خیام هستم !!!
خیام هستم !!!
دوستانی که باsxt lte کار کردن و از طریقی وایرلس دارن تا حالا نشده برنامه ای باز نشه من متاسفانه بعضی از برنامه هام باز نمیشن مثلا بازار به هیچ وجه باز نمیشه رو باند ۳که تنظیم میکنم گوگل هم باز نمیشه آپلود هم ندارم
میگم میتونه نا همخوانی ما بین میکروتیک وروترم باشه؟ اگه تجربه ای دارید لطف میکنید بگید
صبح داشتم یه تست هایی رو مودم جدیدم انجام میدادم یک گیگ در دو دقیقه 25 ثانیه دانلود شد. واقعا قابل تحسینه
اینم لینک ویدئوش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مودم e5186s-22a هست که حالت پلاس هم داره اما متاسفانه برای من حالت پلاس با حالت تک باند تفاوت چندانی نمی کنه. شاید به خاطر اینکه سرعت باندهام با هم جور نیست. آخه باند هفتم تا 80 مگ میره اما باند سه تا 20
به هر حال همونطوری که توی فیلم می بینید حالت ca فعال شده
ضمنا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم وصل کرده بودم
البته تقریبا همین کار با یه 3372 به تنهایی یا به همراه یه 3020 برمیاد چون پلاس حداقل توی سرعت بالا موثر نبود برای من، هر چند تاثیرش در حالت کاهش سرعت باند 7 ملموس تر هست
تصویری از مودم
واقعا آپارت گند میزنه به فیلمهایی که آپلود می کنی . جای دیگه کیفیت خوب رو اپلود می کنم
Last edited by ak313; 19-11-2016 at 19:28.
مبارك داداش
نتيجه تست هاي بعدي رو هم به اشتراك بزارين
در كل پس از تست هاي تكميلي و نهايي ارزش خريد داره يا نه ؟
جمع هزينه ها رو هم لطف كنين
با سپاس
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by srx190d; 19-11-2016 at 19:29.
مودم کارکرده بود و با واسطه خریده شده
توی علی اکسپرس نوش حدود 150 دلار که برای شرایط من با این قیمت نمی صرفه چون با همون 3372 هم حدود 70 مگ با انتن می گرفتم. اگر پهنای باند 3 به 15 یا 20 مگاهرتز برسه به نظرم خرید پلاس منطقی تر میشه
چند تا عکس هم از محیطش همینجا میزارم
فرم ویرشو از زین کویت به فرم فیر LMT که برای کشور لیتوانی هست تغییر دادم چون فرم ویرهای دیگه گزینه ca mode رو توی اطلاعات دستگاه نداشتن
محتوای مخفی: 3
Last edited by ak313; 19-11-2016 at 21:50.
عزیز قیمت تموم شده آنتن ها چقدر شده تا برسه دستت ؟
ممنون می شم جواب بدی
سلام مبارک باشه
توی قدرت و گیرندگی بدون انتن نسبت به مودم هایی که دارین یا باهاش کار کردین فرقی داره و مقادیر مقایسه
کردین ؟
خودش تجمیع اتومات انجام میده اگر هر دو بند اونجا پوشش داشته باشه ؟ یا شما با ال تی واچ گزینه ادونسد انتخاب میکنید ؟و اینکه چطوری فریمور به لیتوانی تغییر دادین؟ دستی دانلود کردین اپدیت مردین میشه لینک فریمور بزارید، یعنی فقط لیتوانی تجمیع داره؟ !
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by amirbrad; 20-11-2016 at 01:05.
یک مودم فورجی پلاس بخرید حودتون راحت کنید هی برید انتن وصل کنید فلان کنید بی فایدس سایت راستین بازار مودم huawei e5786 تو منو محصولات فروشیش قرار داده میخاد بیاره به زودی و اگر بیاره این مودم معرکه هست از cat6 پشتیبانی میکنه . قابلیت اتصال به + 4g رو داره کلا شبکه قوی تر و پایدار تری نصبت به تمام مودم های که huawei ساخته داره اگر اینو بهرید مسکلتون با ضعف سیگنال تا حدودی زیادی حل میشه
این 4 جی پلاس چندان هم معرکه نیست اگر یکی از باندها خوب عمل نمی کنه به نظرم فایده ای نداره
توی تست های من که تک کانکشن فرقی نمی کنه مثل اینکه فقط به یه باند وصل میشه و می گیره و عملا توی تک کانکشن تجمیع بی معناست ( حداقل برای من اینطور بوده )
توی اسپید تست هم که ببنید
البته اینو بگم توی حالت تجمیع اول میره روی باند سه که سرعتش برای من حدود 14 مگه چند ثانیه بعدش از باند هفت هم استفاده می کنه و به خاطر همین شاید کمتر نشون بده
به هر حال این حالت پلاس
اینم حالت تک باند 7
من موندم کاربر سیگنال چطور با تک کانکشن پلاس 80 مگ رو ثبت کرده بود در حالی که برای من پلاس هیچ تاثیری ( تاکید می کنم هیچ ) نداشته. شاید تنظیمات شبکه محل با محل فرق می کنه. آخه مثلا تهران توی حالت بیکار هم گوشی روی پلاس اما جاهای دیگه توی بار پلاس میشه
قدرتش از 3372 مقداری کم بهتره
توی حالت اتومات هم میره روی حالت پلاس . تجمیع مدل 22 به فرم ویر ربط نداره منتها فرم ویر ال ام تی اطلاعاتی بیشتری توی پنلش میده
فرم ویرهای مختلفش اینجاهست
اینجا هم کلی فرم ویر هواوی داره
اگر واقعا می خواستید آپدیت کنید توی تاپیک مودم بگید اونجا توضیح میدم . کار سختی نیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقریبا نوشته
Last edited by ak313; 20-11-2016 at 07:55.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)