سلام
بسته آلفا+ گرفتم سرعت دریافتش نسبتا (!) خوبه ولی سرعت ارسال فاجعس. چند بار تست گرفتم و اسپیدتست هر بار میگه 0.02 مگابیت. یعنی چی آخه؟ برای شما هم همینطوره؟
حتی یه عکس هم نمیشه فرستاد...
سلام
بسته آلفا+ گرفتم سرعت دریافتش نسبتا (!) خوبه ولی سرعت ارسال فاجعس. چند بار تست گرفتم و اسپیدتست هر بار میگه 0.02 مگابیت. یعنی چی آخه؟ برای شما هم همینطوره؟
حتی یه عکس هم نمیشه فرستاد...
تا پایان خرداد ماه 240 شهر تحت پوشش 3G قرار می گیرند مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار گفت:تا پایان خرداد ماه 24 0 شهر تحت پوشش نسل سوم اینترنت قرار میگیرند.
صدوقی مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران با اشاره به وضعیت پوشش شبکه نسل سوم و چهارم همراه اول در کشور اظهار کرد: به منظور ایجاد پوشش شبکه و کیفیت خدمات در 122 شهر، پوشش 3Gایجاد شده و تا پایان خرداد ماه بالغ بر 240 شهر نیز تحت پوشش این شبکه قرار میگیرند.
وی تصریح کرد: بخش عمده توسعه نسل سوم همراه اول در یک ماه آینده ایجاد میشود.
صدوقی در ادامه به پوشش 4Gهمراه اول اشاره کرد و افزود: در حال حاضر 20 شهر به صورت نقطهای تحت پوشش نسل چهارم قرار گرفتهاند که تعداد آنها افزایش پیدا خواهد کرد.
وی در پایان گفت: پوشش 4G همراه اول در ابتدا به نقاطی که تقاضای زیادی دارند، ارائه شده و بعد با زمانبندی در تمام شهرها قابل دسترسی خواهد بود.
سلام
من امروز یک سیم کارت دیتا گرفتم، هنگامی که در مودم گذاشتم یک پیامک امد که شارژ شما ۴۹۰۰ تومان است بعد از نیم ساعت و دوباره پیامک امد که شارژ شما ۴۰۰ تومن است و میزان اعتبار شما ناکافی است! من قبل سال یک سیم کارت دیتا گرفته بودم که ۱ گیگ حجم دانلود داشت اما این که امروز گرفتم فقط ذو سایت و یک فایل ۱۰ مگ رو دانلود کرد و بعد شد ۴۰۰ تومن ، ایا اعتبار اولیه سیم کارت دیتا کاهش پیدا کرده؟
3G همراه اول
سلام دوستان
من دوتا سیم دارم از همراه اول تو نمایشگاه ۴جی کردمش بسته نمایشگاه فعال هستش اما به نسل چهارم رجیستر نمیشه مثل سیمکارت های معمولی که وصل نمیشه اما یو سیم هست برای من. زیر برج همراه تو ونکم رفتم اونجا هم وصل نمیشه. میخواستم ببینم شما بسته الفا پلاس فعال کردین رجیستر شد یا نه معمولی هم وصل میشد؟! قبلا بسته داشتم اوایل واسه تری جی . گوشی هم عوض کردم بازم نشد. ممنون میشم تجربتون بگید.
Sent from my iPhone using Tapatalk
من که اخرش داستان الفا و الفا+ نفهمیدم چیه ولی الفا+ زدم.درضمن،فلن زیاد به ۴جی همراه اول امید ندارم..خیلی داغونه و حالا حالاهااا به صورت تست هستش.یکی از دوستان توی تاپیک ایرانسل همین فروم یه عکس گزلشته بود از ۴جی ایرانسل که داشت با ۱۲ مگ دانلود میکرد!!!!!!
الان بسته آلفا پلاس 1 گیگ + 1 گیگ شبانه خریدم.شبانه چه ساعتیه؟
يكي از دوستان ميشه لطف كنند و هزينه بسته هاى 3g همراه اول يا لينكى از ان قرار دهند ممنون
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام
بسته 1 روزه آلفا رو فعال کردم
به 3G وصل میشه و H و H+ می یاد
ولی با میهن دانلود تست کردم سرعتش پایین بود
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)