Source از Digitalzone ;i که همش پچ بیرون میده و با سرور هاش Non Steam میشه آنلاین بازی کنی![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
Source از Digitalzone ;i که همش پچ بیرون میده و با سرور هاش Non Steam میشه آنلاین بازی کنی![]()
اقا اين چرا اين جوريه؟
مثلا از هر 10 تا عكس 2 تاش رو دانلود مي كنه!چرا؟
باید یه سرور آن بشه . مثلا اگه یه برنامه 2 مگ می خواهی دانلود کنی شاید بعد از نیم سایت یا شاید 1 سایت شاید 5 دقیقه یا ... یه سرور آن بشه . بنابراین باید منتظر بمونی .
دوست من اگه شما لینکی داری واسه ما بزار . چون من هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم .
سلام
من تا حالا با graph بازی نکرم
بلدم نیستم چه طوری هست
می خوام بدونم چه طوری می شه فهمید کسی داره میاد طرفمون ؟ در ضمن می گن اگه graph بزنی حتی طرف walk هم بیاد به طرفمون بازم می تونیم بفهمیم؟
دوست من وقتي كه Graph رو فعال ميكني ( با زدن كد Graph+ در كنسول فعال ميشه . براي دوستاني كه نميدونند ) يه نموداري مياد در صفحه . بعد وقتي كه شما يه جا Camp ميكني ، بايد تكون نخوري ! چون يه ذره تكون بخوري نمودار هم تكون ميخوره . بعد كه يكم منتظر موندي ، اگه ديدي صداي پا نمياد ولي نمودار داره تكون ميخوره پس بدون يكي داره مياد . زياد كار باهاش سخت نيست . در بعضي جاها هم خيلي به درد ميخوره .سلام
من تا حالا با graph بازی نکرم
بلدم نیستم چه طوری هست
می خوام بدونم چه طوری می شه فهمید کسی داره میاد طرفمون ؟ در ضمن می گن اگه graph بزنی حتی طرف walk هم بیاد به طرفمون بازم می تونیم بفهمیم؟
سلام
كدي هست كه وقتي زدي بفهمي كسايي كه در بازي هستند كجا ايستادند؟
با سلام خدمت دوستان
لطفا" يكي از دوستان راهنمايي بفرمايند كه در كانتر استريك سورس چطور ميشود اسنايپر را از حالت زوم خارج وبه صورت معمولي نشانه دارش كرد .
اين مورد را در كافي نت ديدم ولي نميدانم چه دستوري را در كنسول بايد وارد كرد .
با كمال تشكر![]()
سلام این اولین پستمه تو ای تاپیک.
و بازی کانتر هم عشقه منه.
سلام
آقا چه جوری میشه تو کانتر zero و 1.6 هدف گیری دقیق تر بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)