دوستان این سوال منم هست
برای بار چندم میگم معاف از رزم یه چیزی مثل کشک و دوغه!
اصلا دنباش نرید که جایی به کارتون نمیاد!
اگه فرمانده شما تشخیص بده قادر هستید به نگهبانی چه معاف باشید از رزم چه نباشید نگهبان می ذارن شما رو،سایر چیزا هم همین طور
به گفته خودشون در آموزشی چیزی به نام معاف ار رزم نداریم چون رزمی به کار نیست در یگان هم به علت کم بودن نیرو به این آسونی زیر بارش نمی رن!
هر کی سختشه خدمت بره من یه بار دیگه حاضرم برم خدمت به جاش![]()
دوست عزیز منم برای بار چندم عرض میکنم هر قانونی که تو هر پادگان یا ستادی اجرا میشه رو نمیشه ملاک برای کل پادگان ها گذاشت
توی سپاه مخصوصا هوافضا معاف از رزم ها خدمت تقریبا راحت تری نسبت به بقیه دارن و واقعا کسی اونا رو توی پست و نگهبانی و پاسبخشی قرار نمیده چون اگه به گوش نیرو انسانی یا فرماندهی یا بازرسی برسه باید برن جواب پس بدن چون نگهبانی و امور مربوط به اون جزو رزم حساب میشه. اینو توی بندهای قانون توی نیرو انسانی ستاد نیروی هوافضا دیدم!
مثل نیرو هوایی (هوافضا) فقط یک پادگان تو کل کشور نیست
چندتاست. پادگان المهدی بابل - خاتمی یزد - شهدای کرمانشاه - اهواز - شیروان - آباده . فعلا اینا رو میدونم که هنوزم برپاست
سلام دوستان
مشمولان غیر غایب اگر تا آخر اسفند ماه اقدام کنن برای اعزام ولی تاریخ اعزامشون بیفته سال 94 اونوقت خدمتشون چند ماه خواهد بود؟ 21 ماه یا 24 ماه؟
میخوام بدونم تاریخ اقدام مهم هست یا اعزام؟
تاریخ اقدام مهمه
اگه غیبت نداشته باشید، اگه 29 اسفند هم پست کنید، 21 ماه خدمت میکنید
تعدادی از دوستان چند بار مطرح کردن.
من قبلا بر پایه خبرهایی هم که بود و تجربیات خودمون در سال 91 که افزایش خدمت داشتیم میگفتم اگه سال 94 اعزام بشین 24 ماهه به غیر از مشمولین غایبی که تا 22 بهمن امسال اقدام کنند.
حال یکی از دوستان خبری گذاشته بود که تاریخ اقدام را مهم کرده بود.
ولی به نظر من نمیشه و به خبرها اطمینان کرد و شما باید فقط و فقط از نظام وظیفه (پلیس +10 نمیگم) بپرسین تا مطمئن بشین والا اگه سال 94 اعزام شدین و 24 ماه خدمت کردین دوستانی که اینجا و جاهای دیگه اصرار میکنن 21 ماهه نمیتونن براتون کاری کنن و خودتون پشیمون میشین.
البته این مورد حاشیه ای را هم بگم کسانی که سال 94 اعزام میشن مثل سال های قبل هر روز یه شایعه میشنون که مثلا سالروز آزادی خرمشهر خدمت دوباره کم میشه و... / سالگرد ارتحال، 27 تیر، نیمه شعبان، عید فطر، قربان، هفته دفاع مقدس، هفته ناجا، 22 بهمن و... و با همین شایعه ها هم خدمتتون تموم میشه.
خير چنين قانونى وجود نداره
Last edited by mani6606; 30-11-2014 at 06:48.
خوب کسی اینجا نیست که از خود نظام وظیفه پرسیده باشه ؟؟ من چند تا شماره داشتم همشون یا اشغال اند یا جواب نمیدن (بوق آزاد) ... 096480
همش اشغاله (عشغالهسوء تفاهم نشه ! )
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)