من دارم RE5 رو دانلود میکنم اما فقط تعداد Peer ها زیاد میشه و سید 0 هست در صورتی که نوشته بود 217 تا سید داره
من دارم RE5 رو دانلود میکنم اما فقط تعداد Peer ها زیاد میشه و سید 0 هست در صورتی که نوشته بود 217 تا سید داره
باید از توی تنظیمات ,اولویت اون فایل رو بالا ببرید.
از رو تعداد سیدها هم میشه فهمید.همینطور از رو نظرات کاربران که فوق العلاده مهم هستش.اکثر ریپر های معروف هم یه نمونه sample از فیلم رو در حجم 10 مگابایت هم میذارن...بهتره اول اون نمونه رو دانلود کنید.بعضی ها هم اسکرین شات از فیلم میذارن.
لینک تورنتتون رو بدید تا تست کنم.
سلام
چرا تو روز افت سرعت پیدا میکنیم؟
عمده ترین دلیلش ادارات و سازمانهایی هستند که روزها ساعات کاریشون هست و پهنای باند زیادی هم اشغال می کنند البته فقط کار مفید می کنند یه وقت فکر بد نکنید اصلا دانلود و .. اینا نمی کنند به جون شما !
سلام...
من اوایل با IDM و از RS دانلود میکردم، سرعتم حدودا 450-500 کیلوبایت بود(تعجب نکنید، اینترنت دانشگاهه دیگه) بعد تصمیم گرفتم که از torrent ها بگیرم، هم با vuze و هم با utorrent امتحان کردم، ولی مسئله ای که هست اینه که حتی با وجود زیاد بودن seed ها (بین 9000 تا 12000)، بازم سرعتم خیلی کمه، یعنی حدودا 10-15 کیلوبایته. حتی vuze سرعت swarm رو 4-5 مگابایت تخمین میزنه ولی بازم فرقی نداره،جریان چیه؟ شما میتونین ایده ای بدین؟
با سلام
آقا تویseed دوتا عدد 5 و 290 نوشته شده .
برای peer هم دوتا عدد نوشته
عکسش را می زارم
حالا می خوام بدونم کدومشون درسته ؟ 5 یا290 ؟؟؟
ممنون
عدد داخل پرانتز تعداد کل سیدها و پیرهای موجود هست.ولی عدد بیرون پرانتز تعداد سیدها و پیرهاییست که شما به انها متصل هستید و ارتباط دیتائی دارید.
یعنی 5 نفر دارن آپلود می کنن و 34 دانلود ؟
تحت این شرایط سرعت دانلود من بین 70 تا 90 متغیر هست .
یعنی از 290 نفری که نسخه ی کامل رو دارن سید میکنن,شما به 5 نفرشون متصل هستی و ازشون دیتا دریافت میکنی...و از بین 1787 نفری که دارن دانلود میکنن شما فقط به 34 نفرشون متصل هستی و داری به اونا دیتا میفرستی..
من یک مشکل دیگه هم با این تورنت دارم
یک فایلی که کلی لینک فیلم توش هست را وقتی اجرا می کنم و می خوام مثلا فقط تیکه های 2 و 3 را ازش دانلود کنم - وقتی تیکش را می زنم حجم اون دو تا تیکه را می نویسه ولی موقع اجرا حجم کل فایل هاا را نشون می ده و بعد از مدتی می ره سراغ تیکه های 4 و بقیه ...
عکسش را هم می زارم
چارش چیه ؟؟؟
ممنون
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)