تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
590. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خيلي توپه

371 62.88%
  • اي بدك نيست

142 24.07%
  • نه اصلا حال نكردم

77 13.05%
صفحه 259 از 542 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 5412

نام تاپيک: Grand Theft Auto: San Andreas

داره خودمونی میشه mehran_cry2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بچه ها . یه سوال داشتم . البته یکی که چه عرض کنم . چند تا ... اول اون مرحله ای که CJ باید یه هلی کوپتر رو ساقط کنه . من اول کد UZUMYMW که توش آر پی جی هست رو می زنم. از ساختمون های اطراف هم هلی کوپتر رو هدف می گیرم . بهش می خوره ولی نابود نمیشه . انگار حتما باید هلی کوپتر پرواز کنه بعد خودش یه آر پی جی هم گذاشته کنار هلی کوپتر که یه فلش سبز رنگ هم از بالا به سمت پاییت بالای آر پی جی هست . تا میام برسم کنار هلی کوپتر هلی کوپتر پرواز می کنه و میره . خیلی سریع بعد دیگه گمش می کنم و ماموریت شکست می خوره . یکی دیگه مرحله ی Amphibious assult همون که CJ توی خونه ی چینی ها و آتاری بازی می کنه و لابد game over میشه و عصبانی میشه جلوی خونه هم W نوشته ، وقتی میرم تو دوباره می افتم بیرون میگه که تمرین زیر آبت کمه . به تمرین بیشتر احتیاج داری ، اگه مثل مهارت رانندگی کد داره لطفا بهم بگید . و آخریاون مرحله ای که جلوش نوشته Z که CJ باید اون هواپیماهای کوچولی تک موتورهرو که میان چند تا آنتن رو بمبارون کنه با ضدهوایی بزنه هرکاری می کنم نمی تونم هر سه آنتن یا دکل رو پوشش بدم تعداد هواپیماها هم زیاده به همین خاطر من فقط می تونم یکیشو پوشش بدم و باقی از بین میره و ماموریت شکست می خوره . سوال دیگه م اینه که CJ کی بر می گرده San Andreas آخه توی San Fierro احساس غربت می کنه طفلک ... و آخرین سوالم اینه که میشه آهنگایی که از ماشینا یا به عبارتی رادیو لوس سانتوس پخش میشه دانلود کرد ؟ از سایت اصلی بازی آخه از چند تاش خوشم اومده ... ممنون ...

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط اون مرحله z که هواپیماها میان یادمه میتونی کد (cpktnwt) رو تند تند بزنی تا هواپیماها بترکن

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    2deep4u

پيش فرض

سلام بچه ها . یه سوال داشتم . البته یکی که چه عرض کنم . چند تا ... اول اون مرحله ای که CJ باید یه هلی کوپتر رو ساقط کنه . من اول کد UZUMYMW که توش آر پی جی هست رو می زنم. از ساختمون های اطراف هم هلی کوپتر رو هدف می گیرم . بهش می خوره ولی نابود نمیشه . انگار حتما باید هلی کوپتر پرواز کنه بعد خودش یه آر پی جی هم گذاشته کنار هلی کوپتر که یه فلش سبز رنگ هم از بالا به سمت پاییت بالای آر پی جی هست . تا میام برسم کنار هلی کوپتر هلی کوپتر پرواز می کنه و میره . خیلی سریع بعد دیگه گمش می کنم و ماموریت شکست می خوره . یکی دیگه مرحله ی Amphibious assult همون که CJ توی خونه ی چینی ها و آتاری بازی می کنه و لابد game over میشه و عصبانی میشه جلوی خونه هم W نوشته ، وقتی میرم تو دوباره می افتم بیرون میگه که تمرین زیر آبت کمه . به تمرین بیشتر احتیاج داری ، اگه مثل مهارت رانندگی کد داره لطفا بهم بگید . و آخریاون مرحله ای که جلوش نوشته Z که CJ باید اون هواپیماهای کوچولی تک موتورهرو که میان چند تا آنتن رو بمبارون کنه با ضدهوایی بزنه هرکاری می کنم نمی تونم هر سه آنتن یا دکل رو پوشش بدم تعداد هواپیماها هم زیاده به همین خاطر من فقط می تونم یکیشو پوشش بدم و باقی از بین میره و ماموریت شکست می خوره . سوال دیگه م اینه که CJ کی بر می گرده San Andreas آخه توی San Fierro احساس غربت می کنه طفلک ... و آخرین سوالم اینه که میشه آهنگایی که از ماشینا یا به عبارتی رادیو لوس سانتوس پخش میشه دانلود کرد ؟ از سایت اصلی بازی آخه از چند تاش خوشم اومده ... ممنون ...
    سلام. اون هلیکوپتر رو تا پای mount Chiliad دنبال کنی تا بعدش بزنیش. همونجا تو بالای بزرگراه وایستا بعد بزنش تموم.

اون مرحله باید Lung Capitalyت زیاد باشه. زیر آبی برو و بیا تا زیاد شه و بتونی مرحله رو تموم کنی. یک درجه توی آب به همون تخصص داده TAB رو بزنی میبینیش. من کدی ندیدم ولی خیلی راحته

اون مرحله خیلی راحته کدی که همه ی ماشینهای یکباره منفجر میشن رو بزنی آب خوردن میشه.
    دو تا مرحله ی بعدش گریتو در خواهند آورد.

اون شهر هم اسمش Los Santos هست جیگر San Andreas ایالت کلی هست. باید توی صحرا و las Ventures حدود 20 تا مرحله تموم کنی بعدش بر میگردی. خودت داستان رو دنبال کن قشنگتره.

رادیو لوس سنتوس هم نیست فقط... چندتا رادیوست. اگه نسخه ی پلی 2 رو داری که هیچی(مثل اینکه مال پی سی رو داری) San Andreas Audio Toolkit رو بگیر هرچی صدا خواستی استخراج کن

سلام من یه جا gta6 دیدم مگه اومده!؟
    نه نسخه ی بعدیش اسمش GTA IV یعنی GTA 4 هست که هنوز نیومده.

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام جیگر !!
    چطوری عزیز ؟

خوب بریم سر اصل مطلب ....
    اولاً بگم که با کد تقلب حال نمی کنم چون مراحل خیلی ساده است فقط باید به حرف هایی که می نویسم درست عمل کنی.

مشکل اول که مربوط به هلیکوپتره می شه .....

شما قبل از نزدیک شدن به اون سکوی فرود هلیکوپتر برو یه وسیله نقلیه سریع ( ترجیحاً موتور سیکلت ) سالم و نو وردار و وقتی رسیدی به محل انجام ماموریت , قبل از اینکه اون مامور ها بیفتن به جونت از موتور پیاده شو و مطمئن شو که سالمه و تیر نخورده .... چون تو ادامه ماموریت ممکنه از طرف هلیکوپتر بهش تیر بخوره پس بهتره کاملاً سالم نگهش داری...
    ...
    بعد از اینکه آر پی جی رو برداشتی و هلیکوپتره در حال فرار کردنه , از رو سکو مستقیم بپر پایین رو همون اتاقک نگهبان در ورودی تا آسیب کمتری ببینی.... بعد سریع برو سوار موتوره شو و گاز بده برو تو اون اتوبان بزرگه که البته مشخصه کدوم رو می گم... بعد از هلیکوپتر بزن جلو و برو و برو تا ازش دور شی .... بعد از موتور بیا پایین و آر پی جی تو نشونه بگیر به سمت هلیکوپتر که از دور داره میاد....
    با کمی دقت و تمرین می تونی بزنیش و کار روتموم کنی....

مشکل بعدی ات هم که می ری پیش Woozie و ..... اینطوری رفع می شه که .. باید بری شنا کنی و تا می تونی زیر آبی بری تا ظرفیت شش هات بره بالا ..... درست همون طور که دوستمون توضیحشو دادن.

اون جا هم که هواپیما های کوچولو میان چند تا نکته داره :
    اولا ً سرعت موس ات نباید خیلی زیاد باشه که نشونه گیری شون از دور مشکل باشه.... دوماً هواپیما ها از جا های مشخصی میان ... با چند سری شکست خوردن ترتیبشون به دستت میاد..... و سعی کن اون ها رو از دور که دارن میان ناکار کنی !

جواب سوال یکی مونده به آخریت هم اینه که , حالا خیلی مونده تا برگرده !!! باید صبر کنی.

و سوال آخر : رادیو های داخل بازی رو می تونی با برنامه ای که از این لینک دانلود می شه, بکشی بیرون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توضیح اینکه لینک ممکنه فیل** شده باشه ...
    Last edited by علیرضا; 11-09-2007 at 00:27.

آخر فروم باز pouria007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

کد حرکت آهسته تو gta چی بود؟

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

Liyoaay

در آغاز فعالیت love13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

LIYOAAY = كند تر كردن game play
    PPGWJHT = سريع تر كردن game play

داره خودمونی میشه mehran_cry2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بچه ها ، یه سوال داشتم من الان توی مرحله ای هستم که اون فرودگاه متروکه ی صحرایی رو خریدم ولی هیچ ماموریت جدیدی اونجا وجود نداره و ناگزیر برای به پایان رسوندن مرحله ای که Z هست به San Fierro برگشتم . آیا باید تمام مراحلی که توی این شهرر هست رو پاس کنم بعد بهم اجازه داده میشه که ماموریت های حوالی فرودکاه متروکه رو اجرا کنم ؟ حالا توی شهر San Fierro هستم و توی مرحله ی سوم Z هستم ، واقعا ماموریت های خیلی مزخرفی داره . الان اونجایی گیر کردم که یه هلیکوپتر کوچیکه که بهش آهنربا وصل شده و یه ماشین هم اون پایینه و یه دونه بشکه سر راهشه و هرچی بیشتر زمان سپری میشه هلی کوپترهای دیگه بشکه های بیشتری جلوی راه می زارن و راه رو بیشتر سد می کنن . حالا من باید چکار کنم ؟ راستی کی کل مرحله ی Z تموم میشه که از شرش خلاص بشم ؟!!

پروفشنال namber_one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اصلا لازم نیست ماموریت z رو تا پایان بازی بری
    احتمالا مرحله دیگری رو جا گذاشتی

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

سلام بچه ها ، یه سوال داشتم من الان توی مرحله ای هستم که اون فرودگاه متروکه ی صحرایی رو خریدم ولی هیچ ماموریت جدیدی اونجا وجود نداره و ناگزیر برای به پایان رسوندن مرحله ای که Z هست به San Fierro برگشتم . آیا باید تمام مراحلی که توی این شهرر هست رو پاس کنم بعد بهم اجازه داده میشه که ماموریت های حوالی فرودکاه متروکه رو اجرا کنم ؟ حالا توی شهر San Fierro هستم و توی مرحله ی سوم Z هستم ، واقعا ماموریت های خیلی مزخرفی داره . الان اونجایی گیر کردم که یه هلیکوپتر کوچیکه که بهش آهنربا وصل شده و یه ماشین هم اون پایینه و یه دونه بشکه سر راهشه و هرچی بیشتر زمان سپری میشه هلی کوپترهای دیگه بشکه های بیشتری جلوی راه می زارن و راه رو بیشتر سد می کنن . حالا من باید چکار کنم ؟ راستی کی کل مرحله ی Z تموم میشه که از شرش خلاص بشم ؟!!
    دو راه جلو پات قرار داره دوست من :
    1- یا با پای پیاده منتظر تلفن از کسی باشی تا ماموریت هات ادامه پیدا کنن.
    2- اگه دوست داشتی سیو ات رو بده به من برات مرحله Z رو رد کنم .

موفق باشی ... منتظرم !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •