تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2594 از 4428 اولاول ... 1594209424942544258425902591259225932594259525962597259826042644269430943594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,931 به 25,940 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

الان با قاطعیت میتونم بگم محدودیت سرعت روی سرور خارجی اعمال شده برای سرویس من ، چون همین الان که دارم اینو میزنم سرعت از سرور خارجی بیشتر از ۱۳۰ تا ۱۴۰ نمیشه ، ولی با یه سری جنگولک بازی که برای رفع محدودیت سرور خارجی هست سرعتم به سرعت ۴۰۰ که همیشه دانلود میکنم بر میگرده ، نگید اشتباه میکنی که دیگه اونایی که منو میشناسن میدونن اگه واقعا محدودیت نباشه هیچ وقت نمیگم و اینقدر هم با اینترنت های مختلف سر و کله زدم که بفهمم محدودیت واقعا هست یا مشکل شبکس !!

شانس بیارن فقط محدودیت سرور خارجی رو فقط اعمال کنن و روی کل سرور ها اجراش نکنن وگرنه صبحش که پاشدم اولین کاری که میکنم تخلیه خط و آرزوی موفقیت برای مشترکان باقی مونده هست

-------------------------------------------------------

آپدیت : با تک لینک این مشکل وجود داره و اگه چند لینک مثلا ۴ تا بزارم سرعت تا ۳۰۰ میده بهم که بازم نشون میده روی کانکشن ها محدودیت گذاشتن ، که با یه سری کارا که دورش زدم با تک لینک ۴۰۰ میده
    Last edited by faramobile; 10-11-2013 at 02:40.

2. 2 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من که فعلا امروز اوضاعم خوبه فکرکنم تک و تنهام تو منطقه مخابراتیمون

pol256
    البته بگم که این اتفاق هر طی دوره فقط 4~5 روز احتمالا اینطور میشه بقیه روزا 25 ~32 هست
    Last edited by l30l30y; 10-11-2013 at 03:33.

4. این کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

امشبم خیلی شب خوبیه برای دانلود شبانه واسه من سرعتم رو 700 میچرخه از سرورهای خارجی

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

سرعت سرویس های نامحدود پارس انلاین روی چند بسته میشه ؟! سرعت واقعی ؟!
    بعد سرعت نامحدود ها مثلا اگر از سرور خارجی واقعی باشه آیا سرعت از سرور داخلی 500-600 ـــه یا اون هم مثل خارجی کمه ؟!

کاربر فعال انکودرها AF021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Nevada

پيش فرض

سرعت سرویس های نامحدود پارس انلاین روی چند بسته میشه ؟! سرعت واقعی ؟!
    بعد سرعت نامحدود ها مثلا اگر از سرور خارجی واقعی باشه آیا سرعت از سرور داخلی 500-600 ـــه یا اون هم مثل خارجی کمه ؟!

سرعت دانلود از سرور خارجی خوب با سرور ایرانی خوب فرقی نداره در پارس , اگر خوب باشه جفتش خوبه اگر بد باشه جفتش بده بستگی به شانست و مرکز مخابراتیت و .. داره
    در واقع مثله شمیشر دو لبه است

8. این کاربر از AF021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام صبح بخیر
    من دیشب 2 مگ شارژ کردم گذاشتم برای دانلود شبانه و تا صبح 2.6 گیگ دانلود کرد اونهم از سرور ایران فیلم و آپلود باز آیا به نظرتون خوب بوده یا بد ؟

یک نکته دیگه من downstream =16 , upstream=11 هستش ولی قبلا این مقادیر بود downstream=28 و upstream=25 زنگ زدم مخابرات گفتند که مشکلی از طرف ما نیست ما خط را کاملا چک کردیم شاید طرف وارد نبوده نظر شما چیه ؟

در کل الان نظرتون در مورد این سرویس 2 مگ که گرفته ام با این شرایط چیه ؟

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام صبح بخیر
    من دیشب 2 مگ شارژ کردم گذاشتم برای دانلود شبانه و تا صبح 2.6 گیگ دانلود کرد اونهم از سرور ایران فیلم و آپلود باز آیا به نظرتون خوب بوده یا بد ؟

یک نکته دیگه من downstream =16 , upstream=11 هستش ولی قبلا این مقادیر بود downstream=28 و upstream=25 زنگ زدم مخابرات گفتند که مشکلی از طرف ما نیست ما خط را کاملا چک کردیم شاید طرف وارد نبوده نظر شما چیه ؟

به نظرمن بد. با 2 مگ باید بیشتر دانلود میکرد.نویز آپلودت زیاد هست امانویز دانلودت نسبت به آپلود بهتره.ضمنا اگر با مخابرات تماس گرفتی(MDF) و این که مشکل از مانیست رو مطرح کرده کاملا درست گفته چون تمام کارهای تست رو کامپیوتر تحت شبکه مرکز مخابرات از خود سالن دستگاه تا داخل منزل شما رو چک میکنه و نتایج رو نشون میده.
    یه عکس از Status مودمت بذار اینجا تا ببینیم وضعیت واقعی خطت چطوره.

11. 2 کاربر از l30l30y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جناب پارس آنلاین یه سوال داشتم اگه خط رو 9 مگ بسته بشه سرعت یرویس های نامحدود هم بالا میره و طرح منصافنه قضیه اش چی میشه!؟
    بعد شما عرض کردید مشهد رو 9 مگ بسته شده ولی هیچ یک از بچه های سایت تائید نکردن ؟!
    جناب پارس آنلاین این سوالم لطفا جواب بدید

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام صبح بخیر

آپلود باز که منفجره ! از ایران فیلم خبری ندارم ... در مورد اپ استیریم و داون استریمت شاید خطت رو ارتقاء دادن ! یه نگاهی بنداز ببین خطت رو 9 مگ بسته شده یا 4 مگ، اگه رو 9 مگ بسته شده باشه که مشخصات خطت خوبه و مشکلی نداره

سعی کنید از لیچر های معتبر یا لینک های مستقیم معتبرتر استفاده کنید ! لیچر های پولی با اکانت پرمیوم خیلی مناسب تر هستن ! ( جز اپلود باز ! و رودفایل ! ) همیشه هم چند تا لینک رو با هم برا دانلود بزارید، حداقل 4 لینک فعال داشته باشید تا از حداکثر پهنای باند استفاده کنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ممنون از دو دوستی که به من پاسخ دادن :
    یه نگاهی بنداز ببین خطت رو 9 مگ بسته شده یا 4 مگ، اگه رو 9 مگ بسته شده باشه که مشخصات خطت خوبه و مشکلی نداره
    بله خط روی 9 مگ بسته شده است
    به نظرمن بد. با 2 مگ باید بیشتر دانلود میکرد
    خوب شما نظرتون چقدر بود بهترین دانلود با 2 مگ ؟
    یه عکس از Status مودمت بذار اینجا تا ببینیم وضعیت واقعی خطت چطوره.
    چشم رفتن منزل میگذارم
    تست رو کامپیوتر تحت شبکه مرکز مخابرات از خود سالن دستگاه تا داخل منزل شما رو چک میکنه و نتایج رو نشون میده
    بله مسئول اشاره کردند و گفتند الان با کامپیوتر کاملا تست کرده اند و از طریق همان سیستم کامپیوتر با من تماس گرفته اند و هیچ مشکلی نمی ببینند
    Last edited by alaydyn; 10-11-2013 at 12:40.

15. این کاربر از alaydyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •