دوستان خواهشا هر کسی تو تهران جایی رو بلده که این قیمت میدن بهم بگید که آبروم نره
دوستان خواهشا هر کسی تو تهران جایی رو بلده که این قیمت میدن بهم بگید که آبروم نره
Last edited by Silent TR; 16-07-2011 at 12:27.
نه اصلا برای Offline فوقش Flag میشید . برای کسانی که Offline بازی میکنند هیچ مسئله ای نداره
اینارو برای نصب باید از راههای غیر متعارف عمل کرد
شما اول باید یه Flash Ram رو با کنسول Config کنی بعد اونو وصل کنی به PC و تو Control Panel تو تنظیمات File گزینه ی Show رو بزنید تا فایلهای مخفی نمایان بشه.
حالا آخرین ورژن نرم افزار Xtaf رو از نت میگیری و ادامه ی کار که تو آموزش زیر کامل توضیح داده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اینطوری باشه که عالیه پسر
برگشتت رو تبریک میگم
خیلی خوشحالمون کردی واقعا جات خالی بود
پدرام هم ایشالا سربازیش تموم بشه بر میگرده مثل قبل
برو اینجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SamGun; 16-07-2011 at 12:37.
دوستان شما کسی رو تو تهران می شناسید که تو تعمیرات به جای سشوار از بلوئر استفاده کنه؟؟
فقط یک آرزو میکنم برات و اونم اینه که کلید درایوتو تو PC داشته باشی و بدون کلید نگرفته باشی فیرم ویر با کلید پیش فرض روش رایت نکرده باشی. اگه اینکارو کرده باشی و فایل های کلید ( dummy.bin ) رو نداشته باشی فاتحه بخون واسش![]()
جانم !؟
اگه منظورت سشوار صنعتی هست که خب اون برای Reball کردن IC ها به کار میره و ربطی به Blower نداره !
Blower یه دمنده مکانیکی هست که بر عکس جاروبرقی عمل مکینه و برای خاک گیری سیستم با فشار هوا استفاده میشه
ناصر جان اینطوریا هم نیست . میشه براش درست کنن .
تو بازی سنتر Maysam میتونه براش درست کنه کارش تعمیراته اینجور چیزاست.
Last edited by SamGun; 16-07-2011 at 14:19.
دوست عزیز احتمالا من اسمشو اشتباه میگم یه دستگاهیه که دمای بیشتری نسبت به سشوار ایجاد میکنه 400-450 درجه ایجاد میکنه و باعث میشه قلع ذوب بشه و درست لحیم بشه فکر کنم این تعمیر کارای موبایل دارن میدونی کدوم دستگاهه؟؟
با ورژن 83 جانگل فلشر dvd key راحت استخراج می شه بعد هم می تونی lt+ 1.9 بریزی و راحت !!!
منم اشتباهی آپدیت کردم کی هم نداشتم راحت تونستم درست کنم اگر خودت نمی تونی انجام بدی ببر توپخونه 10- 15 تومن می گیرن درست میکنن
این تاپیک رو بخون اگه می خوای خودت انجام بدی! کامل توضیح داده خیلی آسونه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما هم لطف کن در باره موضوعی اطلاع نداری اطلاعات اشتباهی نده مردم !
Last edited by behexen; 16-07-2011 at 14:43.
سلام..آقایون یکی از این کابلا rgb میخوام برا مانیتورم که lcd هست بخرم و باهاش xbox بازی کنم...
ولی hdmi نداره مانیتورم...پولم ندارم عوضش کنم....
حالا ضرر داره وصل کنم به مانیتور ؟؟؟
چون کیفیتش از tv 21 اینچ که تو اتاقم دارم بهتره....
اگه ضرر نداره بگین امروز میخوام بخرم....
بله همون سشوار صنعی بهش میگن که برای IC های مختلف سری مخصوص داره با اندازه های متفاوت.
که برای جدا کردن Solder ها از Ball ها استفاده میشن.
سلام
اینجور سوالا (در مورد وصل کردن کنسول به مانیتور) رو براش یه تاپیک جداگونه داریم که بر و بچز توصیه میکنن اونجا مطرح بشه بهتر!
به هر حال...
نه هیچ ضرری برای مانیتور نداره.حالا ضرر داره وصل کنم به مانیتور ؟؟؟
بایدم بهتر باشهچون کیفیتش از tv 21 اینچ که تو اتاقم دارم بهتره....
اگه ضرر نداره بگین امروز میخوام بخرم....من خودم 1 سال و خورده ای از همین کابل برای ایکس باکس استفاده میکردم و هیچ مشکلی هم برای مانیتور به وجود نیومد! یعنی دلیلی اصلا برای به وجود اومدن مشکل نبود. شما هم امروز با خیال راحت برین و این کابل رو بخرین.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)