تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 259 از 1320 اولاول ... 1592092492552562572582592602612622632693093597591259 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,581 به 2,590 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal-4ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    بسته آلفا+ گرفتم سرعت دریافتش نسبتا (!) خوبه ولی سرعت ارسال فاجعس. چند بار تست گرفتم و اسپیدتست هر بار میگه 0.02 مگابیت. یعنی چی آخه؟ برای شما هم همینطوره؟
    حتی یه عکس هم نمیشه فرستاد...

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

تا پایان خرداد ماه 240 شهر تحت پوشش 3G قرار می گیرند مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار گفت:تا پایان خرداد ماه 24 0 شهر تحت پوشش نسل سوم اینترنت قرار می‌گیرند.
    صدوقی مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به وضعیت پوشش شبکه نسل سوم و چهارم همراه اول در کشور اظهار کرد: به منظور ایجاد پوشش شبکه و کیفیت خدمات در 122 شهر، پوشش 3Gایجاد شده و تا پایان خرداد ماه بالغ بر 240 شهر نیز تحت پوشش این شبکه قرار می‌گیرند.
    وی تصریح کرد: بخش عمده توسعه نسل سوم همراه اول در یک ماه آینده ایجاد می‌شود.
    صدوقی در ادامه به پوشش 4Gهمراه اول اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 20 شهر به صورت نقطه‌ای تحت پوشش نسل چهارم قرار گرفته‌اند که تعداد آنها افزایش پیدا خواهد کرد.
    وی در پایان گفت: پوشش 4G همراه اول در ابتدا به نقاطی که تقاضای زیادی دارند، ارائه شده و بعد با زمانبندی در تمام شهرها قابل دسترسی خواهد بود.

3. 2 کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من امروز یک سیم کارت دیتا گرفتم، هنگامی که در مودم گذاشتم یک پیامک امد که شارژ شما ۴۹۰۰ تومان است بعد از نیم ساعت و دوباره پیامک امد که شارژ شما ۴۰۰ تومن است و میزان اعتبار شما ناکافی است! من قبل سال یک سیم کارت دیتا گرفته بودم که ۱ گیگ حجم دانلود داشت اما این که امروز گرفتم فقط ذو سایت و یک فایل ۱۰ مگ رو دانلود کرد و بعد شد ۴۰۰ تومن ، ایا اعتبار اولیه سیم کارت دیتا کاهش پیدا کرده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

3G همراه اول

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اقا،همراه اول توی سایتش زده الفا+ تا ۸مگ سرعت داره.خب پس چرا داره ۴جی راه میندازه؟؟؟؟؟ چه کاریه خب؟؟ ۳جی همینو پوشش میده دیگه،تازشم وقتی از ۴جی همراه اول استفاده میکردم گوشی انقد داغ میکرد که دستم میسوخت.صد رحمت به ایرانسل!!!
    نه چرت و پر زیاد تو سایتاشون مینویسن..مثل قضیه ADSL هاس که 128 تا 16 مگ میدن 3G من تا 11 مگم با همراه اول داشتم..4G هم یه 15-16 مگی با یدونه آنتن داشتم دیگه ارزش نداشت اینجا بذارم .. ایشالا جایی فول سیگنال بودم تست میذارم.
    سلام دوستان
    من دوتا سیم دارم از همراه اول تو نمایشگاه ۴جی کردمش بسته نمایشگاه فعال هستش اما به نسل چهارم رجیستر نمیشه مثل سیمکارت های معمولی که وصل نمیشه اما یو سیم هست برای من. زیر برج همراه تو ونکم رفتم اونجا هم وصل نمیشه. میخواستم ببینم شما بسته الفا پلاس فعال کردین رجیستر شد یا نه معمولی هم وصل میشد؟! قبلا بسته داشتم اوایل واسه تری جی . گوشی هم عوض کردم بازم نشد. ممنون میشم تجربتون بگید.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtabaghanidel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من دوتا سیم دارم از همراه اول تو نمایشگاه ۴جی کردمش بسته نمایشگاه فعال هستش اما به نسل چهارم رجیستر نمیشه مثل سیمکارت های معمولی که وصل نمیشه اما یو سیم هست برای من. زیر برج همراه تو ونکم رفتم اونجا هم وصل نمیشه. میخواستم ببینم شما بسته الفا پلاس فعال کردین رجیستر شد یا نه معمولی هم وصل میشد؟! قبلا بسته داشتم اوایل واسه تری جی . گوشی هم عوض کردم بازم نشد. ممنون میشم تجربتون بگید.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    من که اخرش داستان الفا و الفا+ نفهمیدم چیه ولی الفا+ زدم.درضمن،فلن زیاد به ۴جی همراه اول امید ندارم..خیلی داغونه و حالا حالاهااا به صورت تست هستش.یکی از دوستان توی تاپیک ایرانسل همین فروم یه عکس گزلشته بود از ۴جی ایرانسل که داشت با ۱۲ مگ دانلود میکرد!!!!!!

8. این کاربر از mojtabaghanidel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان بسته آلفا پلاس 1 گیگ + 1 گیگ شبانه خریدم.شبانه چه ساعتیه؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

يكي از دوستان ميشه لطف كنند و هزينه بسته هاى 3g همراه اول يا لينكى از ان قرار دهند ممنون

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

يكي از دوستان ميشه لطف كنند و هزينه بسته هاى 3g همراه اول يا لينكى از ان قرار دهند ممنون

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    بسته 1 روزه آلفا رو فعال کردم
    به 3G وصل میشه و H و H+ می یاد
    ولی با میهن دانلود تست کردم سرعتش پایین بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •