تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 419 اولاول ... 159209249255256257258259260261262263269309359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام
    مودم مشکلی نداره
    گوشی شما از طبقه بندی cat6 به بالا استفاده میکنه احتمالا
    و مودمتون طبقه بندی cat4 هست
    گوشیتون قابلیت تجمیع فرکانس داره در حالی که مودمتون نداره
    سلام
    من با مودم خود ایرانسل که 2101 هست 3 تا 4 مگ با دانلود منیجر سرعتم هست با گوشی هم کمی بیشتر اما با همون سیم کارت سرعتم با این مودم تو دانلود تقریبا 400 کیلوبایته و در بهترین حالت یک مگ!!! به نظر اصلا عادی نمیاد ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام.

من یه مودم lh96 ایرانسل دارم که گاهی وای فایش قطع و وصل میشه. یا مثلا چند بار پشت سر هم قطع و وصل میشه تا در نهایت ثابت بمونه. علتش چی می تونه باشه؟

یه سوال دیگه هم داشتم. این که اگه این مودم ها دائم به شارژ باشن برای باتریشون مشکلی پیش میاد؟
    سلام
    همین مشکل رو با دو تا از مودم های خودم دارم. اکثرا گوشی ارتباطش با مودم قطع میشه. سیستم ها فعال هستند.
    از توی پنل مدیریت Wi-Fi Channel رو روی 13 تنظیم کنید، وضعیت بهتر میشه.

برای باتری هم، مودم قابلیت کارکردن بدون باتری رو داره. باتری رو در بیارید و مستقیما به شارژش وصلش کنید.

اوقات بکام.

3. این کاربر از Merlin475 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    من یه مودم B315 دارم.احتمال زیاد فریمورش مشکل داره.حالا من اگه یه فریمور که از نظر ورژن پایین تر از فریمور خود مودم هست رو روش بریزم چه اتفاقی میفته؟
    مشکلی پیش نمیاد اما دقت کن ببین آیا با دانگرید ورژن نرم افزارش تغییر می کنه یا نه
    فرم ویر مهمه

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

5. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

مشکلی پیش نمیاد اما دقت کن ببین آیا با دانگرید ورژن نرم افزارش تغییر می کنه یا نه
    فرم ویر مهمه

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
    به خاطر سرعت می خوام فریم ور خود مودم رو عوض کنم ببینم تغییری می کنه یا نه؟ فریم وری که من خوام بریزم روش از فریم ور خود مودم پایین تر هست.یه سوال دیگه مودم گارانتی داره با تغییر فریم ور گارانتیش باطل میشه؟بفرستم گارانتی بهتر نیست به نظر شما؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

به خاطر سرعت می خوام فریم ور خود مودم رو عوض کنم ببینم تغییری می کنه یا نه؟ فریم وری که من خوام بریزم روش از فریم ور خود مودم پایین تر هست.یه سوال دیگه مودم گارانتی داره با تغییر فریم ور گارانتیش باطل میشه؟بفرستم گارانتی بهتر نیست به نظر شما؟
    اگر گارانتی داره و از وجود مشکل مطمئنی فرستادن به گارانتی هم خوبه شاید اصلا سخت افزاری باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

اگر گارانتی داره و از وجود مشکل مطمئنی فرستادن به گارانتی هم خوبه شاید اصلا سخت افزاری باشه
    از وجود مشکل مطمین هستم اما اینکه نرم افزاری یا سخت افزاری مطمین نیستم.من مودم رو اینترنتی از تهران خریدم.الان هم بخوام بفرستم تهران با هزینه رفت و برگشت برام 50 تا 60 هزار تومن آب می خوره!!! نمیدونم چه کار کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

اقا سلام خسته نباشین ----من تو اتاقم با مودم 5577 4جی انتن ندارم ولی همین که میزارم لبه پنجره پذیرایی 3 تا انتن پر میشه - تقریبا پنجره تا اتاقم 7 - 8 متر فاصه داره - چیکار کنم ؟ انتن خوب چیه بخرم ؟؟؟

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا سلام خسته نباشین ----من تو اتاقم با مودم 5577 4جی انتن ندارم ولی همین که میزارم لبه پنجره پذیرایی 3 تا انتن پر میشه - تقریبا پنجره تا اتاقم 7 - 8 متر فاصه داره - چیکار کنم ؟ انتن خوب چیه بخرم ؟؟؟
    سلام .
    مودم رو بذارید لبه پنجره و با WiFI بهش وصل بشید . بهتر از این هست که آنتن بخرید و معلوم نیست نتیجه بده یا نده .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام .
    مودم رو بذارید لبه پنجره و با WiFI بهش وصل بشید . بهتر از این هست که آنتن بخرید و معلوم نیست نتیجه بده یا نده .
    سلام اره بهترین کار همینه - مرسی تازه قیمت انتنا هم بالاس - از 3 تا انتنم بالاتر نرفت که نرفت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

خیلی جالبه - مودم 3372 - امکان تغییر باند توش هست - ولی واسه مودم 5577 اصلا باندا رو نشون نمیده ! کسی میدونه راهی هست بفهمم کدوم باند وصله ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •