جناب فراموبایل سرویس شما چی هست؟
۲ مگ محدود
ببین تست شبانت چطوره ... برای من در روز با تک لینک بین 1 تا 1.10 سرعت میده...
با 2 مگ باید کمه کم 4~5 گیگ شبانه بزنی تو رگ/////اوکی پس همون حرفی که همکارهای پدرم به من زدن به شما هم گفتنبه من هم گفتن که مشکل از شرکت ارائه دهنده اینترنت شماست نه مخابرات
ضمنا نویز خطت نسبت به مال من بهتره ماله من نویزم down 9.5~11 ---- up 22~24
اگر مشکل بازکردن صفحات اینترنت و پینگ بالا داری بگو آپلودت رو 512 ببندن و از DNS های گوگل استفاده کن. اگر پرسیدن بیشترین کاربردت ب اینترنت چیه بگو فقط دانلود.
یه سوال جهت اطلاعات عمومی:
تو یه قسمت از مودم(مال من همونجایی کهSNRهست)یه بخسی تو جدوله به اسمdelay(msec)q که یه Down/Up Stream dare
چی هست و عدداش باید چجوری باشن؟
دوستان از اونجایی که من اولین بار هست که میخوام اشتراک رو تمدید کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تمدید اشتراک به چه صورت هست.
الان تعداد روزهای باقیمانده من 0 شده اما تو صفحه تمدید اشتراک هیچ گزینه ای مبنی بر تمدید اشتراک 1 ماهه 2 مگ وجود نداره و فقط در قسمت پایین خرید اشتراک 2 مگ شش ماهه هست.
اشتراک من 2 مگ هست و حجم هم بالای 20 گیگابایت از خرید قبلی مونده اما الان که روزهای باقیمانده 0 شده میخوام آبونمان ماهیانه اشتراک 2 مگ که حدود 24 هزار تومان هست رو پرداخت کنم اما گزینه ای برای این کار نیست.
ممنون
سلام دیشب زنگ زدم گفتند خط مشکلی نداره و خوبه ما یکم تنظیم میکنیم بعد هم رفتم لینک ها را از راپید باز و مولتی شیر زدم برای دانلود گذاشتم روی دانلود شبانه ولی ساعت 5 بیدار شدم دیدم کامپیوتر خاموشه حتما اینترنت قطع بوده که دانلود منیجر سیستم خاموش کرده بعد ساعت 5 زدم تا ساعت 7 حدود 3 گیگ زد دانلود خیلی خوب شده احتمالا اگر سیستم کل شبانه روشن بود 5 گیگ میزد تو رگ
دوستان من می خوام از پارس سرویس بگیرم چندتا سوال داشتم
اول اینکه چطوری سرعت بالاتر از 128 بگیرم؟
تو فرم نوشته تغییر سرویس فقط به سرویس بالاتر امکانپذیره یعنی الان اگه من نامحدود بگیرم میتونم بعدا محدود بگیرم یا نه؟
امکان شارژ سرعت بالاتر به صورت ماهیانه وجود داره یا باید حتما 3 ماهه و 6 ماهه و ... شارژ کرد؟
وضعیت سرویسهای نامحدودش چطوره؟
قضیه این جایزه مصرف منصفانه چیه؟
ممنون
جناب پارس آنلاین از برنامه ارتقا باقی مراکز به 9 مگ اطلاع دارید؟
ممنون از شما
Last edited by mp009; 11-11-2013 at 23:37.
فردا هم چند تا مرکز دیگه ارتقا پیدا میکنه. الان یادم نیست همش ولی بهشتی - بختیاری - بخششی - امامت توشون هستند.
اپدیت : فرد اسدی - هجرت - حق شناس - دیالمه - قندی - قدس - قدوسی - ملت - کلانتری هم هستند .
Last edited by pars-online; 11-11-2013 at 19:44.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)