جناب پارس آنلاین، امشب قراره چه مراکزی ارتقا پیدا کنن
جناب پارس آنلاین، امشب قراره چه مراکزی ارتقا پیدا کنن
سلام دوستان . من حدود 6-7 سال بیشتر هست که از صبانت اینترنت میگیرم و در مشهد زندگی میکنم . و فقط برای بازی اینترنت رو استفاده میکنم و سروری هم که بازی میکنم wowzone هست با ip [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اواخر با صبانت زیاد مشکل داشتم و مجبور شدم اینترنتو عوض کنم چون خود سروری که بازی میکردم از پارس انلاین بود گفتم بهترین کار اینه که رفتم یه اینترنت 2MB از پارس انلاین گرفتم . ولی متاسفانه اینم مثل همان صبانت هست . جالبیش اینجاست وقتی Tracert میگریم خط 4-5 بعضی اوقات timeout هست . حتی زنگ زدم پشتبانی پارس انلاین ولی جواب درست درمانی ندادن که مشکل حل شه . حالا شما بگید چی کار کنم یا راهنمایی کنید از کجا مشکل رو حل کنم .
dns هاتو عوض کردی تا حالا ؟
از همان 2 تا DNS اصلی خود Parsonline استفاده میکنم . ایا واقعا DNS در timeout tracert تاثیر داره ؟
بله بی تاثیر نیست برا پیدا کردن بهترین دی ان اس ازبرنامه زیر استفاده کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بلاخره ما سرعت بالای 400 تا رو هم با پارس تجربه کردیمکاشکی همیشگی باشه
![]()
خیر............
تو چند تا پست قبل گفتم. الان یادم نیست.همه اون مراکز با موفقیت به 9 مگ تبدیل شدند.
جناب پارس آنلاین یه سوال داشتم اگه خط رو 9 مگ بسته بشه سرعت یرویس های نامحدود هم بالا میره و طرح منصافنه قضیه اش چی میشه!؟
بعد شما عرض کردید مشهد رو 9 مگ بسته شده ولی هیچ یک از بچه های سایت تائید نکردن ؟!
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)