نه عزیزم هرکس بن شد دیگه غیر قابل برگشته!!!اگه زیر یوزر بزنه bann 4 ever دیگه برنمیگرده و گرنه برمیگرده
جدی؟؟؟ از کجا میدونی؟چه ها ايرانسل قراره برا تابستون خدمات جالبي رو ارائه بده
نه عزیزم هرکس بن شد دیگه غیر قابل برگشته!!!اگه زیر یوزر بزنه bann 4 ever دیگه برنمیگرده و گرنه برمیگرده
جدی؟؟؟ از کجا میدونی؟چه ها ايرانسل قراره برا تابستون خدمات جالبي رو ارائه بده
یک نکته بسیار جالب ... امروز سیم کارت ایرانسل را گذاشتم تو گوشی و شماره تلفنبانک تجارت را گرفتم تا حسابم را چک کنم بعد همین طور که روی تلفنبانک بودم خط رو خط شد و صدای افراد مختلف که داشتند با هم صحبت می کردند را می شنیدم الان هنوز هم این مشکل هست و وجود داره و هر وقت با این شماره تماس می گیرم این مورد پیش میاد ... این هم از مزایای استفاده از ایرانسل ...
جالبه. هر جایی که ردی از دولت و مکان های دولتی است ایرانسل باهاش مشکل داره. به نظر من یه کاسه ای زیر نیم کاسه است. البته اضافه کنم که اینا فقط مال اصفهانه.![]()
مسعود دیگه به تو نباید بگم ربطی به ایرانسل نداره ولی ایمیل بزن به ایرانسل این مشکل جالبی هست
--------------
من امروز توی تهران توی خراسان بودم یه دونه دکل ایرانسل دیدم بدون تجهیزات دلم کباب شد یعنی اینکه اول خرداد خبری نیست نه سکتور داشت نه میکرو ویو هیچی نداشت![]()
چه خبره دیگه هر دوره میخوایی از مزایاش استفاده کنی .
چی شد راستی علیرضا (ها) ی قلابی کو ؟
چی کارش کردی ؟
Last edited by CD-RW; 22-05-2007 at 12:44.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
banned شد دیگه پستهاشم با در خواست من پاک شد
ممنون آقا ولي عمل نکرد نميدونم مشکلش چيه؟
ز اعضاي اين تاپيک هرکي 3250 داره لطفا بگه چطور چت ميکنه.راستي هزينش چقدره؟
بسم الله.پس چرا دوتا علیرضا توو تاپیک هست؟مگه میشه؟دوتا یوزر که شبیه به هم هستن!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)