تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2590 از 3745 اولاول ... 1590209024902540258025862587258825892590259125922593259426002640269030903590 ... آخرآخر
نمايش نتايج 25,891 به 25,900 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

2-3 روزه کلیه سایتهایی که سرورشون از دیتاسنتر هایی مثل شاتل/پارس انلاین و های وب بوده سرعتشون در تایم شبانه محدود شده و بالا نیست.از این سایتها قبلا سرعتم بالا بود:
    download.ir
    shatelland.com
    tv.parsonline.com

فقط سایتهایی که سرورشون از اسیاتک هست بدون محدودیت هست.
    سلام
    دانلود از اینترانت رو محدود کردن یا فقط من اینطوری هستم؟؟؟؟سرعت 250 کیلو شده...هاست داخل
    دوستان

سرویسی که دارین چیه؟ شهاب 10مگابیت یا سرویس‌های دیگه؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان

سرویسی که دارین چیه؟ شهاب 10مگابیت یا سرویس‌های دیگه؟
    شهاب 4تا10 صبح

3. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دقیقا محدود کردن الان سرعت دانلودم اومده 250 تنها خوبی اسیا تک تو این مدت دانلودش بود باز محدودش کرد پانزده روز دیگه تموم میشه میرم از اسیاتک گند زد اعصابم یه سایت با جون کندن میاره بالا

کیمیا 2 مگ ا تا هشت رایگان

احتمال داره که سرعت ساعت رایگان رو حتی از شبکه خود آسیاتک روی سرعت اسمی سرویس محدود کرده باشن؟ چون شما سرویست کیمیا 2مگابیته این رو عرض کردم.

دوستان دیگه که سرویس شهاب 10مگابیت دارن لطف کنن سرعت ساعت رایگانشون از سرورهای خود آسیاتک یا سرورهای داخل کشور رو اینجا بذارن تا وضعیت روشن‌تر بشه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

یعنی الآن شما با سرویس شهاب 10مگابیت سرعت ساعت رایگانتون 250 کیلوبایته؟ حتی از سرورهای خود آسیاتک؟

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز

یعنی الآن شما با سرویس شهاب 10مگابیت سرعت ساعت رایگانتون 250 کیلوبایته؟ حتی از سرورهای خود آسیاتک؟
    خیر-برای من محدودیتی نداره...
    این تست از شبانم با اکانت پروکـــسی افزایش سرعت خدمت شما:

7. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خیر-برای من محدودیتی نداره...
    این تست از شبانم با اکانت پروکـــسی افزایش سرعت خدمت شما:

خیلی ممنون.

فقط یه سؤال دیگه. ظاهرن شما تهران هستین. اگه مشکلی نیست، کدوم مرکز مخابراتی؟
    راستش. من الآن مرکز مخابرات کاشانی تهران از پارس‌آنلاین دارم که دیگه شبانه رایگان نداره. دنبال جایگزینم. یعنی سرویسی که بتونم باهاش شبی حدود 7 تا 10 گیگ دانلود داشته باشم.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دقیقا محدود کردن الان سرعت دانلودم اومده 250 تنها خوبی اسیا تک تو این مدت دانلودش بود باز محدودش کرد پانزده روز دیگه تموم میشه میرم از اسیاتک گند زد اعصابم یه سایت با جون کندن میاره بالا

کیمیا 2 مگ ا تا هشت رایگان

منم تایید می کنم. سرویس 1 مگ هم در ساعات رایگان روی سرعت اسمی 120 چه برای سرور خارجی و چه داخلی محدود شده.
    به نظر میاد طرح حذف سرعت درون شبکه اسیاتک فقط الان برای سرویسای 10 مگ برقراره!!

روشنه که اسیاتک میخواد بعد از گرون کردن سرویسای 10 مگ، کاربرا رو مجبور کنه برای دانلود فقط از این سرویسا استفاده کنن! در یک کلام کسب درامد بیشتر!!

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خیلی ممنون.

فقط یه سؤال دیگه. ظاهرن شما تهران هستین. اگه مشکلی نیست، کدوم مرکز مخابراتی؟
    راستش. من الآن مرکز مخابرات کاشانی تهران از پارس‌آنلاین دارم که دیگه شبانه رایگان نداره. دنبال جایگزینم. یعنی سرویسی که بتونم باهاش شبی حدود 7 تا 10 گیگ دانلود داشته باشم.
    خواهش میکنم
    خیر قم هستم
    به نظر من اگه شبانه میخوای از اسیاتک بگیر. البته اگر مرکز مخابراتی شما سرور داخلیش در شب محدود نباشه! باید تست کنید

11. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

آفرین، یه چیزی گفتی....محدودیت شبکه مخابرات.

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

منم تایید می کنم. سرویس 1 مگ هم در ساعات رایگان روی سرعت اسمی 120 چه برای سرور خارجی و چه داخلی محدود شده.
    به نظر میاد طرح حذف سرعت درون شبکه اسیاتک فقط الان برای سرویسای 10 مگ برقراره!!

روشنه که اسیاتک میخواد بعد از گرون کردن سرویسای 10 مگ، کاربرا رو مجبور کنه برای دانلود فقط از این سرویسا استفاده کنن! در یک کلام کسب درامد بیشتر!!
    نه. چیزی که تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به صراحت اشاره کرده اینه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی در طول روز، محدودیت درون‌شبکه‌ای وجود نداره. اما تو ساعت رایگان محدودیت درون‌شبکه‌ای هم وجود داره و ظاهرن سقفش همون سرعت اسمی سرویسه.

در ضمن، تو همین اطلاعیه گفته شده که حذف محدودیت فقط به سرویس‌های روی دیتاسنتر و شبکه خود آسیاتک اعمال می‌شه نه کلیه سرویس‌های داخل کشور. خارج کشور هم که دیگه محلی از اعراب نداره:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •