منم میگم محدودیت در دانلود بانه گذاشته شده
الان سه شب هست که هر شب کمتر شب قبل مییرم دیشب که 1 گیگ فقط دانلود کردم اونم با 2 مگ محدود قبلا شبی3 گیگ رو راحت میگرفت
منم میگم محدودیت در دانلود بانه گذاشته شده
الان سه شب هست که هر شب کمتر شب قبل مییرم دیشب که 1 گیگ فقط دانلود کردم اونم با 2 مگ محدود قبلا شبی3 گیگ رو راحت میگرفت
سلام
من سرویس 512 محدود دارم .
وقتی شبانه میزارم دانلود ....صبح روی کانکشن کلیک راست میکنم و میبینم که 760 مگابایت دانلود شده اما وقتی تو لیست idm نگاه میکنم فقط یک فایل 250 مگابایتی دنلود شده یعنی بیشتر از چیزی که من دانلود کردم رو نشون میده .
حال مشکل از کجا میتونه باشه ؟ اپدیت خودکاره ویندوزم غیر فعال کردم .... ایا ممکنه سیستم من ویروسی باشه ؟
فقط آپدیت و ویروس نیست.
ببین برنامه باز دیگه ای نداره که برای آپدیت رفته باشه. ( مثل Adobe )
پیشنهاد میکنم برنامه DU meter رو دانلود و نصب کن تا ببینی دقیق چقدر مصرف کردی.
دوستان این شهر ما فقط سرویس های یه ساله و شیش ماهه میده حتی سه ماهه هم نمیده تو جواب هم میگن پورت و پهنای باند نداریم از مخابرات برای سه ماهه یا کمتر !!
به نظر شما این حرکت قانونیه یا نه؟
شماره پشتیبانی و شکایت تهران رو هم میگیرم بپرسم تلفن گویا هست که جواب نمیده. ایمیل هم فرستادم جواب ندادن
اینهم عکس از statue :
یک نکته خیلی عجیب اینکه هر چه به آخر شب میرسه اوضاع خرابتر میشه و عجیب تر از آن سایت p30world من بافیلتر شکن تونستم باز کنم چرا؟
خب به سلامتی بعد پیگیری های 24 ساعته من , پارس آنلاین لطف کرد خط منم ارتقا داد !!
امیدوارم شبانه هم همین بمونه !
![]()
چه جوری پیگیری کردید؟ یعنی تو مرکز شما، فقط شما رو ارتقا دادن؟!
چه سرویسی دارید
سپاس
الان با پشتیبانی تماس گرفتم، گفت مادامی که مرکز مخابراتی مربوطه رو 9 مگ نره نمیشه هیچ خطی رو تو اون مرکز ارتقا داد و اون افرادی که میگن با تماس با پشتیبانی خطشون ارتقا پیدا کرده به این دلیله که در ابتدا علی رغم اینکه مرکزشون رفته رو 9 مگ ولی برای اون افراد به خاطر نویز بالای خطشون تغییری داده نشده بوده. و بعداً که خودشون درخواست دادن پروفایلشون رو بردن رو 9 مگ.
فقط عجیب این بود که میگفت تا حالا فقط 4-5 مرکز تو تهران رفتن رو 9
فکر کنم در این مورد اطلاعاتش کامل نبود!
سپاس
حامد جان اینطور که از تست معلومه خطت بالای 9.5مگ بسته شده.
با کی صحبت کردی که برات بالای 9.5مگ بسته؟
والا خودمم هنوز تو کف سرعتم !! البته سرعت دانلود با IDM بیشتر از 980 یا 990 نمیشه
2 دفعه زنگ زدم بهشون اول گفت پروفایل رو بردم رو 9 مگ
بعد دوباره زنگ زدم ( چون مودمم دان استریم رو 7.5 مگ میزد ) بعد یه سری انگولک کرد از اون ور منم از این ور با اون دی اس ال ماژولیشن که چند تا حالت داره ور رفتم , هر چی رو خط بود حتی اسپلیتر رو از خط باز کردم و مستقیم سیم مخابرات رو زدم پشت مودم ! فعلا نتیجه شد این !
ولی یارو میگفت ترافیک شبکه زیاد بشه سرعتت میاد پایین چون خودشم کف کرد وقتی گفتم دارم با سرعت چند دانلود میکنم !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)