پولش رو نقدا حساب کنی بدی چرا نده جیبت رو هم میبوسن![]()
پولش رو نقدا حساب کنی بدی چرا نده جیبت رو هم میبوسن![]()
خدایا شکر امشب شبانه خیلی خوبه سرعت دورو بر 550 میچرخه![]()
درسته امشب خیلی خوبه واسه منم رو ۴۳۰ دانلود میکنه تکونم نمیخوره البته بالاتر که نمیتونه بره چون رو ۴ مگ بسته شده !!
دوستان کی 128 محدود داره؟ سرعتش چجوریاست؟
با سلام.دوستان شما چه سرویسی دارید؟
من امروز زنگ زدم سرویس بگیرم، میگه جا نداریم، گفتم منو بذارین تو لیست انتظار اگه جا داشتین بهم سرویس بدین، گفت نمیشه؟![]()
من یه سوال تو ذهنمه ...خوب این شرکتها خصوصی مثل پارس آنلاین چرا شبانه رو دوست دارند که سرعت رو بیارن پایین؟
مگه پارس آنلاین واسه حجم پول میده ؟ یعنی حجمی که ما مصرف میکنیم واسه پارس آنلاین هزینه داره؟
اگر سیاستشون اینجوری باشه که شبانه رو سرعتش رو مثل روزانه بزارن بمونه که کللی مشتری جمع میکنن ...
- براشون هزینه داره حجم؟![]()
میخواستم از مخابرات بگیرم نمیدادن. بابا حاضرم پول بدم ولی کسی نمیده. خدایا سرمو به کجا بکوبم ؟![]()
پرسیدم میگن چون تمامی سرویس ها تعریف شده تو سیستم هست اجازه دستکاری بهمون نمیده و احتمالش ضعیف هست که بتونین همچین سرویسی رو گیر بیارین.
ازمن میشنوی برو سمت اینترنت ماهواره ای هم سرعتش خداست هم فیلترینگ نداره هم این همه محدودیت نداره(ضریب 1 به 8) و قر دادن این شرکتها رو هم نمیبینی![]()
Last edited by l30l30y; 09-11-2013 at 12:47.
عزیزم ،من تمام این راه ها رو رفتم. الان seurity اکانت ها بالا رفتن امکان ه*ک کردن وجود نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)