تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2595 از 3195 اولاول ... 159520952495254525852591259225932594259525962597259825992605264526953095 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,941 به 25,950 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من از سر بی اطلاعی این پچ داشبورد رو ریختم رو دستگاه یکی از دوستان بعدش دیگه هیچ بازیی رو اجرا نمیکنه ! که احتمالا برگشته به حالت کارخونه ای و باید دوباره کپی خور بشه.
    بردمش یک مغازه نزدیک خونمون تو (تهران-شهرک اکباتان) طرف گفت 80 تومان هزینش میشه که دهنم باز موند
    البته اینم بگم که قبل از این هم یکسری بازی ها مثل فوتبال های کونامی رو اجرا نمیکرد ! که بعد از ریختن آخرین ورژن داشبورد دیگه کلا هیچ بازیی رو اجرا نکرد ! و فقط به جای اجرای بازی منوی اجرای فیلم رو میاره !!!!

حالا میخواستم ببینم شما کسی رو سراغ دارید که همین دور و بر خودمون باشه و برای درست کردن کنسول کمتر بگیره ؟
    چون من قبلا شنیده بودم باید 10 تومان بگیرن نه بیشتر !
    اگه سراغ دارید لطفا حتما بهم شماره تلفن و آدرسش رو بدید(اگه همینجا نمیتونید بگید لطفا از طریق پیام خصوصی بگید )

دوستان قضیه حیثتیه ! خواهشا اگر کسی میتونه حتما کمکم کنه

دوستان خواهشا هر کسی تو تهران جایی رو بلده که این قیمت میدن بهم بگید که آبروم نره
    Last edited by Silent TR; 16-07-2011 at 12:27.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

خوب فکر نکنم برای افلاین مشکلی داشته باشه..........نه؟؟؟
    راستی اصلا اینارو بعد دانلو چی کار کنیم..به هیچ صراطی مستقیم نیستن..............
    نه اصلا برای Offline فوقش Flag میشید . برای کسانی که Offline بازی میکنند هیچ مسئله ای نداره

اینارو برای نصب باید از راههای غیر متعارف عمل کرد

شما اول باید یه Flash Ram رو با کنسول Config کنی بعد اونو وصل کنی به PC و تو Control Panel تو تنظیمات File گزینه ی Show رو بزنید تا فایلهای مخفی نمایان بشه.

حالا آخرین ورژن نرم افزار Xtaf رو از نت میگیری و ادامه ی کار که تو آموزش زیر کامل توضیح داده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه سعید جون بن نمیشن! حتی اگه اون تم ها رایگان هم نباشه مشکلی در LIVE ایجاد نمیکنن.
    اگه اینطوری باشه که عالیه پسر

برگشتت رو تبریک میگم

خیلی خوشحالمون کردی واقعا جات خالی بود

پدرام هم ایشالا سربازیش تموم بشه بر میگرده مثل قبل

دوستان خواهشا هر کسی تو تهران جایی رو بلده که این قیمت میدن بهم بگید که آبروم نره
    برو اینجا :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by SamGun; 16-07-2011 at 12:37.

3. 6 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان شما کسی رو تو تهران می شناسید که تو تعمیرات به جای سشوار از بلوئر استفاده کنه؟؟

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من از سر بی اطلاعی این پچ داشبورد رو ریختم رو دستگاه یکی از دوستان بعدش دیگه هیچ بازیی رو اجرا نمیکنه ! که احتمالا برگشته به حالت کارخونه ای و باید دوباره کپی خور بشه.
    بردمش یک مغازه نزدیک خونمون تو (تهران-شهرک اکباتان) طرف گفت 80 تومان هزینش میشه که دهنم باز موند
    البته اینم بگم که قبل از این هم یکسری بازی ها مثل فوتبال های کونامی رو اجرا نمیکرد ! که بعد از ریختن آخرین ورژن داشبورد دیگه کلا هیچ بازیی رو اجرا نکرد ! و فقط به جای اجرای بازی منوی اجرای فیلم رو میاره !!!!

حالا میخواستم ببینم شما کسی رو سراغ دارید که همین دور و بر خودمون باشه و برای درست کردن کنسول کمتر بگیره ؟
    اگه سراغ دارید لطفا حتما بهم شماره تلفن و آدرسش رو بدید(اگه همینجا نمیتونید بگید لطفا از طریق پیام خصوصی بگید )

فقط یک آرزو میکنم برات و اونم اینه که کلید درایوتو تو PC داشته باشی و بدون کلید نگرفته باشی فیرم ویر با کلید پیش فرض روش رایت نکرده باشی. اگه اینکارو کرده باشی و فایل های کلید ( dummy.bin ) رو نداشته باشی فاتحه بخون واسش

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوستان شما کسی رو تو تهران می شناسید که تو تعمیرات به جای سشوار از بلوئر استفاده کنه؟؟
    جانم !؟

اگه منظورت سشوار صنعتی هست که خب اون برای Reball کردن IC ها به کار میره و ربطی به Blower نداره !

Blower یه دمنده مکانیکی هست که بر عکس جاروبرقی عمل مکینه و برای خاک گیری سیستم با فشار هوا استفاده میشه

فقط یک آرزو میکنم برات و اونم اینه که کلید درایوتو تو PC داشته باشی و بدون کلید نگرفته باشی فیرم ویر با کلید پیش فرض روش رایت نکرده باشی. اگه اینکارو کرده باشی و فایل های کلید ( dummy.bin ) رو نداشته باشی فاتحه بخون واسش
    ناصر جان اینطوریا هم نیست . میشه براش درست کنن .

تو بازی سنتر Maysam میتونه براش درست کنه کارش تعمیراته اینجور چیزاست.
    Last edited by SamGun; 16-07-2011 at 14:19.

7. 2 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز احتمالا من اسمشو اشتباه میگم یه دستگاهیه که دمای بیشتری نسبت به سشوار ایجاد میکنه 400-450 درجه ایجاد میکنه و باعث میشه قلع ذوب بشه و درست لحیم بشه فکر کنم این تعمیر کارای موبایل دارن میدونی کدوم دستگاهه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

با ورژن 83 جانگل فلشر dvd key راحت استخراج می شه بعد هم می تونی lt+ 1.9 بریزی و راحت !!!
    منم اشتباهی آپدیت کردم کی هم نداشتم راحت تونستم درست کنم اگر خودت نمی تونی انجام بدی ببر توپخونه 10- 15 تومن می گیرن درست میکنن
    این تاپیک رو بخون اگه می خوای خودت انجام بدی! کامل توضیح داده خیلی آسونه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما هم لطف کن در باره موضوعی اطلاع نداری اطلاعات اشتباهی نده مردم !
    Last edited by behexen; 16-07-2011 at 14:43.

10. 4 کاربر از behexen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sadeq.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..آقایون یکی از این کابلا rgb میخوام برا مانیتورم که lcd هست بخرم و باهاش xbox بازی کنم...
    ولی hdmi نداره مانیتورم...پولم ندارم عوضش کنم....
    حالا ضرر داره وصل کنم به مانیتور ؟؟؟
    چون کیفیتش از tv 21 اینچ که تو اتاقم دارم بهتره....
    اگه ضرر نداره بگین امروز میخوام بخرم....

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوست عزیز احتمالا من اسمشو اشتباه میگم یه دستگاهیه که دمای بیشتری نسبت به سشوار ایجاد میکنه 400-450 درجه ایجاد میکنه و باعث میشه قلع ذوب بشه و درست لحیم بشه فکر کنم این تعمیر کارای موبایل دارن میدونی کدوم دستگاهه؟؟
    بله همون سشوار صنعی بهش میگن که برای IC های مختلف سری مخصوص داره با اندازه های متفاوت.

که برای جدا کردن Solder ها از Ball ها استفاده میشن.

13. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام..آقایون یکی از این کابلا rgb میخوام برا مانیتورم که lcd هست بخرم و باهاش xbox بازی کنم...
    ولی hdmi نداره مانیتورم...پولم ندارم عوضش کنم....
    سلام

اینجور سوالا (در مورد وصل کردن کنسول به مانیتور) رو براش یه تاپیک جداگونه داریم که بر و بچز توصیه میکنن اونجا مطرح بشه بهتر!

به هر حال...

حالا ضرر داره وصل کنم به مانیتور ؟؟؟
    نه هیچ ضرری برای مانیتور نداره.

چون کیفیتش از tv 21 اینچ که تو اتاقم دارم بهتره....
    اگه ضرر نداره بگین امروز میخوام بخرم....
    بایدم بهتر باشه من خودم 1 سال و خورده ای از همین کابل برای ایکس باکس استفاده میکردم و هیچ مشکلی هم برای مانیتور به وجود نیومد! یعنی دلیلی اصلا برای به وجود اومدن مشکل نبود. شما هم امروز با خیال راحت برین و این کابل رو بخرین.

15. 2 کاربر از shab_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •