سلام
یک کرک داشتم که برای ویستا خوب کار می کرد و اون رو به راحتی اکتیو می کرد.
چند وقت پیش ویستا نصب کردم ولی اکتیو نکردم. حالا بعد از 30 روز، پیغام میده که چرا اکتیو نکردی و ویندوز از کار افتاده. کرک هم دیگه کار نمی کنه. به نظرتون چکار کنم؟
متشکرم
سلام
یک کرک داشتم که برای ویستا خوب کار می کرد و اون رو به راحتی اکتیو می کرد.
چند وقت پیش ویستا نصب کردم ولی اکتیو نکردم. حالا بعد از 30 روز، پیغام میده که چرا اکتیو نکردی و ویندوز از کار افتاده. کرک هم دیگه کار نمی کنه. به نظرتون چکار کنم؟
متشکرم
ببین شما هم مثل saeed میتونی وارد حالت safemode بشی.
سلام بر همگی
راستش من می خوام روی یه لپ تاپ با هارد 160 ویستا SP1 Ultimate نصب کنم .بطور پیش فرض هارد من
یه 10 گیگ با یه 140 گیگ هست (ویستا خودش Home basic بود که من ایکس پی ریختم) حالا می خوام یه جوری پارتیشن بندی کنم که ویستا یه درایو جدا مثلا 40 گیگ داشته باشه ولی فکر کنم اگر تعداد پارتیشن ها رو زیاد کنم مشکل پیش بیاد
نظر شما چیه ؟؟؟
سلام،
من یک سوال خیلی ابتدایی و خنده دار دارم!
چطوری میتونم در windows media player 11 آن بخش پلی لیست که باید در سمت راست صفحه باشد را ظاهر کنم؟ ممنونم میشم اگر پاسخ بدید.
از خط بالایی now playing رو انتخاب کن
با دروود
من هنوز هم همان مشکل را دارم،چندعکسی از پروسه های در حال اجرا در وینذدوز با چند برنامه گرفته ام که برایتان قرار می دهم:
من همین امروز عصر ویندوزم رو عوض کردم،آیای شما پروسه اضافی می بینید؟
و یک سوال دیگر،همانطور که مشاهده می فرمایید،در task manager خود ویندوز،درصد استفاده از سی پی و خیلی بالاتر از برنامه وسیتامنیجر هست که من چک کردم با اون!!!
سپاس
آموزش:اکتیو کردن ویستا بعد از اتمام زمان 30 روزه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعید جان شما برای CPU یه فکری بکن ادامه مباحث تبادل نظر پيرامون مسايل پردازنده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درووود
امروز یه چیزی رو فهمیدم،من هروقت درایور کارت صدا رو نصب می کنم،اینجوری میشه!!!امروز امتحان کردم،4-5 بار ویندوزم رو عوض کردم تا فهمیدم مشکل از کجاست!!!
البته من فایلش رو هم از سایت رسمی Msi گرفتم،
اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید
سپاسگزارم
سلام دوستان
خسته نباشید
من در واقع به مشکل دارم در نصب وینوز xp برروی لپ تاپم. بعضی ها چون وینوز ویستا شون اورجینال هستش دوست ندارن که پاکش کنند،من هم یکی از اون بعضی ها هستم.
راشتش من یه پارتیشن جدید واسه xp ایجاد کردم با نرم افزار (البته اگه اشتباه نکنم و اسمش رو درست یادم مونده باشه)Aicron partition و پارتیشن جدید رو ایجاد کرد. ولی وقتی CD ویندوزxp رومیزارم تا نصبش کنم setup کردنش روی ویستا غیر ممکن در واقع غیر فعال یا اگه سیستم ریستارت می کنم تا روی بوت نصبش کنم می گه که هارد دیسکت پیدا نمیشه در صورتی که فعال هم هستش واره می کنه و باید F3 رو بزتمو دوباره ریستارت میشه .همان آشو همان کاسه
راستش من این موضوع رودر تاپیکنصب ویندوز XP بر روی ویندوز Vista مطرح کردم ولی متاسفانه هیچ جوابی دوستان به من ندادند لطفا اگه می شه کمکم کنید دارم دیونه می شم .
نمی دونم چی کار کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)