یعنی الان با سرعت 220....200 دانلود داری؟؟؟؟؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
یعنی الان با سرعت 220....200 دانلود داری؟؟؟؟؟
وضعیت تأسفباریه. این تازه وضعیت سرعت دانلود با سه کانکشنه. واقعن دیگه تک کانکشنش چی میخواد بشه. البته به نظر میآد تستها رو حدود ساعت 1 نصفه شب گرفته باشین. اما بازم این وضعیت توجیهی نداره.
جالبه که با توجه به قوانینی که کمیسیون تنظیم مقررات وضع کرده، حق اعتراض هم نداری. چون تا زمانی که سرعتت به زیر 1/8 سرعت اسمی سرویست نرسیده باشه، شکایتت هم پذیرفته نیست.
با توجه به اینکه اینترنت چیز خوبی نیست مخصوصا 99 درصد سایتها غیر مجاز هستند باید خداروشاکر بود که همین 1/8 رو هم بهمون دادند چرا که میتونستند 0/8 بهممون بدهند اون موقع باید چیکار میکردیم
همونطور هم که میدونید در جهان قحطی اینترنت اومده و ایرانی ها باید برای اینکه دلار گرون نشه از اینترنت کمتر استفاده کنند تا در اقتصاد و پویایی کشور تاثیر گذار باشه
خدایا شکرت.![]()
دوستان مثل اینکه متاسفانه سرور 4upld یا سرورش رو از روی آسیاتک انتقال داده و یا اینکه خود آسیاتک سرعتش رو محدود کرده همیشه سرعت دانلود شبانه اش ۱ مگ بود ولی حالا ۵۰۰ کیلوبایت شده متاسفانه بیشتر فیلم ها و سریال ها بر روی این هاست قرار داره هر روز بهتر از دیروز
Last edited by sorooshfm; 08-12-2015 at 09:26.
فک کنم از اول هم سرورهاش آسیاتک نبود
احتمال میدم مشکل از خود سایت 4upld باش که هر چند وقت یک بار اینجوری میشه
4upld سرعت رو برای کاربران اسیاتک محدود نکرده!
مشکل از سمت اسیاتک هست.بدلیل اینکه سرور sh2 و sh1 فوراپلود از شاتل هست و اسیاتک هم اخیرا این دیتاسنترها رو محدود کرده برای تایم شبانه!
آسیاتک خودش کدوم سرورهای آپلود داره که استفاده کنیم؟
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
اپلود بوی اپلود باز
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
خیلی ممنون ozil... آپلودبی یکی دو فایل corrupt در امد و سرعتش هم بعضی وقت آهستهتس. آپلودباز هم چند روز قبل نگاه کردم دسترس نبود و هر چقدر سبت نام کردم ایمیل فعال کردن نفرستاد....
الان نگاه کردم uploadbaz غیر فعاله
Last edited by dadash42; 08-12-2015 at 11:12.
من از های وب درخواست جمع اوری دادم دوباره میام اسیا تک !
تو مدتی که اسیا تک بودم سر جریان نویز به دوست عزیزمون sorooshfm بی احترامی کردم - امیدوارم بخشیده باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)