زبان فارسی :
زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید.
زبان فارسی :
زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید.
درود داداش.حتما برو دنبالش ضرر نداره.طبق قانون اگه بیماری پدرتون طوری باشه که نیاز به نگهداری داشته باشه معاف میشید و آبجیتون مانعی واسه معافی شما نیست.فقط همینطوری نرو بگو میتونم بگیرم یا نه؟اینطوری تا 100 سال بهت معافی نمیدن.هرچی میتونی مدرک جمع کن از بیماری پدرت.پیاز داغشو زیاد کن.دیگه به اونا نگو بعضی وقتا درد میگیره که بگو همش درد داره نمیتونه راه بره.با پدرتم هماهنگ باش.خیلی دنبالش باش و نا امید نشو.امیدوارم معاف شی داداش.
Last edited by Persia Xperia; 30-11-2014 at 20:58.
با برگه سبز پذیرش میگیرن نه برگه سفید!
یا ایشون اطلاعاتش کم بوده یا خواسته شما رو سنگ قلاب کنه یا شما اشتباه متوجه شدید
سلام به همه
دوستان انگار واریکوسل درجه 3 هم برداشته شد از معافیت اره ؟؟؟
الان دیدم نوشته اگه عمل کرده باشی و عد کرده باشه و درجه 3 باشه معافی عمل نشده باشی و هر درجه ای باشه معاف از رزمی خدایی دلشون خوشه ها اینام هر روز کمترش میکنن من الان درجه 3 دارم یعنی پرید به همین سادگی ؟؟؟؟؟؟
معاف از رزم به درد میخوره ؟؟؟ تو کارت پایان خدمت میزنن که معاف از رزم بوده یا نه ؟
.
.
بعد یه سوال دیگه یه فردی که تو سپاه بوده بهش گفتم گفت دفترچتو بیار ببرمت سپاه پذیرشت کنن تو همون شهر خودم ایا کسی این کار رو میتونه بکنه ؟ شدنیه ؟
اگه واریکوسل معافی نداره حداقل اینو جواب بدین........دوستم دوره ارشد عمرانش 4 سال طول کشیده یعنی سنوات خورده... 31/6 امسال فارغ التحصیل شده.... حالا تا یکسال دیگه واسه پست دفرچه فرصت داره؟؟؟
من برگه سبزم رو دادن بهم. همون که فقط تاریخ اعزام هست روش. این مگه اون نیست؟
درسته خودشه
اگر برگ سفید آمده باشه یا شما کد خورده باشین نمیتونید دیگه پذیرش بگیرید
از هر زمانی که فرد فارغ التحصیل بشه 1 سال مهلت داره دفترچه پست نکنه
تایید میشه من دقیقا یه سال بعد فارغ التحصیلی قبول شدم رفتم دانشگاه دفترچه هم پست نکردم
Sent from my HUAWEI G730-U10
سلام به همگی
دوستان وقتی حین خدمت معافیت موقت 6 ماهه پزشکی برای عمل داده میشه جزو خدمت حساب میشه این زمان ؟
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)