سلام
دوستان آداپتور جاسپر به فالکون می خوره ؟!
ممنون می شم جواب بدین ضروریه
سلام
دوستان آداپتور جاسپر به فالکون می خوره ؟!
ممنون می شم جواب بدین ضروریه
نه منظور من خودdvdطرح روش که زده خیلی باحاله.......
---------- Post added at 09:04 AM ---------- Previous post was at 09:01 AM ----------
خوب آقا یه چیزی شما که میگید وقتی پچ نباشه صفحه سیاه میشه و باید ریستارت کرد......ولی مال من سیاه نمیشه و فقط همون ارور که گفته بودم میده.......مشکلش از پچ نیست از چیه...چون من قبل داشبرد جدید بازیش کرده بودم
activate.iso چیه کلا...........![]()
یک سری DVD هست از نوع Rewritable که میتونی به تعداد محدودی روشون بنویسی و پاکشون کنی. که قیمتشون بیشتر از این DVD های معمولی هست.
یک سایت یافتم توش پر theme های قشنگ. استفاده ازشون خطری هست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه مشکلم داشته باشه فقط تو نت معلوم میشه دیه؟؟؟؟؟نه؟؟؟منظورم اینه که بهLIVEبریم مشکل ساز میشه..فکر کنم
دوستان من از سر بی اطلاعی این پچ داشبورد رو ریختم رو دستگاه یکی از دوستان بعدش دیگه هیچ بازیی رو اجرا نمیکنه ! که احتمالا برگشته به حالت کارخونه ای و باید دوباره کپی خور بشه.
بردمش یک مغازه نزدیک خونمون تو (تهران-شهرک اکباتان) طرف گفت 80 تومان هزینش میشه که دهنم باز موند
البته اینم بگم که قبل از این هم یکسری بازی ها مثل فوتبال های کونامی رو اجرا نمیکرد ! که بعد از ریختن آخرین ورژن داشبورد دیگه کلا هیچ بازیی رو اجرا نکرد ! و فقط به جای اجرای بازی منوی اجرای فیلم رو میاره !!!!
حالا میخواستم ببینم شما کسی رو سراغ دارید که همین دور و بر خودمون باشه و برای درست کردن کنسول کمتر بگیره ؟
چون من قبلا شنیده بودم باید 10 تومان بگیرن نه بیشتر !
اگه سراغ دارید لطفا حتما بهم شماره تلفن و آدرسش رو بدید(اگه همینجا نمیتونید بگید لطفا از طریق پیام خصوصی بگید )
دوستان قضیه حیثتیه ! خواهشا اگر کسی میتونه حتما کمکم کنه![]()
اینجا رو کامل بخون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا ریسک داره ناصر جان
چون از طریق پروفایل شما اون Theme خریداری نشده و شما داری ازش استفاده میکنی شاید BAN بشی.
باز من یه گشتی میزنم ببینم گزارشی در مورد Ban شدن هست یا نه.
واقعا یکسری از این مغازه دار ها تو حروم زادگی از هم سبقت میگیرن !!
شما کنسولت رو آپدیت کردی و الان درایو DVD کنسولت Reset شده به حالت کارخونه یعنی کپی خورش پریده. باید ببری دستگات رو تا برات 1.9+LT (ال تی پلاس 1.9)بریزن فکر کنم 10 الی 20 تومن هم خرج داشته باشه چون هرجا یه قیمت میگیره.
Last edited by SamGun; 16-07-2011 at 12:05.
خوب فکر نکنم برای افلاین مشکلی داشته باشه..........نه؟؟؟
راستی اصلا اینارو بعد دانلو چی کار کنیم..به هیچ صراطی مستقیم نیستن..............
نه سعید جون بن نمیشن! حتی اگه اون تم ها رایگان هم نباشه مشکلی در LIVE ایجاد نمیکنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)