سلام بچه ها . یه سوال داشتم . البته یکی که چه عرض کنم . چند تا ... اول اون مرحله ای که CJ باید یه هلی کوپتر رو ساقط کنه . من اول کد UZUMYMW که توش آر پی جی هست رو می زنم. از ساختمون های اطراف هم هلی کوپتر رو هدف می گیرم . بهش می خوره ولی نابود نمیشه . انگار حتما باید هلی کوپتر پرواز کنه بعد خودش یه آر پی جی هم گذاشته کنار هلی کوپتر که یه فلش سبز رنگ هم از بالا به سمت پاییت بالای آر پی جی هست . تا میام برسم کنار هلی کوپتر هلی کوپتر پرواز می کنه و میره . خیلی سریع بعد دیگه گمش می کنم و ماموریت شکست می خوره . یکی دیگه مرحله ی Amphibious assult همون که CJ توی خونه ی چینی ها و آتاری بازی می کنه و لابد game over میشه و عصبانی میشه جلوی خونه هم W نوشته ، وقتی میرم تو دوباره می افتم بیرون میگه که تمرین زیر آبت کمه . به تمرین بیشتر احتیاج داری ، اگه مثل مهارت رانندگی کد داره لطفا بهم بگید . و آخریاون مرحله ای که جلوش نوشته Z که CJ باید اون هواپیماهای کوچولی تک موتورهرو که میان چند تا آنتن رو بمبارون کنه با ضدهوایی بزنه هرکاری می کنم نمی تونم هر سه آنتن یا دکل رو پوشش بدم تعداد هواپیماها هم زیاده به همین خاطر من فقط می تونم یکیشو پوشش بدم و باقی از بین میره و ماموریت شکست می خوره . سوال دیگه م اینه که CJ کی بر می گرده San Andreas آخه توی San Fierro احساس غربت می کنه طفلک ... و آخرین سوالم اینه که میشه آهنگایی که از ماشینا یا به عبارتی رادیو لوس سانتوس پخش میشه دانلود کرد ؟ از سایت اصلی بازی آخه از چند تاش خوشم اومده ... ممنون ...
سلام جیگر !!
چطوری عزیز ؟
خوب بریم سر اصل مطلب ....
اولاً بگم که با کد تقلب حال نمی کنم چون مراحل خیلی ساده است فقط باید به حرف هایی که می نویسم درست عمل کنی.
مشکل اول که مربوط به هلیکوپتره می شه .....
شما قبل از نزدیک شدن به اون سکوی فرود هلیکوپتر برو یه وسیله نقلیه سریع ( ترجیحاً موتور سیکلت ) سالم و نو وردار و وقتی رسیدی به محل انجام ماموریت , قبل از اینکه اون مامور ها بیفتن به جونت از موتور پیاده شو و مطمئن شو که سالمه و تیر نخورده .... چون تو ادامه ماموریت ممکنه از طرف هلیکوپتر بهش تیر بخوره پس بهتره کاملاً سالم نگهش داری...
...
بعد از اینکه آر پی جی رو برداشتی و هلیکوپتره در حال فرار کردنه , از رو سکو مستقیم بپر پایین رو همون اتاقک نگهبان در ورودی تا آسیب کمتری ببینی.... بعد سریع برو سوار موتوره شو و گاز بده برو تو اون اتوبان بزرگه که البته مشخصه کدوم رو می گم... بعد از هلیکوپتر بزن جلو و برو و برو تا ازش دور شی .... بعد از موتور بیا پایین و آر پی جی تو نشونه بگیر به سمت هلیکوپتر که از دور داره میاد....
با کمی دقت و تمرین می تونی بزنیش و کار روتموم کنی....
مشکل بعدی ات هم که می ری پیش Woozie و ..... اینطوری رفع می شه که .. باید بری شنا کنی و تا می تونی زیر آبی بری تا ظرفیت شش هات بره بالا ..... درست همون طور که دوستمون توضیحشو دادن.
اون جا هم که هواپیما های کوچولو میان چند تا نکته داره :
اولا ً سرعت موس ات نباید خیلی زیاد باشه که نشونه گیری شون از دور مشکل باشه.... دوماً هواپیما ها از جا های مشخصی میان ... با چند سری شکست خوردن ترتیبشون به دستت میاد..... و سعی کن اون ها رو از دور که دارن میان ناکار کنی !
جواب سوال یکی مونده به آخریت هم اینه که , حالا خیلی مونده تا برگرده !!! باید صبر کنی.
و سوال آخر : رادیو های داخل بازی رو می تونی با برنامه ای که از این لینک دانلود می شه, بکشی بیرون :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیح اینکه لینک ممکنه فیل** شده باشه ...