به نظر من اوضاع نسبت به قبل یکمی بهتر شده . پینگ و ...
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
به نظر من اوضاع نسبت به قبل یکمی بهتر شده . پینگ و ...
اینم سرویس 4مگ که روی 12مگ بسته شده! البته دیروز تا حالا یخورده پینگ بهتر شده مال من بالای 150بود قبلا. من سرویس 512از همیارنت داشتم سرعت دو برابر این بود 450-500سرعت میداد و پینگ زیر 50.بحساب خودم سرویس 4مگ گرفتم که سرعتم بهتر باشه. همون روز که فسخ قرارداد کردم طرف بهم گفت دلیل چیه گفتم قیمت وشرایط بهتر گفت از کجا گفتم آسیاتک گفت بهت قول میدم بزودی برگردی... حالا هم باید سرم رو بندازم پایین و برم بگم دوباره اومدم..
![]()
متاسفانه وضعیت نت اساتک در ساعات غیر رایگان همچنان بد و غیر قابل قبوله !!
سرویس 1 مگ!! حتی به زحمت به سرعت اسمی خودش میرسه! انصافا گیگی 4000 تومن برای این غیر قابل قبوله
![]()
واسه من محدودیتی توی ساعات رایگان اعمال نشده !
سرعت دانلود از سرور خارجی 500 داخلی 1مگ !
سرویس 10مگ.
دوست خوبم
در پستهای قبل تر اشاره شد که فقط سرویس 10 مگ با سرعت کامل میتونه دانلود کنه... هدف اسیاتکم مشخصه از اینکار
به نظر میاد طرح حذف سرعت درون شبکه اسیاتک فقط الان برای سرویسای 10 مگ برقراره!!
روشنه که اسیاتک میخواد بعد از گرون کردن سرویسای 10 مگ، کاربرا رو مجبور کنه برای دانلود فقط از این سرویسا استفاده کنن! در یک کلام کسب درامد بیشتر!!
من با 512 مشکلی ندارم
کاملا مشخصه که به مرکز مخابراتی مربوط می شه
درسته ولی فکر کنم تو مرکز مخابراتی شما این مشکل هست
اینم تست از لندن :
![]()
سلام
دوستان جریان این خبر چیه؟
من هرچی فکر کردم نفهمیدم چیه!
معرفی سامانه کنترل حجم مصرفی اینترنت اپراتورها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید ....اما وضعیت شما هم خیلی چنگی به دل نمیزنه!! (سرویس شما چیه؟)
در مورد سرعت شبانه هم باید عرض کنم این اتفاق ناگهانی افتاد (تغییر سرغت) یعنی شما امشب از سایت میه.ن دانلود سرعتت 550 باشه فردا شب 120 بالاتر نره و شبهای بعدش!! یک شبه که مرکز مخابراتی پهنای باندش یک چهارم نمیشه که! (تازه اونم از سرورای خود اسیاتک)
به نظر همون نرم افزارهای مدیریت ترافیک هست که بومی سازی فرمودند!! مثل سامانه سنجش سرعتشونسلاممعرفی سامانه کنترل حجم مصرفی اینترنت اپراتورها
دوستان جریان این خبر چیه؟
من هرچی فکر کردم نفهمیدم چیه!
پس کجاست؟
سایت خاصی داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)