25.

3. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام دوستان ممنون بابت سایت خوبتون. من عضو شدم تا سوالم رو مطرح کنم جواب بدید لطفا
    امروز مشخص شد 19/9 اعزام میشم هوافضای اردکان. روی این برگه فقط آدرس نوشته شده و تاریخ و ساعت،سوالم اینه که باید بریم میدون سپاه و از اونجا با اتوبوس مارو میبرن یا شخصا باید خودمون 19ام اونجا باشیم؟؟
    و اینکه وسایل چی ببریم؟ میشه بگید چون فقط نوشته وسایل شخصی همراه داشته باشید اما از طرفی شنیدم همه چی میدن....
    خیلی استرس دارم هر روز دارم افسرده تر میشم
    کسی از تهران هست اردکان افتاده باشه رفیق شیم؟
    Last edited by mp654; 01-12-2014 at 22:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دوستان اطلاع دارید کسی اموزشی 01 باشه بعدش کجا خدمت میوفته؟
    ارشد مکانیک تک پسر و احتمالا معاف از رزم
    الزاما تو استانه خودمه یا نه؟؟میتونم درخواست بدم ادامه خدمتو همون 01 باشم بعنوان افسر؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان ممنون بابت سایت خوبتون. من عضو شدم تا سوالم رو مطرح کنم جواب بدید لطفا
    امروز مشخص شد 19/9 اعزام میشم هوافضای اردکان. روی این برگه فقط آدرس نوشته شده و تاریخ و ساعت،سوالم اینه که باید بریم میدون سپاه و از اونجا با اتوبوس مارو میبرن یا شخصا باید خودمون 19ام اونجا باشیم؟؟
    و اینکه وسایل چی ببریم؟ میشه بگید چون فقط نوشته وسایل شخصی همراه داشته باشید اما از طرفی شنیدم همه چی میدن....
    خیلی استرس دارم هر روز دارم افسرده تر میشم
    کسی از تهران هست اردکان افتاده باشه رفیق شیم؟
    مي تونيد خودتون هم برويد اما پيشنهاد مي كنم كه با ديگر بچه ها بريد كه هم استرس كمترب داشته باشيد و هم در جو سربازى قرار گيريد اما روى هم رفته اموزشى در پادگان خوبى خواهير بود.
    در صفحه اول تاپيك يك سرى وسايل نوشته شده ، با توجه به فصل سرما بيشتر قرص سرماخوردگى و ويتامين c كرم مرطوب كننده ، تنقلات و لباس گرم رو به همراه داشته باشيد.
    نگران نباشيد ، اين استرس براي همه وجود داره ، شايد چند روز اول سخت باشه اما به مرور عادي ميشه.
    دوستان اطلاع دارید کسی اموزشی 01 باشه بعدش کجا خدمت میوفته؟
    ارشد مکانیک تک پسر و احتمالا معاف از رزم
    الزاما تو استانه خودمه یا نه؟؟میتونم درخواست بدم ادامه خدمتو همون 01 باشم بعنوان افسر؟
    شما با توجه به تك پسر بودن در شهر يا در استان محل اقامت خود ، اگر نيرو زمينى در انجا يگان داشته باشد خدمت خواهيد كرد،اما خروجى ٠١ به همه پادگان هاى نيروى زمينى كشوره ، شما نمى تونيد مستقيم به ٠١ درخواست افسر اموزش شدن بديد چون عملا تقسيمات در ستاد نيرو انجام ميشه و يگان دخل و تصرفى در ان ندارند البته نقش پارتى چشمگيره.

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام، من لیسانس دارم، شرایط دار هم هستم(تک پسرم) آموزشیم تموم شده، الانم وسطای دوره کد زرهی شیراز هستم. چند روز پیش پدرم رفت مینی سیتی نیروی انسانی، گفتن شرایطش ثبت شده، بعد از دوره کد میفته پرندک، چند تا سوال دارم:
    1) پرندک خوبه؟ (به خونمون که نزدیکه)
    2) با توجه به اینکه الان دیگه حتی با دوره کد هم به لیسانس ستوانی نمیدن، امکان داره من ستوان شم؟
    3) پرندک هم مثل لویزان دوباره خودش تقسیم می کنه؟ اگه نه که هیچ، اگه آره، امکان داره بندازه یه شهر دیگه؟
    4) روزبرگ هستم؟
    5) اصلا به این حرف مینی سیتی میشه اعتماد کرد؟
    لویزان 7-8 تا پادگان توشه فقط هوانیروز و اداره بهداشت درمان طرح تقسیم مجدد دارن.
    پرندک هم برای افسر ها اصلا جای سختی نیست،کارت تردد میدن به همشون نزذیک هم که باشید دیگه به نفع خود شما
    با دوره کد هم ستوانی میده ارتش که !!
    چی گفتن توی مینی سیتی بهتون؟

8. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Pouria_061's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من افتادم نزاجا آموزشیم هم 02 شد
    1/10 اعزام میشم
    کیا مثل من 1/10 اینجا افتادن؟؟؟

دوستان لطفاً توصیه های بهداشتی بفرمایید

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    من افتادم نزاجا آموزشیم هم 02 شد
    1/10 اعزام میشم
    کیا مثل من 1/10 اینجا افتادن؟؟؟

دوستان لطفاً توصیه های بهداشتی بفرمایید
    داداش مگه مشخص شده؟ پلیس10 به دوستم گفته بود یه هفته مونده به دی مشخص میشه.
    Last edited by sasan.69; 02-12-2014 at 13:19.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی. پست اول هم خیلی کاربردی بود
    منم دوست دارم با بقیه بچه ها برم اما همونطور که گفتم نمیدونم چطوری! شما میدونی همه میدون سپاه جمع میشن یا نه؟ از پلیس +10 سوال کردم اما گفت اطلاعی نداره.منم تا حالا تنها سفر نکردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

مي تونيد خودتون هم برويد اما پيشنهاد مي كنم كه با ديگر بچه ها بريد كه هم استرس كمترب داشته باشيد و هم در جو سربازى قرار گيريد اما روى هم رفته اموزشى در پادگان خوبى خواهير بود.
    در صفحه اول تاپيك يك سرى وسايل نوشته شده ، با توجه به فصل سرما بيشتر قرص سرماخوردگى و ويتامين c كرم مرطوب كننده ، تنقلات و لباس گرم رو به همراه داشته باشيد.
    نگران نباشيد ، اين استرس براي همه وجود داره ، شايد چند روز اول سخت باشه اما به مرور عادي ميشه.

شما با توجه به تك پسر بودن در شهر يا در استان محل اقامت خود ، اگر نيرو زمينى در انجا يگان داشته باشد خدمت خواهيد كرد،اما خروجى ٠١ به همه پادگان هاى نيروى زمينى كشوره ، شما نمى تونيد مستقيم به ٠١ درخواست افسر اموزش شدن بديد چون عملا تقسيمات در ستاد نيرو انجام ميشه و يگان دخل و تصرفى در ان ندارند البته نقش پارتى چشمگيره.
    ممنون بابت راهنمایی. پست اول هم خیلی کاربردی بود
    منم دوست دارم با بقیه بچه ها برم اما همونطور که گفتم نمیدونم چطوری! شما میدونی همه میدون سپاه جمع میشن یا نه؟ از پلیس +10 سوال کردم اما گفت اطلاعی نداره.منم تا حالا تنها سفر نکردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •