تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2590 از 4105 اولاول ... 1590209024902540258025862587258825892590259125922593259426002640269030903590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,891 به 25,900 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان در کارت ایثارگری پدر من مدت حضور در جبهه رو 75 ماه نوشته اما الان پدرم گفت زمانی ک واسه برادرم اقدام کرد،امتیازی ک براش محاسبه کردن،42 ماه بوده.یعنی یسری جاها رو و یسری بازه هارو چون وظیفه شخص بوده،حساب نمیکنن.نمیدونم الان به چه صورته
    در کل صاحاب نداره

فقط اون قبل متولد 72 هم بزودی خبرشو میدم چون الان دوست بابام 4 تا بچه داره،یکیش پسرش 74 ب دنیا اومده و الان معافیش رو با همین کسر خدمت گرفته

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما میتونی فردا بری پلیس +10 و یه برگ سبز جدید بگیری که داخل اون زده اعزام کی هستین. اگه موافقت نشده باشه اعزامتون همون 10/1 نوشته میشه.
    دادا من میرم اما میگه هنوز نتیجه تعجیلت نیومده!
    برگ سبزرو هم بخوام دوباره بگیرم خوب میزنه 12/1 دیگه.همون تاریخ قبلیم.
    من مشکلم اینه که: وقتی میرم پلیس+10 میگه نتیجه تعجیلت هنوز نیومده!!!(بعد دوهفته!)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دادا من میرم اما میگه هنوز نتیجه تعجیلت نیومده!
    برگ سبزرو هم بخوام دوباره بگیرم خوب میزنه 12/1 دیگه.همون تاریخ قبلیم.
    من مشکلم اینه که: وقتی میرم پلیس+10 میگه نتیجه تعجیلت هنوز نیومده!!!(بعد دوهفته!)
    حداکثر 10 روزه میاد، شما یه پلیس +10 دیگه هم برو! برگه رسید داد که درخواست دادین؟ الان تقسیمات 10/1 انجام شده و معلومه هرکی کجا افتاده. هر تاریخی تو برگ سبز باشه ملاک همونه.

4. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال One Minute's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شــــاهی

پيش فرض

دوستان یه سوال

من تک فرزند هستم، کف پام هم صاف هست، پدر و مادرم 2 سال هست که از هم جدا زندگی میکنن ولی طلاق نگرفتن و من با مادرم زندگی میکنم، راهی هست که من بتونم معاف بشم ؟

مرسی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

دوستان در کارت ایثارگری پدر من مدت حضور در جبهه رو 75 ماه نوشته اما الان پدرم گفت زمانی ک واسه برادرم اقدام کرد،امتیازی ک براش محاسبه کردن،42 ماه بوده.یعنی یسری جاها رو و یسری بازه هارو چون وظیفه شخص بوده،حساب نمیکنن.نمیدونم الان به چه صورته
    در کل صاحاب نداره

فقط اون قبل متولد 72 هم بزودی خبرشو میدم چون الان دوست بابام 4 تا بچه داره،یکیش پسرش 74 ب دنیا اومده و الان معافیش رو با همین کسر خدمت گرفته
    اتفاقا در این موارد صاحب داره.
    هر منطقه که منطقه درگیر حساب نمیشه، منم گفتم اگه تمام اون را حساب کنن که کمسیون خاصی برای این کار هست.

در کل اگه 30 ماه برای شما نمونه نمی تونید معافیت بگیرین.

هیچ تاثیری هم در تقسیمات و ساعت خدمتی و... نداره.

برای متولدین 73 و بعد هم به هیچ وجه نمیشه از کسر ایثارگری استفاده کرد.

دوستان یه سوال

من تک فرزند هستم، کف پام هم صاف هست، پدر و مادرم 2 سال هست که از هم جدا زندگی میکنن ولی طلاق نگرفتن و من با مادرم زندگی میکنم، راهی هست که من بتونم معاف بشم ؟

مرسی
    چون طلاق نگرفتن نمی تونید معافیت بگیرین، کف پا صاف هم قبلا دو نوع صاف و سخت بود که سخت معافیت پزشکی میگرفت که با توجه به قانون جدید نمی دونم الان میدن و یا نه (که حدس نمیزنم دیگه بدن ولی بپرسین)

7. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال

مرسی
    دوست من کف پای صاف دو نوعه : ۱- نرم یا انعطاف پذیز ۲- سخت . شما وقتی میرید کمسیون پزشکی ، پزشک های اونجا میگن که رو انگشت های پا بیاستید اگر کف پاتون کمی فقط کمی قوس یا انحنا بگیره میگن که نرمه که فوقش شاید معاف از رزم بدن . من خودم همین مشکل دارم و کف پام کاملا صافه ، هم به کمسیون نظام وظیفه رفتم هم به کمسیون ارتش رفتم! اما نتیجه هر دو مثل هم بود که کف پا نرم و انعطاف پذیره حتی معاف از رزم هم ندادن!
    دکتر می گفت کمنر از یک درصد پیدا میشه که کف پا سخت باشه و نادره.
    Last edited by mani6606; 28-11-2014 at 21:06.

9. 2 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حداکثر 10 روزه میاد، شما یه پلیس +10 دیگه هم برو! برگه رسید داد که درخواست دادین؟ الان تقسیمات 10/1 انجام شده و معلومه هرکی کجا افتاده. هر تاریخی تو برگ سبز باشه ملاک همونه.
    اره برگه رسید داد.اره قربونت بشم همینه که استرسم رو دو چندان کرده، 10 روز بیشتر شده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اره برگه رسید داد.اره قربونت بشم همینه که استرسم رو دو چندان کرده، 10 روز بیشتر شده
    جواب تعجیل و تمدید 10 روزه میاد، شما برو یه پلیس +10 دیگه شاید اپراطور اونجا که میری وارد نیست! تاریخ برگ سبزت هم که عوض نشده به احتمال خیلی زیاد با تعجیلت موافقت نشده.

12. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام ، این تحقیق محلی برای معافیت کفالت واقعی هست ؟ یعنی کسی میاد از همسایه ها پرس و جو می کنه یا یه بحث فرمالیته است ؟

آخر فروم باز hamed29's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سیاره زمین

پيش فرض

سلام؛
    دانشجوی کارشناسی هستم و بنا به دلایلی میخوام ترک تحصیل کنم. تعداد واحدهایی که پاس کردم از 70 تا خیلی بیشتره و عملاً میتونم 2 تا کار انجام بدم:

»» درخواست بدم که دانشگاه با مدرک فوق دیپلم من رو به نظام وظیفه معرفی کنه.
    »» انصراف بدم و با مدرک دیپلم برم خدمت.

حال اگه با دیپلم برم سربازی، وضعیت خدمت به چه صورتی هست؟

محتوای مخفی: توضیح 

تا جایی که من متوجه شدم:
    اگه انصراف بدم، مدرکی نمیدن ولی بعداً اگه بخوام ادامه تحصیل بدم، میتونم کنکور شرکت کنم؛ بعد واحدهایی که پاس کردم، تطبیق بشه و ادامه واحدها رو بگذرونم. البته منظورم همون کنکوری هست که از مدرسه میرن دانشگاه!

اما اگه فوق دیپلم بگیرم برای ادامه تحصیل باید در کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم که نسبت به کنکور کارشناسی پیوسته خیلی سخت تره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •