دقیقا همین وضعو منم دارم ولی های وب دارم !
با تغییر سرویس هیچ چیزی تغییر نمیکنه ! الکی خودتون رو به دردسر نندازین
مشکل کابل های اینترنته گویا
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دقیقا همین وضعو منم دارم ولی های وب دارم !
با تغییر سرویس هیچ چیزی تغییر نمیکنه ! الکی خودتون رو به دردسر نندازین
مشکل کابل های اینترنته گویا
دوستان سرعت شبانه سرویس های 1 و 2 و 4 و 10 مگ چقدره؟
کدوم سرویس به صرفه تر هست؟
منظورم طرح های دانلود ایرانسله... یکی 20 گیگ دو هزار و یکی دیگه 5 گیگ هزار
من خودم 5 گیگ هزار رو ترجیح میدم چون کیفیتش هم علاوه بر سرعت نسبت به قبلی بهتره و راحت میشه وب گردی و کارای دیگه هم در ساعات صبح تا 12 ظهر داشت!!
ایرانسل برای همه متاسفانه یکجور نیست و به شدت بگیر نگیر داره ولی فعلا میشه استفاده کرد از طرحشون. جالبه همراه اولم نامحدود شبانه گذاشته! برا من قیمت رو چک کردم هر شب 1000 تومن!
مشکل اسیاتک فقط نتش نیست گرون شدن تعرفه هاش هم هست... کسی پول داره پنجاه تومن در ماه خرج کنه 10 مگ بگیره ... هم کمی بهتره وضع ساعت غیر رایگانش ( کمی البته) و هم دانلود خوبی خواهد داشت ولی این قیمت برا من یکی زیاده
با های وب الزاما کاری ندارم
میشه ادم بیست تومن خرج کنه ولی از صبا یا پارس بگیره و ده پونزده تومنم با ایرانسل و همراه اول (فعلا که طرح دارن) دانلودش رو تهیه کنه....
اگه کسی حداکثر صد گیگ باشه دانلودش میتونه مدیریت کنه... مشکل شرکتای دیگه نبود ساعات رایگان هست
انتقال داده های نداگسـتر صـبا --- sabanet.ir
متاسفانه آسیاتک هم کد هدیه پنج هزار تومانی خریداران سریال شهرزاد رو برداشته چون دیده بیشتر آسیاتکی ها به جای اینکه هر گیگ رو ۴۰۰۰ هزار تومان بخرن میرن ۲ هزار تومان پول میدن هم یک گیگ میخرن و هم سریال رو تماشا میکنن اینجا ایرانه هیچکی رو حرفش پایبند نیست معمولا وقتی یک شرکتی اسپانسر جایی میشه تا آخر قراردادشون حامی میمونه حتی خود سایت شهرزاد هم تو قسمت خرید سریال هم نوشته کد هدیه آسیاتک ارسال میگردد ولی الان دیگه خبری نیست![]()
جالبه
واقعا جالبه
یعنی اینا نمی دونستن این چیزا رو![]()
دوست عزیز چرا میدونستن ولی فقط برای تبلیغات اینکار رو انجام دادن تا کسانی که سریال شهرزاد رو تهیه میکنن آسیاتک بگیرن ولی بعدش دیگه هدیه نمیدن چون سودشون کم میشه هر چند خیلی نیست ولی کلا اینا حتی حاضر به از دست دادن یک قرون از سودشون نیستن تازه روز به روز به سودشون اضافه میکنن اصلا هم نگران تاز دست دادن مشتری نیستن چون خیلی زیاد مشترک دارن و خودشون هم میدونن که اگه مشتری بره جای دیگه اونجا هم همینه پس هر چقدر دلشون خواست میچاپن متاسفانه اگه واقعا چند تا شرکت درستکار اینترنت خوب و ارزون به ملت بده اینا جرأت گرون کردن سرویس هاشون و تغییر در سرعت و از اینجور حرفها رو ندارن چون همه اونوقت تخلیه میکنن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)