من 2 مگ دارم
الان که 8 روزه هز شروع دوره جدیدم گذشته با اینکه 3 گیگ ترافیک دارم همین حالا میزان مصرفم رسیده به 50%
مجبورم ترافیک اضافی بخرم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من 2 مگ دارم
الان که 8 روزه هز شروع دوره جدیدم گذشته با اینکه 3 گیگ ترافیک دارم همین حالا میزان مصرفم رسیده به 50%
مجبورم ترافیک اضافی بخرم
نه بهترین راه نیست !
بهترین راه اینه که مثلا ما که Art1 داریم یه 8 تومن بیشتر بدیم Art2 بگیریم بعد سریع محدودیتش رو تموم کنیم بعد سرویس تبدیل به Art1 و کاملا نامحدود میشه . اگه قوانین ثابت بمونه و عوض نشه.
من همین الان دارم از رپید دانلود میکنم![]()
شایعه پراکنی؟!
نه شایعه نیست بعضی مواقع شده یک سایت رو فی.لتر می کنند و زیر یک ساعت باز می کنند.
متاسفانه شاتل هم به گروه دزدها اضافه شد (یا شده بود ولی کسی به ما نمی گفت که اقاجون نیا این شرکت ت..ی)
اینم جواب پشتیبانی شاتل که برای ایمیلم ارسال شده. بیشتر شبیه ماست مالی کردن و بستن دهن هست تا قبول مشکل و سعی در حل اون :
فقط می تونم بگم متاسفامکلیه موارد اعم از page باز کردن، آپلود فایل، چت کردن، مشاهده فیلم، دانلود و update نرم افزارها و ویندوز از ترافیک مصرفی شما کسر می نماید. در ضمن توجه داشته باشید که اگر مودم شما بیسیم است حتما برای آن پسورد ست نمایید تا جلوی استفاده کاربران دیگر در محدوه شما از سرویس، بدون آنکه شما متوجه شوید گرفته شود. همچنین توجه داشته باشد در صورتی که سیستم شما آلوده باشد با ارسال و دریافت های بی مورد میتواند از ترافیک شما کسر نماید بنابراین سیستم خود را با یک ویروس یاب نیرومند بررسی نمایید.کانکشن ها و لاگهای شما بررسی شد و مشکل خاصی مشاهده نشد. لطفا کانکشن ها و لاگهای خود را در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بخش ترافیک مصرفی) بررسی نمایید و درصورتی که در تاریخ خاصی مشکلی را مشاهده نمودید در ایمیل خود ذکر بفرمایید تا دقیقا بررسی شود.
پسر، وضع شما ام خیلی بده که! منم 20 درصد حجم 3 ماهه رو توی 3 روز خرج کردمیعنی برام زده که خرج کردم
باید همون اول ART می گرفتیم
اساتید محترم یه سوال داشتم:
سرویس 2 مگ شاتل شبانه رایگان داره یا نه ؟
من تا حالا چند بار زنگ زدم بهشون یه بار میگن نه یه بار میگن آره یه بار میگن فعلا تا آخره پاییز رایگانه !!!
یکی از دوستام گرفته امتحان کردیم دیدیم داره
دوستان لطف کنن اگه کسی 2 مگ داره یا اطلاعتی داره بگه
ممنمون
تا آخر پاییز و در بعضی از شهرها شبانه رایگان داره. مثلا در تهران نداره.
برای منطقه ما که نداره.
شمال هستم.
البته من از پشتیبانی فروش و فنی سوال کردم گفتند سرویس 2 مگ دانلود رایگان نداره.
شاد باشید![]()
هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)